Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

grbavicka1921
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 okt 2019, 15:16

JonSnow je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Bolje igrač iz domaće lige koji ima utakmica u nogama, kakvih takvih, nego iz inostranstva koji ne igra ili možda igra ponekad, povremeno ili nikad. Neko gore reče klasični primjer Duljevića, dok se nije prodao i ako nije igrao u novom klubu imao je mjesta u repki. Apsurdistan! Al nekome to odgovara konstantno jbg.
Da iskoristim analogije jednog forumaša.
U Europi se trenutno igra fudbal iz ere Samsunga S10 a već iduće se godine prelazi u eru Samsunga S11.
U BiH PL igra se fudbal iz ere Nokie 3410 s laganom
tendencijom prelaska na eru Nokie 2100.
Osnovne značajke su iste, i na jednom i na drugom možeš slat poruke i primat pozive, ali tehnološki napredak je zastrašujući.
E pa, tolika je i razlika u tipovima fudbala.
Sve to stoji, ali motivacija onoga što želi da pobjegne od Nokie 3303 ili 3330 da bi zaradio za Samsunga 9 ili 10, ne mora biti S11 je kudikamo veća. Ne mora to više biti samo naš kukuruznjak. U to ubrajam i potencijalne reprezentativce i iz liga van liga petice, u petici nas skoro više i nema svakako (Swe, Sui i sl.).
Na kraju se svakako sve svede na međusobno poznavanje, uigranost i utakmice u nogama.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 okt 2019, 15:21

Fudo je napisao/la:Ja garantujem da dream team bhpl nebi imao manje bodova nego ovi lezihljebovici, ipak puno znaci koliko zelis pobjedu a i takticke zamisli koje npr ova kolindina kozojebacka marioneta nema
Upravo tako. Armenci inače imaju, kako reče kolega gore "švedski stol talenta i nogometne genijalnosti".
Šta bi na kraju u Armeniji?! Švedski stol garant.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 17 okt 2019, 15:24

grbavicka1921 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Bolje igrač iz domaće lige koji ima utakmica u nogama, kakvih takvih, nego iz inostranstva koji ne igra ili možda igra ponekad, povremeno ili nikad. Neko gore reče klasični primjer Duljevića, dok se nije prodao i ako nije igrao u novom klubu imao je mjesta u repki. Apsurdistan! Al nekome to odgovara konstantno jbg.
U Europi se trenutno igra fudbal iz ere Samsunga S10 a već iduće se godine prelazi u eru Samsunga S11.
Osnovne značajke su iste, i na jednom i na drugom možeš slat poruke i primat pozive, ali tehnološki napredak je zastrašujući.
E pa, tolika je i razlika u tipovima fudbala.
Sve to stoji, ali motivacija onoga što želi da pobjegne od Nokie 3303 ili 3330 da bi zaradio za Samsunga 9 ili 10, ne mora biti S11 je kudikamo veća. Ne mora to više biti samo naš kukuruznjak. U to ubrajam i potencijalne reprezentativce i iz liga van liga petice, u petici nas skoro više i nema svakako (Swe, Sui i sl.).
Na kraju se svakako sve svede na međusobno poznavanje, uigranost i utakmice u nogama.
S tim se mogu složiti, ali to je proces, a mi procese ne volimo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 okt 2019, 15:30

[/quote]
E pa, tolika je i razlika u tipovima fudbala.[/quote]
Na kraju se svakako sve svede na međusobno poznavanje, uigranost i utakmice u nogama.[/quote]
S tim se mogu složiti, ali to je proces, a mi procese ne volimo.[/quote]
Upravo tako samo sto je fazon da nam treba neko sro ce uciniti te procese socnim ili maci uznemiravajuce faktore tj. One koji nece da ginu za dres i dodju na kafe i kolace.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 17 okt 2019, 18:34

Marinovica prekomandovati u A selekciju.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 okt 2019, 18:38

Tekashi je napisao/la:Marinovica prekomandovati u A selekciju.

Jedino ako ce biti pomocni trener i to pod uslovom da ga novi selektor zeli u svom timu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 17 okt 2019, 18:41

Harrison je napisao/la:

Jedino ako ce biti pomocni trener i to pod uslovom da ga novi selektor zeli u svom timu.
Rano je brate jos za Marinovica.
Jedino ako ne mozemo naci boljeg.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 17 okt 2019, 18:43

Harrison je napisao/la:

!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 17 okt 2019, 18:47

A kojeg boljeg mozes naci? Nisam ni ja nesto zagrijan za Vinka jer do sad je mnogo puta pokazao i u mladoj repci da ima dosta upitnika kod njega. Ali ruku na srci, bolje je trener od Prosineckog ili hajde, na istom je nivou. Robert je jedna od najveci trenerski prevara u rangu Maradone.

Htjeli ste Roberta, pojedinci, e pa evo vam ga. Sad uzivajte u tome sta je uradio od reprezentacije. A bilo je samo nemoj ovog Amara, daj nam Roberta. Yebo vas Robert.
@igrajlopte 🐦

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 17 okt 2019, 18:48

ReX je napisao/la:A kojeg boljeg mozes naci? Nisam ni ja nesto zagrijan za Vinka jer do sad je mnogo puta pokazao i u mladoj repci da ima dosta upitnika kod njega. Ali ruku na srci, bolje je trener od Prosineckog ili hajde, na istom je nivou. Robert je jedna od najveci trenerski prevara u rangu Maradone.

Htjeli ste Roberta, pojedinci, e pa evo vam ga. Sad uzivajte u tome sta je uradio od reprezentacije. A bilo je samo nemoj ovog Amara, daj nam Roberta. Yebo vas Robert.
Muslin je bolji npr
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 17 okt 2019, 18:50

ReX je napisao/la:A kojeg boljeg mozes naci? Nisam ni ja nesto zagrijan za Vinka jer do sad je mnogo puta pokazao i u mladoj repci da ima dosta upitnika kod njega. Ali ruku na srci, bolje je trener od Prosineckog ili hajde, na istom je nivou. Robert je jedna od najveci trenerski prevara u rangu Maradone.

Sad je ma nek ostane Robert, samo da nije Amar. Od 2 zla manje biramo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 okt 2019, 19:28

Ti si fakat neozbiljan...kakvi ba igraci iz premijer lige bih ljudi nemaju kondicije za pola sata ozbiljnog fudbala u evropi...pola fk sarajevo se jos nije oporavilo od one tekme sa seltikom...mi imamo vise od 30 igraca koji igraju u ligama kvaliteta belgijske i jacim samo nemamo trenera koji to zna poslozit kako treba....bih liga je na nivou 4te lige njemacke shvati to igraci koji igraju u 3coj ligi njemacke igraju na jacem nivou....nijedan finski igrac ne bi bio starter u nasoj repki a bjeze nam 6 bodova...nije do igraca ni do motiva nego do trenera neznalice...protiv grckcke pjanica cuvaju dvojica i nemozes ocekivat od jednog sarica koji osim trcanja nema apsolutno nista da iznese loptu odigra dobar pas utrci u prazan prostor ubaci se uz drugog plana napravi dribling u sprintu kad to nikad u karijeri nije radio..isto vazi za cimirota..da je tu na njegovoj poziciji bio krunic ili prcic to bi islo puno lakse...ali je posao trenera da to vidi i skonta ali nevidi...i onda igrac zbunjen nezna sta da radi i izgleda kao da nema zelju...ima ali su mu noge svezane

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 okt 2019, 21:39

https://sport.hrt.hr/551100/odgoena-odl ... rosineckom

Zasto ovdje pise da je za danas bila zakazana sjednica? Nisam to nigdje drugo procitao.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 okt 2019, 23:06

Logika naseg naroda..

Turska liga racku kakav visca...Baljic dobar trener pokazo se u onom bismilasporu

Sta ce nam taj i taj ne igra nigdje...daj barnareza za trenera koji uopste nije ni trener...

Jbt nasa liga kakav amar.i njegove titule....daj nam.kodru koji u toj istoj ligi sa najjacim timom i najvise para meda nije moogo

Nama treba neko ko ce im je.bat mater....daj nam stranca koji bi se pokupio nakon 2 tekme kad bi vidio gdje doso

EDIT:

Je.be nas nepotizam i medzeri...daj nam tog i tog jer je legenda nema veze sto je los
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 okt 2019, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 okt 2019, 23:07

slika
S nepravdom prema ovom covjeku, poceo je i trenerski i karakterni debakl Prosineckog.
Arogancija, povrsnost, kafanski maniri, mahlskokriminalni milje u koji se utopio. Savjetnici i sufleri koji su ga ubijedili da se u Bosni komunicira jezikom bezobrazluka i ignorisanja javnosti.
Odnosom prema legendi reprezentacije sa sa 60+ utakmica, 250 utakmica u EPL, Prosinecki je pokazao u stvari ko je on.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 okt 2019, 23:09

DrFilgud je napisao/la:slika
S nepravdom prema ovom covjeku, poceo je i trenerski i karakterni debakl Prosineckog.
Arogancija, povrsnost, kafanski maniri, mahlskokriminalni milje u koji se utopio. Savjetnici i sufleri koji su ga ubijedili da se u Bosni komunicira jezikom bezobrazluka i ignorisanja javnosti.
Odnosom prema legendi reprezentacije sa sa 60+ utakmica, 250 utakmica u EPL, Prosinecki je pokazao u stvari ko je on.
Kakve veze on ima ? Sehic je uz dzeku i pjanica u kvalama nas najbolji igrac
=\_1921_/=

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 okt 2019, 23:11

invincible1921 je napisao/la:
Mozes li barem jedan trenutak izaci iz dimenzije "Zeljo"? Ko je spomenuo Sehica?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 okt 2019, 23:16

Pa robi je postavio golmana za kojeg je mislio da je bolji u datom momentu sto se pokazalo tacnim, begovic nije htio sjedit na klupi....sta je tu lose? Necemo mu sad prebacivat i ono sto je dobro uradio da je bilo lose
=\_1921_/=

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 18 okt 2019, 00:48

invincible1921 je napisao/la:
Kad neko pita koji je razlog za ovakvo stanje, pa ti si druze razlog. Umjesto da se svi zrtvujemo za veci cilj nasa nada je egoizam. Daj meni i samo meni, ako ne moze meni daj onome sto mi je drag(igra za moj klub). Svi su egoisti, savez igraci te navijaca a ocekuju uspjeh.?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 okt 2019, 00:50

invincible1921 je napisao/la:Pa robi je postavio golmana za kojeg je mislio da je bolji u datom momentu sto se pokazalo tacnim, begovic nije htio sjedit na klupi....sta je tu lose? Necemo mu sad prebacivat i ono sto je dobro uradio da je bilo lose
Sehic nije bolji golman od begovica niti ce to ikada biti...raspala gnjida zvana prosinecki je pokusao gradit autoritet na begovicu pa mu se sad sve vraca ko bumerang...glumi nekog strucnjaka ko fol nepoziva vrancica i prcica jer nisu standardni u ligama petice a u prvoj postavi mu igrac koji grije klupu u talibanskoj ligi koja je gora od nase premijer lige.... Kad menadzerski talovi odlucuju o pozivima i minutazama, igracima koji su pozvani zasluzeno automatski pada motiv i stvara se toksicna atmosfera u ekipi ......to je jednostavno tako....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, hurem i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []