FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 18:44

schweinsteiger je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Imas sastav u jednom od prethodnih postova.

Moze li kakav kvalitetan stream za drugo poluvrijeme?
de mi link gdje ti gledas,ovi sto sam nasao sve **** do **** :S

http://www.footni.net/ch1.html
Probaj ovdje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 nov 2010, 18:45

Klare je napisao/la:U prvom poluvremenu smo bili malo bolji i uspjeli postići taj gol. Pranjić sjajno prošao po lijevoj strani, ušao u sredinu, dupli pas čini mi se sa Schweineiem, izlazi sam pred gol ubacuje u sredini i Mario to sa pola metra šalje u praznu mreže. Osim tog gola, Demichelis se jednom našao neometan, ali glavom šutirao malo pored gola, Kroos i Altintop iz daljine pokušali, ali Schafer paradom brani, još 2 puta Pranjić prolazio po toj lijevoj stran. Najbolji kod nas su bili Pranjić i Mario
hvala to mi je trebalo a sto se tice Maria pa on je uvijek medju boljim :) :) :)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 18:46

Penal i Lahm za 2:0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 nov 2010, 18:50

Omerbavarac je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Imas sastav u jednom od prethodnih postova.

Moze li kakav kvalitetan stream za drugo poluvrijeme?
de mi link gdje ti gledas,ovi sto sam nasao sve **** do **** :S

http://www.footni.net/ch1.html
Probaj ovdje.
http://www.tvoo.eu/ch2.html
ovde je opet bolje :D
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 nov 2010, 19:02

joj ljepote gledat' ovu lijevu stranu i kombinacije Ribery-a,nije ni 5 minuta u igri,odma proradio :D
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 19:04

Ovi golovi iz kornera presli u naviku. Gomez na ubacaj Riberya za 3:0.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 nov 2010, 19:08

Šta je sa ovim Gomezom? Pa lik je bolji kada nema nikog s kim bi se "laktao" za poziciju napadača, negoli kada mu je konkurencija zdrava. Moram priznati da je od kloca postao ubica. Nego, šteta što onaj udarac Pinole sa početka drugog poluvremena nije završio u mreži Bayerna, jer bi to bio fenomenalan gol. Inače, Bayern kontroliše utakmicu, samo moglo je ovo biti i uvjerljivije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 19:16

Gomez promasio penal. :lol: :lol:
Nema treceg hattricka.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 nov 2010, 19:44

Omerbavarac je napisao/la:Ovi golovi iz kornera presli u naviku.
Pa i vrijeme je bilo. Dugo, dugo vremena je trebalo da ovo postane "navika".
Solidna predstava, gdje bih ja izdvojio Pranjića, kao našeg najagilnijeg igrača. Tymo isto nije bio loš, Lahm standardan (pravo sam se prepao na početku utakmice das nije povrijeđen) kao i Švajni. Toni malo bolji od Hamita, ali sve u svemu može dosta bolje. Mario nastavlja svoj niz, lijepo od njega. Sad, da li je prpa od "dolaska" Džeke uradila to da Mario trese mreže kao u najboljim danima, ne bih znao reći. :mrgreen:
Da spomenem i "rupe" u ovoj ekipi, a one su standardne. :D Ottl i Bujtonja.
Vom Jäger zum Gejagten

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 14 nov 2010, 19:45

gomez proradio svaka cast bavarci :D :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 nov 2010, 19:47

Jel sad vjerujete u super Marija hebo vas on. Nije on bio kriv vec Gallonja koji ga nije stavljao u ekipu. Koliko je golova zabio u zadnje 3 sedmice u svim takmicenjima. Ja mislim izmedju 10 i 15 sigurno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2010, 19:54

Solidna igra moze i mora bolje..BvB ce uskoro poceti klecati koljena,to ce biti idealna prilika da je zajase bavarski gigant :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 14 nov 2010, 20:02

Solidna predstava,Van Buyten opet u par situacija pokazao koliki je kloc.Gomez i Pranjić lagano s epiteta "kloc" prelaze na epitet"klasa".Ribery u 20 minuta igre pokazao koliko je važan za ovaj tim.Next stop:Leverkusen :arrow:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 nov 2010, 20:06

bayern odigrao danas dosta dobro...gomez opet utrpao 2 gola....gomez je uvijek bio dobar napadac i to sam govorio, covjek je odlican, samo kada mu se da prava prilika on zabija...u stuttgartu imao punu podrsku, odlicno okruzenje i zabijao golove....u munchenu je okruzenje naravno fantasticno ali tu je pritisak veci i naravno da je covjeku trebalo adaptacije...a necu opet spominjat ko je kriv sto gomez nije bio vec prosle sezone jos puno bolji...mnogi znaju da je covjek u pocetku bio dobar i znamo ko ga je pokosio.....van buyten nikako da se sabere i pruza katastrofalne igre, danas je imao najmanje 3 ogromne greske...odbrana i dalje brine...danas sam zadovoljan naravno s ovakvom pobjedom, al ne treba ni puno hvalit ni puno kudit jer znamo ak zeli ekipa titulu ona ce morat skoro svaku utakmicu pobijedit i pobjeda protiv leverkusena je skoro pod moranjem....o tome sta treba mijenjat i koliko treba i dal se ekipa organizovala, sabrala moze se tek nakon polusezone vise govorit, jer nekoliko smo puta mislili ev masina se zahuktala pa ona stane, pa opet krene...bayernu je prijeko potreban kontinuitet
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 20:33

Nurnberg i nije neka velesila, tako da ova pobjeda ne treba da se smatra nekim prevelikim uspjehom. Igra je bila na jednom solidnom nivou uz tradicionalno dosta dodavanja, ali ovaj put se malo vise dalo prostora protivniku, sve u cilju sto bolje mogucnosti za kontru i ugrozavamje protivnickog gola. Gomez je vjerovatno i igrac utakmice, iako bih mu ja tu titulu oduzeo zbog onog promasenog penala.

Pranjicu jos jedna asistencija u nizu i ako se ne varam ovo je ukupno 5-a ili 6-a?

Naredni mec se igra u Leverkusenu, protiv trenutno drugoplasiranog tima na tabeli i pobjed se jedino namece kao imperativ u ovom momentu. Sve ostalo ce se smatrati neuspjehom.

secer2
Kontakt:

Post Postao/la secer2 » 14 nov 2010, 20:52

zasto mali mu nije igrao od pocetka?
ps
derpe postavljen za moderatora na ovom podforumu :? :lol:
jah, to su ti bolni ustupci koje smo morali ciniti da bi nam ukinuli vize :roll: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 21:03

secer2 je napisao/la:zasto mali mu nije igrao od pocetka?
LvG kaze da je psihicki premoren i da ne pruza ono sto se od njega ocekuje, kako na treningu tako i na utakmicama.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 nov 2010, 01:47

Dobra partija vecine igraca danas (juce). Ovaj rezultat je mogao biti i veci, da su se iskoristile bar stopostotne prilike.
Gomez jos jednom pokazao svoju klasu, znanje i umijece. Dokazao da je ubjedljivo najbolji napadac Bayerna.
Vezni red solidan, bez previse gresaka. Ni taj Ottl, kada igra sa raspolozenim suigracima, ne izgleda toliko lose.
Odbrana nije bila slaba, ako izuzmemo Van Buytena koji je pogrijesio kad god je imao prilku za to. Jednom je cak i pri pokusaju izbijanja jedne ciste lopte pao i promasio je. Imalo brzi igrac ga bez problema pretrcava, dok on samo stoji i prati ga pogledom.

Veliki dobitak je povratak oporavljenih Riberyja i Brena. Bilal odmah unio mnogo zivosti, kreirao par sjajnih prilika, a ubiljezio je i asistenciju. Veliko pojacanje za nastavak sezone.
Breno odigrao dosta dobro, bez vecih gresaka. Nadam se da ce u buducnosti dobijati dosta prilika, jer puno je bolji i od Demichelisa, a pogotovo Kecera.

Sad u Leverkusen po nova tri boda i definitivni povratak na pravi put.

slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 11:13

Ja, wer ist denn da in England unterwegs? Bayern-Sportdirektor Christian Nerlinger war am vergangenen Mittwoch beim 1:0-Sieg des FC Chelsea gegen Fulham. Laut "Kicker"-Informationen soll Nerlinger Jose Bosingwa, Rechtsverteidiger vom FC Chelsea, genauer unter die Lupe genommen haben. Der 28-jährige Portugiese soll demnach schon im Winter an die Isar gelockt werden. Das Problem: Bosingwa kommt nach einem schweren Knorpelschaden im Knie erst wieder so langsam in Fahrt.
Navodno je Nerlinger prisustvovao utakmici Chelsea i Fulhama, a glavna meta je bio Bosingwa?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 nov 2010, 11:43

secer2 je napisao/la:zasto mali mu nije igrao od pocetka?
Pogledaj moj potpis. :lol:
Za to derpe se pripazi ubuduće, jer ovaj put nije sve u mojim prstićima. :? Jedino ako nisi popio kahvu sa Monologom. :D

Onaj komentator na ES2 se čitavo vrijeme smije Pinolinoj frizuri (a ko ne bi), međutim, to nije zasmetalo prgovom Argentincu da pljune Schweinsteigera. :shock:

slika
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.