FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto jedna Husrefova bruto plata
15 k km dobijes za osvajanje duple krune, o tito **** ti jovanku u sred siseee
Sta vi mislite dali bi bilo bolje da recimo Hayat Face i recimo obn odkupe tv prava premijer lige. Mislim da bi ove kuce mnogo bolje radile prenose, sigurno bi bilo vise emisija o istoj, ova moja tv nit pola drzave ima kamere im 60 godina stare, ni jedne emisije osim one gdje ko nesto analiziraju nide veze
Sta vi mislite dali bi bilo bolje da recimo Hayat Face i recimo obn odkupe tv prava premijer lige. Mislim da bi ove kuce mnogo bolje radile prenose, sigurno bi bilo vise emisija o istoj, ova moja tv nit pola drzave ima kamere im 60 godina stare, ni jedne emisije osim one gdje ko nesto analiziraju nide veze
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj zamalo ne lanuh... Ima covjek i dalje potencijalaskoroalen je napisao/la:Pa i jest ubleha. Propali narkoman, nekad bio zvijezda. Malo se povadio s ovom pjesmom "Majko", al nije to to više.AngelDiMaria je napisao/la:Postoje ljudi koj kazu da je darko lazic ubleha, pa eto, da vam bude lakse kad pomislite da ste ludi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ukljuce se na stadion 40min prije tekme a ne znaju da im je i mikrofon upaljen, pa pola sata slusas pripremu kamere i emisije medju reziserima i voditeljima.Pitar6785 je napisao/la:15 k km dobijes za osvajanje duple krune, o tito **** ti jovanku u sred siseee
NEMA NAZAD
Ma ovo je samo da mogu reci da su ulozili u prvaka drzave.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Dupla kruna 15000 km, i mi hocemo da nas vodi trener koji ima 25 k km platu, da imamo stadion 4 kategorije i da imamo 11 ibaneza..
Znam da bh telekom uplacuje 58 k km po klubu za citavu sezonu, znaci FK SARAJEVO je za osvajanje duple krune i sva svoja tv prava Dobije 73000 km.
Ja bi samo volio znat koliko bh telekom placa reprezentaci u ime sponzoratva ( mislim da je dupla cifra u pitanju) a ljudi idigraju 12 utakmica godisnje. Lole zgradu napravili veca od presjednistva drzave, a klubovi igraju na sljaci ili plasticnoj podlozi, nemaju gdje da postave kameru za offside, nemaju najlona da zastru bar da se nevide kokuruzi baste lole sa litrom sljive u ruci na balkonu, i tako te banalne stvari..
Mafija
Znam da bh telekom uplacuje 58 k km po klubu za citavu sezonu, znaci FK SARAJEVO je za osvajanje duple krune i sva svoja tv prava Dobije 73000 km.
Ja bi samo volio znat koliko bh telekom placa reprezentaci u ime sponzoratva ( mislim da je dupla cifra u pitanju) a ljudi idigraju 12 utakmica godisnje. Lole zgradu napravili veca od presjednistva drzave, a klubovi igraju na sljaci ili plasticnoj podlozi, nemaju gdje da postave kameru za offside, nemaju najlona da zastru bar da se nevide kokuruzi baste lole sa litrom sljive u ruci na balkonu, i tako te banalne stvari..
Mafija
Kad vec dajemo prava za 812k km godisnje onda je bolje dat za duplo manje prava SK ILI ARENAMA ili nekom kao sto je nova bh face obn hayat bar ces imat 100x bolju sliku emisije i klubovi bi bolje prestavljani.
A mislim da nas je savez i tu naguzio u smislu daj te nam 3.5 m km bacicemo vam free premijer ligu. I umjesto da dobiju 2 m km recimo oni su dobri 2.6 m km..
A mislim da nas je savez i tu naguzio u smislu daj te nam 3.5 m km bacicemo vam free premijer ligu. I umjesto da dobiju 2 m km recimo oni su dobri 2.6 m km..
Jedan billboard druge kategorije u Sarajevu kosta 15.000 za godinu..Pitar6785 je napisao/la:Dupla kruna 15000 km, i mi hocemo da nas vodi trener koji ima 25 k km platu, da imamo stadion 4 kategorije i da imamo 11 ibaneza..
Mafija
Sa tim nagradama ne mozemo platit ni potrosenu struju ili vodu za godinu.. Hrana izadje bar 2-3 puta skuplje..
U gradu kojeg posjeti preko milion turista godisnje..
Nek nas je*u kad sutimo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa ovom donacijom ne možemo pokrit troškove jednog odlaska na seminar direktorici.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja bi to dao sve akademcima (stipendiju ) prem da su im rezultati grozni u zadnje dvije godine
Jedino Face, ma da i to bi bilo kriminalno. Ponavljam se stalno, do neki dan su raja slusala na radiju i Moja tv ti da kakav takav snimak tekme. Ima i dobrih, ali isto i losih prenosa gdje te glava zaboli od rezolucije.Pitar6785 je napisao/la:15 k km dobijes za osvajanje duple krune, o tito **** ti jovanku u sred siseee
Arena i SK jedino, ma da i oni prenose Hrvate, Srbe i jos nas, u udarnim terminima gdje igraju talijani i francuzi, SK jedino, gledam ima 12 kanala, mozda po 2 tekme, ali ostanu ti jos 4 i oni Engleze prenose i spance u tim terminima, ma da jedino oni eto, ali kad Bh telecom sve to prekuca ponudom i sponzorstvom. Jos ti diktiraj kad ce ko igrati, ali opet ti prenose 4/6 tekmi. Kad bi malo ulozili u kamere i kvalitet prenosa koji opet utice od infrastrukture stadiona, jer nemaju uslove za postavljanje dodatnih kamera, bila bi druga prica.
Nase tekme koje sam gledao su mi OK, dok npr Slobodu neki dan, samo mrlje neke, cak i rezultat mutan, a minute na rezultatima pratio.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
U tuzli bjeljini u etno selu pa cak i kod sb kamera nemoze da snimo citav teren snima se sa jednom kamerom, i glupomi je da jedni te isti komtatori evo 18 godina vise njihov glas je ogadio plus za 18 godina nikakav novitet nisu donijeli, slika skoro da je u crno bjelij verzi riza igraca nemozes prepoznat broj nemozes raspoznat, kao sto neko rece sat prije tekme se ukljuce ljudi ko neke seljacine tamo pricaju udaraju u mikrofon teski amaterizam.
Al ovde ima i do saveza toliko se para uzelo od silni prijateljski utakmica u gostima tolike pare od sponzora i plus eleufini nepovratni fondovi da nisu ustanju kupit 5 kamera, da nisu mogli na pojedinim stadiona naprave mjesta za kamere koje ce pokrivat offside bar, jer nemoze mi niko reci da repka ima toliko triskova da ne ostane para bar za ove sitnice.
Ili one gluposti da vidis kokuruziste to nema u pm bar stavi najlon bog te mazo
Al ovde ima i do saveza toliko se para uzelo od silni prijateljski utakmica u gostima tolike pare od sponzora i plus eleufini nepovratni fondovi da nisu ustanju kupit 5 kamera, da nisu mogli na pojedinim stadiona naprave mjesta za kamere koje ce pokrivat offside bar, jer nemoze mi niko reci da repka ima toliko triskova da ne ostane para bar za ove sitnice.
Ili one gluposti da vidis kokuruziste to nema u pm bar stavi najlon bog te mazo
-
belosevic28
- Kontakt:
Direktorica ima sasvim dovoljna primanja da u svoju edukaciju sama ulaze svoj novac. Bolje taj novac usmjeriti npr. na dnevnice za pisanje po forumu, platu treneru ili da se posjeti stadion AFH barem jednim godisnje (a da to nije proslava titule).BordoSarajevo je napisao/la:Sa ovom donacijom ne možemo pokrit troškove jednog odlaska na seminar direktorici.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SedrenikHz
- Kontakt:
Fkt brate odavno pišeš užasne postove oko Husrefa, ne znam po čemu je to zaslužio, valjda imaš adekvatan razlog, al opet kad skontam da nam je taj covjek donio prvu dk ne ide al nikako. Ne branim ga, ne dizem ga u TRENERE, zna svojom tvrdoglavoscu izjebat nam zivce svima, ali stara mu majka ima li se postovanja prema tom treneru pa kakav god da je a opet Husref je naš je pa da je od govana.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja bih taj novac usmjerio u pojačavanje aktivnosti nazivanja štrumfovima svih onih koji #jedanješef - u ne ližu hemoroide.belosevic28 je napisao/la:Direktorica ima sasvim dovoljna primanja da u svoju edukaciju sama ulaze svoj novac. Bolje taj novac usmjeriti npr. na dnevnice za pisanje po forumu, platu treneru ili da se posjeti stadion AFH barem jednim godisnje (a da to nije proslava titule).BordoSarajevo je napisao/la:Sa ovom donacijom ne možemo pokrit troškove jednog odlaska na seminar direktorici.
Halali ne zelim ti nista loše, ali nije mi jasno zasto ne podnosis tog covjeka, da ovo sve govoris o Ješiću pa shvatio bih, ali govoris o trenutnom treneru Sarajeva, covjeku koji je imao problema sa srcem zbog naseg Sarajeva.. ne znam nisam pametan, morao sam ti odgovorit. Halali jos jednom i ziv bio
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nije ti taj o Jesicu nista lose rekao.
A Calu je jos grdnije popljuvao. Kakve je samo gadosti za Calu pisao.
A Calu je jos grdnije popljuvao. Kakve je samo gadosti za Calu pisao.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Šta ovo tekma nije u šest sati? Ja evo na Koševu vec 50min, al jos nije pocela...
Pa rekli su u petak u šest sati...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kovacevic
Letic serbedzic kurdic sabanovic
Sisic dokanovic gavric tatar
............Rahmanovic
........... Ahmetovic
Prva izmjena mustafic dokanovic 64 min
Druga stanoje gavric 82 min
Treca guzina umjesto rahmanovica 75 min
Dovoljno za 1:0
Letic serbedzic kurdic sabanovic
Sisic dokanovic gavric tatar
............Rahmanovic
........... Ahmetovic
Prva izmjena mustafic dokanovic 64 min
Druga stanoje gavric 82 min
Treca guzina umjesto rahmanovica 75 min
Dovoljno za 1:0
Kod mene pocinje drugo poluvrijemeledesma je napisao/la:Šta ovo tekma nije u šest sati? Ja evo na Koševu vec 50min, al jos nije pocela...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
belosevic28
- Kontakt:
Na streamu uredno ide, vodimo 1-0, a golove dali Tatar, Guzima i Ahmetovic.mma_hz je napisao/la:Kod mene pocinje drugo poluvrijemeledesma je napisao/la:Šta ovo tekma nije u šest sati? Ja evo na Koševu vec 50min, al jos nije pocela...
Prohladno je rece komentator.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Lecler i 16 gostiju.