To ne moze tako.Oni trebaju Whiteu biti ispomoc,a ne da bombarduju bez prestanka,dok u odbrani(tu posebno Belinelli,jer se Mills makar trudi)nista ne mogu odbraniti.
Valjda ce Pop iz ovih utakmica nesto i skontat. Trebo bi vise Lonniea gurat umjesto Marca, on i Mills veceras cigle bacaju a isto tako ubijaju nas i izgubljene lopte, i nije ovo prvi put da vodimo po 15 razlike pa na kraju gubimo utakmicu, prosle godine nam je se to jako cesto dogadjalo kao da se otpuste i misle da je to to i onda sve prospu, nisu konstantni nikako ali sreca pa je predsezona, kao sto kazes trebo bi malo Murraya i White zajedno gurat, nadam se da slijedecu protiv Houstona ce igrat zajedno i da ce cuvat Hardena i Wessa.NEZALAGANJE je napisao/la:Three preseason games in we are getting many lineups featuring 2 or 3 of Forbes/ Patty/ Marco, while we have yet to see Dejounte & Derrick see the floor together.
Good news: Its only preseason
Not encouraging news: Its still Pops idea.
Covjek objasnio.Bude li ovako vecim dijelom sezone,nema nas nigdje.White djeluje totalno nezainteresovan ofanzivno sa onom dvojicom.
Sa belinelijem da stavis lebrona ne bi se snasao, sve dok njega tvrdoglavo forsira ispred loonia, nema tu hajra. Kao ovaj je iskusan, a ovom jos treba vremena, glupa logika totalno. Jedino da se debil povrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la:The Spurs have announced the team has waived Dedric Lawson.
Konacno je pocelo.Valjda sad i skratimo rotaciju zadnje 2 tekme.
Procitah i jednu zanimljivu verziju objasnjenja sto Pop ne igra Murraya i Whitea zajedno!?Whitea je potrebno uigrati sa 2.petorkom(sto i jeste tacno).Vidi se da jos uvijek tu nije pronasao taj komfor i zato ga se stavlja sa njima gdje je on dominantan na lopti.Tu mu treba sto vise minuta.
Ovako,ako ga stavimo sa DDRom i Murrayem, nece imatiti priliku biti "na lopti".
Zanimljiva verzija svakako,iako bih volio da vidim i njih dvojicu zajedno.Mislim da se to neminovno mora desiti.
Ma dobro,Pop godinama cijeni da se neko izbori za minute.Lonnie to mora uciniti pored ovoga.Mora pokazati da je klasa za njega,kad god dobije priliku.Sinoc npr. u prvom ulasku,nije pokazao nista vise od Belinellia.Naprotiv.To je nesto sto mu se ne smije desavati.kemo10 je napisao/la:Sa belinelijem da stavis lebrona ne bi se snasao, sve dok njega tvrdoglavo forsira ispred loonia, nema tu hajra. Kao ovaj je iskusan, a ovom jos treba vremena, glupa logika totalno. Jedino da se debil povrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la:The Spurs have announced the team has waived Dedric Lawson.
Konacno je pocelo.Valjda sad i skratimo rotaciju zadnje 2 tekme.
Procitah i jednu zanimljivu verziju objasnjenja sto Pop ne igra Murraya i Whitea zajedno!?Whitea je potrebno uigrati sa 2.petorkom(sto i jeste tacno).Vidi se da jos uvijek tu nije pronasao taj komfor i zato ga se stavlja sa njima gdje je on dominantan na lopti.Tu mu treba sto vise minuta.
Ovako,ako ga stavimo sa DDRom i Murrayem, nece imatiti priliku biti "na lopti".
Zanimljiva verzija svakako,iako bih volio da vidim i njih dvojicu zajedno.Mislim da se to neminovno mora desiti.
Ja na poslu pa nemogu ispratit, povremeno cu samo rezultat gledat.NEZALAGANJE je napisao/la:Auh kako lijepo i moderno izgleda vecerasnja petorka i igra.Razumljivo da DDR treba upasti tu umjesto Walkera,ali Walker MORA igrati u 2.petroci.
Znaci klinika na obje strane parketa.Rezultat je nebitan vec izgledamo konacno u predsezoni ozbiljno i dobro.Kugla3 je napisao/la:Ja na poslu pa nemogu ispratit, povremeno cu samo rezultat gledat.NEZALAGANJE je napisao/la:Auh kako lijepo i moderno izgleda vecerasnja petorka i igra.Razumljivo da DDR treba upasti tu umjesto Walkera,ali Walker MORA igrati u 2.petroci.
A bogme i rezultat je finNEZALAGANJE je napisao/la:Znaci klinika na obje strane parketa.Rezultat je nebitan vec izgledamo konacno u predsezoni ozbiljno i dobro.Kugla3 je napisao/la:Ja na poslu pa nemogu ispratit, povremeno cu samo rezultat gledat.NEZALAGANJE je napisao/la:Auh kako lijepo i moderno izgleda vecerasnja petorka i igra.Razumljivo da DDR treba upasti tu umjesto Walkera,ali Walker MORA igrati u 2.petroci.
Gušt mi je procitat ovaj tvoj komentar. Napokon da odigramo tekmu kako spada, svidja mi se zalaganje svakog pojedinca pogotovo ovih omladinaca i jos kad vidimo da nije bilo Derozana i Rudya to nam je jos veci plus, imamo jos jednu kuci protiv Memphisa i onda sto ozbiljnije uci u novu sezonu. Siguran sam da svakom mozemo pomrsit račune.NEZALAGANJE je napisao/la:Kao sto sam i ocekivao.Pop odigrao ozbiljnu rotaciju sve do 7-8min prije kraja,a tada je vec bilo 20+ razlike za nas.HOU igrao svoju najjacu rotaciju i igrao minute,kao da je RS tekma.Zato mi je drago da smo u takvoj situaciji izgledali dobro.
Nekoliko stvari treba istaknuti:
1.Poeltl ostao na klupi,sto nam je otvorilo dodatni prostor u napadu i ta petorka sa LMAom na petici je zaista izgledala fantasticno,dok je Jakob dominirao u 2.petorci.To bi zaista i trebalo biti tako,a startaj njih dvojicu samo kad je protivnik neko tipa LAL.
2.Lonnie defanzivno STRASAN i 100% sam siguran da smo zbog njega najvecim dijelom i usli u tekmu fantasticno i tako je i odigrali cijelu.Odavno nisam vidio onakvu brzinu,snagu i atletiku DEFANZIVNO na Hardenu.
3.Mozda i kljucna stvar.DDR i Gay nisu igrali.I dok bi se Gay lako uklopio umjesto Lylesa ili Carrolla,defanzivno bi u startnoj petorci sa DDRom izgledali mnogo drugacije nego sa Walkerom,ali bi i DDRu sigurno prijalo vise prostora ofanzivno sa LMAom na petici.Zato je kljucno da Lonnie nastavi sa ovom igrom i donose novu dimenziju 2.petorci i pomogne Whiteu,koji je veceras predvodio tu grupu kako i ocekujem od njega.Lonnie se mora izboriti za vrijeme ispred Belinellia,a siguran sam da je njegova odlicna partija veceras "natjerala" i Marca da barem ofanzivno odigra dobru tekmu.
Veceras smo pokazali i sirinu koju pominjem od ljetos.Nevjerovatno je kakve mogucnosti ima ovaj roster,ali to Pop treba i koristiti.Sad kad neko ne igra dobro,klupiraj ga,jer zamjene imas.
P.S.Nekoliko defanzivnih poteza Walkera:
![]()
Sad sam procitao da je izjavio da je sramotno koliko su mu malo para ponudili, i sta predlazes koga treba dati za njega.Kanye je napisao/la:Treba iskoristit ovu situaciju oko Buddya. Imamo DeRozana i fin paket mladih za iskoristit. Vjerujem da bi mogli prevarit Divca i budale.
Koga zele. Bolji je od svega sto imamo. Logicno, ne treba dati sve, al jednog od trojca White/Murray/Lonnie. Plus DeMara i mozda kakav pick il nekog od onih Austinovaca. Njima generalno ne treba nesto puno mladih jer svakako razvijaju nesto i mislim da bi pristali na ovo.Kugla3 je napisao/la:Sad sam procitao da je izjavio da je sramotno koliko su mu malo para ponudili, i sta predlazes koga treba dati za njega.Kanye je napisao/la:Treba iskoristit ovu situaciju oko Buddya. Imamo DeRozana i fin paket mladih za iskoristit. Vjerujem da bi mogli prevarit Divca i budale.
Dati Demara i nekog od navedenog trojca za Hielda bi bilo ravno samoubojstvu,pa ne pravimo paket za Duranta. Demar je sigurno bolji igrač od njega, da se razumijemo dobar je on igrač ali jos nista nije napravio da bi se pokazao kao vodja tima. Slične ugovore imaju Viktor Oladipo, Drejmond Grin, Aron Gordon, Majls Tarner, Bojan Bogdanovic, Geri Heris.On jos nista specijalno nije pokazao da vrijedi malo vise od tih 90 miliona.Kanye je napisao/la:Koga zele. Bolji je od svega sto imamo. Logicno, ne treba dati sve, al jednog od trojca White/Murray/Lonnie. Plus DeMara i mozda kakav pick il nekog od onih Austinovaca. Njima generalno ne treba nesto puno mladih jer svakako razvijaju nesto i mislim da bi pristali na ovo.Kugla3 je napisao/la:Sad sam procitao da je izjavio da je sramotno koliko su mu malo para ponudili, i sta predlazes koga treba dati za njega.Kanye je napisao/la:Treba iskoristit ovu situaciju oko Buddya. Imamo DeRozana i fin paket mladih za iskoristit. Vjerujem da bi mogli prevarit Divca i budale.
Mozda bi cak i za samog Demara mogli izvuc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.