Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sutra DZUMA 
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
ItsRamiz je napisao/la:sutra DZUMA
Veze ti sa zivotom nemas. Dzamije pune pogotovo omladine, prva generacija Bosnjaka koju smo mi obrazovali a ne beograd hvala Gospodaru svijetova.ASD je napisao/la:U onome što pričaju jeste, ali u onome što rade naravno da nije.
Vjeru žive samo one vehabijske zajednice što su izolovane od Svijeta.
I ovaj SDA bot sluša Iron Maiden. Znaš koliko je to u skladu s vjerom.
Jedna poruka za cetalje i pocetnike, nicija nije do zore!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Fantasista
- Kontakt:
Najjače mi kad kaže ponosi se time što je bošnjak i musliman. Šta imaš bolan od toga? Hoće li ti to platiti školovanje, račune, kupiti auto? Švabo se sigurno sturi što je švabo i katolik, boli ga ona stvar za tim dok pije pivu na Ibizi.
Nabijem vas sve kojima je Tuzla trn u oku, pogotovo one koji nas povezuju sa Srbijom.
A ovo da podržavate Tursku i napad na tuđu državu je dno dna. Obični agresori koji su pravili genocid u Armeniji i ovdje rusvaj pravili. Nabijem na tuki i vas i Tursku.
Nabijem vas sve kojima je Tuzla trn u oku, pogotovo one koji nas povezuju sa Srbijom.
A ovo da podržavate Tursku i napad na tuđu državu je dno dna. Obični agresori koji su pravili genocid u Armeniji i ovdje rusvaj pravili. Nabijem na tuki i vas i Tursku.
Ma sta ce on znati jbt. Uspjeh mu sto procita sve komentara sa klixa.vest je napisao/la:Veze ti sa zivotom nemas. Dzamije pune pogotovo omladine, prva generacija Bosnjaka koju smo mi obrazovali a ne beograd hvala Gospodaru svijetova.ASD je napisao/la:U onome što pričaju jeste, ali u onome što rade naravno da nije.
On zna ko vjeru zivi. Kakav glupan
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa jarane pogledaj potpis i zapitaj se što vas ljudi ne mogu. Čuj Država Tuzla, Republika Sarajevo i slične autonomaške gluposti. Nabijem i ja sve i jednu osobu koja stavlja lokal patriotizam iznad nacionalnog.Fantasista je napisao/la:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Sarrifufna
Kako sam se nekad lozio i trosio u ovakvim raspravama... ono politika, vjera, patriotizam, identitet, balkanizam, propalitet i slicno kao fajrontske teme na dernecima, pojacane nervozom usljed manjka cigara. Posljednjih par godina samo pojacao alkohol i mezu, ma rahat ba. 
pocasni precjednik @ FK Formula
kakve gluposti ....otvori pivu i budi ponosan na ostavstinu...cuj ti on je ponosan

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ti nisi patriota. Patriota ne može glasati za SDA. To je ko da voliš ženu a lešiš je od batina svaki dan. Mada sudeći po tvom opusu to nije nemoguće.IlProfessore je napisao/la:Pa jarane pogledaj potpis i zapitaj se što vas ljudi ne mogu. Čuj Država Tuzla, Republika Sarajevo i slične autonomaške gluposti. Nabijem i ja sve i jednu osobu koja stavlja lokal patriotizam iznad nacionalnog.Fantasista je napisao/la:
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ali sta kaze ja sam ponosan ....joj ovi su najgori samo nek je SDA ...nasa je 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Sarrifufna
Vazda me bolio **** za ovu "državu".Sarrifufna je napisao/la:Kako sam se nekad lozio i trosio u ovakvim raspravama... ono politika, vjera, patriotizam, identitet, balkanizam, propalitet i slicno kao fajrontske teme na dernecima, pojacane nervozom usljed manjka cigara. Posljednjih par godina samo pojacao alkohol i mezu, ma rahat ba.
Nek se o njoj brinu oni kojima je sve dala.
Meni nije ništa,a ništa mi i ne treba.
Hvala Bogu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ne može meni neko ko ždere krmetinu pričati šta jesam a šta nisam.Heller je napisao/la:
Ti nisi patriota. Patriota ne može glasati za SDA. To je ko da voliš ženu a lešiš je od batina svaki dan. Mada sudeći po tvom opusu to nije nemoguće.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
A on glasa za SDP hahaha
Znaci isto sranje samo drugo pakovanje
Znaci isto sranje samo drugo pakovanje
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Naravno.vest je napisao/la:Veze ti sa zivotom nemas. Dzamije pune pogotovo omladine, prva generacija Bosnjaka koju smo mi obrazovali a ne beograd hvala Gospodaru svijetova.ASD je napisao/la:U onome što pričaju jeste, ali u onome što rade naravno da nije.
Petkom Džuma, subotom se olešiti.
Evo par pitanja.
Koliko muslimana u BiH ganja trebe van braka i koliko muslimana uzima kredite sa kamatama ili on ili firma za koju radi?
krmetina je vrsta mesa, kao i piletina, to ne može opisivat karakterne osobine čovjeka niti može bit stil životaIlProfessore je napisao/la:Ne može meni neko ko ždere krmetinu pričati šta jesam a šta nisam.Heller je napisao/la:
Ti nisi patriota. Patriota ne može glasati za SDA. To je ko da voliš ženu a lešiš je od batina svaki dan. Mada sudeći po tvom opusu to nije nemoguće.
"XAXA JEDEŠ PURETINU DEBILČINO MRTVA TI MENI NAŠO PRIČAT O ŽIVOTU, A PURETINU JEDEŠ"
Jovan Divjak i Dragan Vikic vjerovatno jedu krmetinu, znaci da spadaju u ovu kategoriju debilcina.
**** te forume.
**** te forume.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 18 gostiju.