FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

BrigateBL
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la BrigateBL » 15 avg 2008, 11:21

Zvezda je u totalnom rasulu.
Odigrali su lose a srecom izborili dobar rezultat.
Po bokovima duva na sve strane vec sam napisao da je 4-3-3 jaklo opasna formacija posebno kad igraci ne postuju takticke zamisli. MIslio sam da je Partizanova odbrana kriza ali nasa je posebna opasnost. Zadnja linija sporo preuzima igrace, stvara se puno prostora sto ce svakak iole opasnija ekipa znati da kazni. Vezni red je u opasnom problemu, dok je Edgar odsjecen u napadu. Bojim se da ce ove sezone biti teska patnja
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 avg 2008, 23:38

Znači ipak loši smo bili.Negdje pročitah da je omjer u posjedu lopte bio 62% prema 38% u korist Kiprana.Pa nisam ni morao gledati utakmicu.Ovaj mi podatak kaže sve.Jbg ljudi šta da se radi takva nam je sudbina.Ja ću čini mi se i dalje sjedit kući ili u nekom kafiću,pratit utakmicu svog voljenog kluba,nervirati se,plakati,kad skupim nešto love otići ću i na poneku domaću tekmu,sjebat glasne žice,a zbog čega - ni zbog čega.Zvezda je postala,sada je to više nego očigledno jedan ispodprosječan evropski klub koji strahuje od gostovanja nekim Kipranima. :roll: Znam da boli ovo "ispodprosječan evropski klub",ali to je činjenica.Oni daju pare za "najsavremeniji teren u ovom dijelu Evrope", a dovode pojačanja iz Azerbejdžana i sa nekog univerziteta iz Kanade.**** ih teren kad levati igraju na njemu(čast izuzecima).Toplica prije neki dan reče da je potrošeno "samo" pola para predviđenih za tansfere.Kakva li će "pojačanja" biti dovedena za taj preostali novac ostaje samo da nagađamo.A ja ću i dalje,svim srcem biti uz svoju Crvenu zvezdu,jer za drugi klub ne znam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 17 avg 2008, 13:01

Danas prvo kolo, derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu
Ja bih bio zadovoljan i sa nerjesenim rezultatom, jer sumljam da mozemo pobijediti.
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 17 avg 2008, 19:49

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 2:0
Stadion: "Karađorđe".
Gledalaca: 9000
Strelci: Pantelić(37"), Aleksić (90+1")

CRVENA ZVEZDA (4-3-3) : Radivojević, Tomović, Jaković, Ninkov(81"), Mijailović(Dević), Bogdanović, Milijaš(kap.), Burzanović(Vukobratović), Blažić, Subašić(Some), Edgar.
Po sastavu rezultat je realan
Koroman nije ni ulazio u igru
NEŠTAS NE ŠTIMA

TABELA POSLIJE PRVOG KOLA
slika
slika
Zadnja izmjena: obannon, dana/u 18 avg 2008, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 avg 2008, 15:01

POJAČANJA POJAČANJA, H O Ć E M O P O J A Č A NJ A
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 avg 2008, 15:56

KONAČNO ! ! ! Evo i ekipa se počela sređivati.Nikola Petković,Nino Pekarić i Nikola Lazetić u Zvezdi.To sam čekao! :D :D :D :D :D Dobro,Lazetić im nije trebao ali ajde...
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 avg 2008, 16:48

Neka Lazetica, imam neko dobar osjecaj u vezi sa njim
Jos zadovoljniji sam dolaskom Petkovica, a za Pekarica nisam bas siguran
U ponedeljak dolazi Castillo sa dvojicom menadjera pa sad.......... izgleda da ostaje
Sto se tice sutrasnje utakmice u Zrenjaninu ima direktan prenos na sajtu
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 avg 2008, 23:31

Pa čovječe ako Castillo ostane ko što kažeš,jači smo sigurno za jedno 30%.Ma imamo dobru ekipicu: Castillo,Milijaš,Koroman,Gueye,Pekarić,Petković,Burza...Još jedan dobar golgeter i to je to.Evo čujem Đorđe Rakić u Salcburgu stavljen na transfer listu.Možda on?Mogu li ova nova trojica igrati u revanšu protiv Apoela?
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 avg 2008, 23:48

alan_cardec je napisao/la:Mogu li ova nova trojica igrati u revanšu protiv Apoela?
Ne
Tek u sledecem kolu(Valjda cemo proci)
Tim se polako "ko"sklapa
A sto se Castilla tice tako sam cuo na SOS Kanalu, bila konferencija pred banat i prestavili Lazetica na novoj travi :D
Ja nesta ne gotivim Rakica, gledao sam ga malo u OFK i reprezentaciji nije mi ostavio neki utisam(propao jer je rano otisao u inostranstvo kao i mnogi)
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 avg 2008, 00:02

fiftisent je napisao/la:ne postoji klub koji mi je odvratniji od zvezde.

cigani.
To je tvoj problem

Taj klub ima milijonsku armiju navijaca
Taj broj mogu sanjati Partizan i Dinamo i Hajduk, da negovorimo o ostalim na ovim prostorima
Ne bi valjalo da Zvezdanu svi vole
ZVEZDA JE PONOS,ZVEZDA JE ZIVOT....................
Najljepsi osjecaj je kada te ponese severa huk
Zadnja izmjena: obannon, dana/u 23 avg 2008, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
- " $...

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 23 avg 2008, 09:28

Ne zamjeram nista obanonu sto pise o Zvezdi...
Samo mi nije jasno kako neko može da navija za ekipu čiji navijači nose četnička obilježja na tribine, pružaju podršku ratnim zločincima. Kad je BiH igrala sa Srbijom tada su ovi samozvani i "veći Srbi od onih iz Beograda" koji su autobusima iz BiH otputovali u Beograd da bi vrijeđali naše navijače i sve što nam je sveto. Igrači na terenu su nam psovali muslimanske majke, a osim Kežmana najžešći je bio igrač Zvezde Ognjen Koroman koji je inače rođen u Sarajevu. Ja bih se zato barem malo postidio, a ne na sva usta pričao kako obožavam Zvezdu i sve što je Srpsko. I ne moraš više nikome dokazivati koliki si nacionalista jer to što ti osjećaš nije ljubav prema Srbiji nego mržnja prema BiH. Kako možeš biti dio onih koji na tribine nose parole "Nož, žica, srebrenica". Kako možeš biti dio onih čiji su idoli Draža Mihajlović, Radovan Karadžić, Slobodam Milošević, Ratko Mladić...
Zbog svega ovoga Željo će uvijek biti veći klub.
Ovakav stav ovih "naših" Srba nije mi nikako jasan. Kako jednom ne shvatite da je ovo vaša država jer niste dobrodošli u Beogradu.
I nije istina da svi "srbi" u BiH navijaju za Srbiju i da svi "hrvati" u BiH navijaju za Hrvatsku.
Samo neki primjeri:
Sergej Barbarez - izjašnjava se kao Bosanac i katolik. Voli BiH više od svog života i to je nebrojeno puta dokazao
Zvjezdan MIsimović - Momak je igrao u Beogradu onu utakmicu i trpio nevjerovatne uvrede. Čak mu je Kežman opsovao muslimansku majku.
Ninoslav Milenković - Momak koji je rođen u Srbiji i čiji su roditelji Bosanci. Kad svira naša himna najviše stisne srce i ponos. Prije one famozne utakmice bio je upitan od Srpskih novinara kako će biti igrati protiv svojih. Rekao je da on igra za svoje a poslije utakmice je izjavio da se stidi jer ga neko stavlja u isti koš sa Kežmanom, Koromanom...
Marko Topić koji je bio prvi nemusliman koji je zaigrao u BiH. Kad niko nije htio on je ljubio državni grb.
Ima još mnogo ovakvih momaka...

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 23 avg 2008, 11:16

potpisujem
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 avg 2008, 14:49

Dobro u pravu si, nenavijaju svi srbi i u BIH za srbiju i hrvati za hrvatsku, nih negde oko 99%samo navija.
Necu o stvarima koji se ne ticu Zvezde, moderator se nameracio samo sto nisam dobi ban.

A sto se optuzbi na Zvezdin racun tice i njihovih navijaca tu cu da odgovorim
Ja se nesjecam da je ikada na Zvezdinoj utakmici pisala ta parola za Srebrenicu,da su se viorile zastave Karadzica i Mladica.(nek me neko podsjeti ako grijesim)
Na Severu Marakane od strane Delija prozivan je malte ne cijeli drzavni vrh, od SRJ,SCG, SRB.
Poznate su poruke upucivane:Milosevicu, Kostunici,Tadicu, Jocicu.... lijepe su pjesme opjevane njima
Sto se zastava tice ne vidim sta je tu cudno da se na utakmicama u Srbiji isticu drzavna obelezja.To je na svakoj utakmici vidljivo na tribinama Zvezdinog, Partizanovog, Vojvodininog stadiona..............(to je u cijelom svijetu tako)
Sa severa danas se cuju pjesme o Kosovu, po neka i o Cica drazi ali to je sasvim normalno i to vama neznam sta smeta.
Derlije Sever 1989 kao navijacka grupa su jako humani i nadaleko su poznate njihove akcije za pomoc Srbima (pogotovo danas na Kosovu i Metohiji)

Uvjek se znaju desiti poneki ispadi kod svih navijackih grupa, to ne poricem ali ovaj gore tekst je upucen od neupucenog covjeka ciji je cilj da provocira al et.... svi mi po malo provociramo

Pozdravljaju vas Delije sa Severa
Skupite 300 dinara pa na Apoel.
Vidimo se na SEVERU
- " $...

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 23 avg 2008, 14:55

1. 99% to nije tacno i sam znas
2. hvala na tom pozdravu od delija, a bit cu sretniji kad tebe vidim na tom sjeveru, a ne to tako prazno navijanje
3. volio bih da znam koliko si puta uopste bio na stadionu Zvijezde

High

Post Postao/la High » 23 avg 2008, 14:57

kasap je napisao/la:1. 99% to nije tacno i sam znas
2. hvala na tom pozdravu od delija, a bit cu sretniji kad tebe vidim na tom sjeveru, a ne to tako prazno navijanje
3. volio bih da znam koliko si puta uopste bio na stadionu Zvijezde
Budi spremam na ovo sto ce ti slagati :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 23 avg 2008, 14:59

jelde...:)

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 avg 2008, 15:04

Smijesni ste,ali stvarno
Ko vam je zamazao oci da mi je samo znati
- " $...

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 23 avg 2008, 15:07

ne odgovori ti meni, mojne se sad crveniti, nego reci, argumenti provokatoru...samo reci

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 23 avg 2008, 15:13

e sorry evo odgovrio mi je na private...nije u svome zivotu nikada propustio nijednu utakmicu Crvene Zvijezde, ni domacu ni gostovanje....:) malo sam pretjerao al et...i mojne ni ma private slati neka raja vidi da si obicna ulizica Srpkim poganima, i taj tvoj pozdrav iz Bijeljine, heheh...eto mene u cini mi se da se zove Atik dzamija u Bijeljini, na namaz pa cemo na kahvu da mi onda ispricas o tim tvojim iskustvima na stadionu Zvijezde,heheh, e moja ulizico bez svog JA...I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 avg 2008, 15:20

Obicna bosanska djukela.

Cemu sluzi moderator?????????????
- " $...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.