Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Opet će nam u ligu ući seljački klubovi tipa GOŠK-a iz Gabele i Kozare iz Gradiške

Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
dobra tekma pravo zrinjski-siroki koda se ne radi o PL... 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ligu treba smanjit na 12!almin9 je napisao/la:Opet će nam u ligu ući seljački klubovi tipa GOŠK-a iz Gabele i Kozare iz Gradiške![]()
Treba, ali je nemoguće.HSKZM je napisao/la:Ligu treba smanjit na 12!almin9 je napisao/la:Opet će nam u ligu ući seljački klubovi tipa GOŠK-a iz Gabele i Kozare iz Gradiške![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ma ionako ce nam savez suspendirati kad se samo sjetim onih sokova ljetos,hocemo li igrati protiv tre penne ili ne,nista se ne zna do zadnjeg dana,nekako nam progledase kroz prste,ma bjezi to samo ima u nas,evo i sad Borac koraca prema prvom mjestu najubjedljivije kao i mi prije dvije sezone,no njima ove godine nitko ne garantira evropu i zaradu u ligi prvaka!
Savez nam je rak rana!
Savez nam je rak rana!
Mah, ne može nijedan klub napredovati zbog saveza. A što se prvog mjesta tiče, preporučujem ti da sačekaš drugu polusezonu, ništa nije gotovo. 8 poena ti se možda na prvu čini mnogo, ali uopšte nije, vidjećete uglavnom na proljeće.HSKZM je napisao/la:Ma ionako ce nam savez suspendirati kad se samo sjetim onih sokova ljetos,hocemo li igrati protiv tre penne ili ne,nista se ne zna do zadnjeg dana,nekako nam progledase kroz prste,ma bjezi to samo ima u nas,evo i sad Borac koraca prema prvom mjestu najubjedljivije kao i mi prije dvije sezone,no njima ove godine nitko ne garantira evropu i zaradu u ligi prvaka!
Savez nam je rak rana!
Sumnjam da ce Borac ispustiti 8 bodova prednosti,Zelji se lani poklopilo sumnjam da moze i ove sezone,Sarajevo je u rasulu sto se tice uprave ,dok Siroki ima prevelik zaostatak!
Ne mora uopšte biti 8 bodova, sve zavisi od Borčeve gostujuće tekme protiv Leotara, sad u zadnjem kolu. Onda Željo ima od 5 tekmi 4 domaće u početku sljedeće polusezone, veoma lagan raspored. Biće teško, ali nije nenadoknadivo.HSKZM je napisao/la:Sumnjam da ce Borac ispustiti 8 bodova prednosti,Zelji se lani poklopilo sumnjam da moze i ove sezone,Sarajevo je u rasulu sto se tice uprave ,dok Siroki ima prevelik zaostatak!
Pa mi 100 puta bolje igramo u gostima!!
Kuci smo izgubili 7 bodova,a u gostima 2

Kuci smo izgubili 7 bodova,a u gostima 2
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Trener Slobode: Ja otkako vodim ekipu, u ovih 5 susreta niko nam nije nijednu šansu stvorio!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ja onog Ibrakovica dje god ode nevalja mu suđenje postaje smjesan.....
Trener Celika: Mislio sam da su ovakva sudjenja u Premijer Ligi proslost i da nema toga viseTrener Slobode: Ja otkako vodim ekipu, u ovih 5 susreta niko nam nije nijednu šansu stvorio!
Stvarno,na onom pregledu non-stop prekidi za Slobodu
Od ove dvije izjave,malo vise vjerujem onom treneru Celika.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pogledah malo ove sažetke, i nešto mi upade u oči. *****te, na svakom pregledu kamera stoji dobrih 5-6 metara desno od središnje crte. A slika iz Prijedora je ubila. Kamera na poziciji koja u u liniji šesnaesterca, pregled nikakav, više sam kao čovjek koji se zanima za arhitekturu pohvatao okolne zgrade i ogradu na toj tribinici nego teren, i golove
. Mislim da se na tome mora malo poraditi, jer, ako engleski niželigaši mogu imati kamere koje snimaju utakmicu na jako dobrom položaju, koji gleda direktno na centar, i koji daje prekrasan pregled na teren, može brate i bh premijerligaš.
inače, utakmica u Mostaru je bila fantastična. Zrinjski jako dobar, ali i ŠB ima katastrofalne greške u obrani. Očekujem sva tri boda za Plemiće u Prijedoru.
inače, utakmica u Mostaru je bila fantastična. Zrinjski jako dobar, ali i ŠB ima katastrofalne greške u obrani. Očekujem sva tri boda za Plemiće u Prijedoru.
Hayley <3
Očekujem sva tri boda za Plemiće u Prijedoru.
Drina nije iz Prijedora nego iz Visegrada...
zayebavam se
Očajne(nepostojeće) reakcije gomana Širokog kod 2 gola Zrinjskog u drugom poluvremenu i jedan autogol. Šta li se desilo na poluvremenu...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
hercegovina
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem kako ste naivni ljudi ,kakva ljepotica kola,pa vidi se iz aviona da je namjestena utakmica jer zrinjski je svakako morao dobiti pa se islo na iz 2 u 1 i 7 golova ..a na svakom portalu pise ljepotica kola.stvarno sramota
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Pa jest za kladionice van BIHhercegovina je napisao/la:ne mogu da vjerujem kako ste naivni ljudi ,kakva ljepotica kola,pa vidi se iz aviona da je namjestena utakmica jer zrinjski je svakako morao dobiti pa se islo na iz 2 u 1 i 7 golova ..a na svakom portalu pise ljepotica kola.stvarno sramota
Igras 2 u 1 jos 7+
Listici 100 000 eura a tako i Medugoriju taman da se pokriju troskovi i mozda dovede koje pojacanje ...
Nije prvi put a ni posljednji dok je ovakav savez ....
Anti Nakarada
Najgori igrač prvog poluvremena golman domaćih(kriv za oba gola). Najgori igrač drugog golman gostiju(ofirno 2 pustio).
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Musa: Ponosan sam na svoju ekipu
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-46432.htm
Musa: Mogu samo biti ponosan
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-46670.htm
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-46432.htm
Musa: Mogu samo biti ponosan
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-46670.htm
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma zayebo sam seDule 078 je napisao/la:Očekujem sva tri boda za Plemiće u Prijedoru.
Drina nije iz Prijedora nego iz Visegrada...
zayebavam se![]()
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.