Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Dabogda mu zemlja kosti izbacila.
Šta dalje reći na ovo ali fkt.IlProfessore je napisao/la:
Ja se upecam samo na ono kada krmojed krene pljuvati po Aliji, jer je udar na Aliju udar i na Bošnjake..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ispravio sam ti post.Donnie Darko je napisao/la:smijem li istući ženu ako jede ?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Udar na dinastiju izetbeg je udar na sve lose u ovoj zemlji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zamisli pokusavas nekoga uvrijediti sa "krmojed"
Sta je sledece?
Telojed
Pilojed
Jajojed
Ribojed
Ovnojed
Jagnjojed
Sta je sledece?
Telojed
Pilojed
Jajojed
Ribojed
Ovnojed
Jagnjojed
Dan te yebo.Policajci ga pustili pijanog na autoput, vozio suprotnim smjerom, dvoje poginulo
Dva policijska službenika iz Kaknja supendirana zbog ozbiljnih sumnji u propuste tokom rada u noći u kojoj se dogodila saobraćajna nesreća, kaže komesar Šut
Stravična saobraćajna nesreća koja se desila 1. septembra u kojoj je vozač K. J. krećući se u suprotnom pravcu na autoputu Zenica – Sarajevo kod Kaknja i izazvao udes u kojem su poginuli on i muzičar Alen Omerbašić dobila je šokantan zaplet.
„Avaz“ otkriva da su zbog ove nesreće policajci iz Kaknja Amir Grahić i Edin Habibović suspendirani su jer su te noći kroz napletne rampe pustili vozača K. J. koji je bio u pijanom stanju.
Dva života ugašena
Naime, kako saznajemo, sad već suspendirani policajci zaustavili su vozača K. J.. Iako je bio vidno pijan policajci su ga propustili. Međutim, tu nije kraj njihove traljavosti koja je na kraju koštala dva života.
Nakon što su pustili K. J. on je došao do naplatnih kućica na autoputu, međutim, bio je pod tolikim utjecajm alkohola da nije mogao sam uzeti karticu. To su za njega uradili policajci iz Kaknja, Grahić i Habibović! Jedan od njih je, kako saznajemo, prišao rampi, uzeo karticu i dao je K. J. koji je onda nastavio vožnju na autoput – ali u suprotnom smijeru.
Ova šokantna saznanja za naš list potvrdio je Semir Šut, komesar Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko – Dobojskog kantona.
– Dva policijska službenika iz Kaknja su supendirana zbog ozbiljnih sumnji u propuste tokom rada u toku noći kada se dogodila saobraćajna nesreća – kazao je Šut.
Habibović i Grahić: Suspendirani i pod istragom
Kako saznaje „Avaz“, policajci su prethodno, desetak metara od rampe, gdje je inače često pozicionirana patrola i gdje se vrši kontrola vozača i vozila koji ulaze na A1, zaustavili vozača Škode i razgovarali s njim.
– Prosto je nemoguće da nisu primijetili da je mrtav pijan i da ga nisu isključili iz saobraćaja uz obavezno oduzimanje vozila – kaže naš sagovornik.
Nisu to uradili. U nastavku noći dogodila se stravična nesreća, oko 3 i 30 sati u mjestu Tičići. Ubrzo su se medijima proširile stravične fotografije posljedica direktnog sudara, Škode i BMW-a. Iz smrskanih vozila izvučena su tijela vozača Škode K. J. Iz Kaknja i mladog harmonikaša Alena Omerbašića koji je upravljao BMW-om.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sto, zato sto te odvojio od srboslavije, ili zato sto nije vodio narod u rat do istrebljenja protiv dvije drzave, i evropske blokade, znaci tri protivnika...Fantasista je napisao/la:Dabogda mu zemlja kosti izbacila.
Bio je predsjednik u tesko vrijeme, lako je vama sada palamudit trebalo je ovo ili ono.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Rasizam i ostala odbacivanja i omalovažavanja na osnovu boje kože, nacije i spola su prevaziđena, napredujemo. Pitojedi smrdljivi.
- Sarrifufna
Niko i Nista. Mozda je profina teorija i tacna.Fantasista je napisao/la:A šta je sa onima koji nemaju šta jest i što im je prazan stomak? Šta su oni
pocasni precjednik @ FK Formula
- Fantasista
- Kontakt:
Zamisli njegov mozak koji mrzi ljude koji nisu muslimani. Ljude dijeli po tome što jedu krmetinu. U kojoj si ti vukojebini odrastao bog te mazo.
- ASD
- Kontakt:
Koji si ti glupan. Kakve ja imam veze sa Dodikom što krade ove po manjem entitetu.Sviuodbranu je napisao/la:Da toliko pljujete po rs, ustasama uzp-u Dodiku i ostalima koji unistavaju ovu drzavu, koliko blatite rahmetli predsjednika, onda bi mogli pricati o pljuvanju sistema, korupcije, i td.
Ovako jedina meta su sda, Alija i Bosnjaci.
Iako ne snose 20 posto krivice za CJELOKUPNO stanje u komplet drzavi. Vise je sranja po drzavu uradio sdp.
Iako su svi ista gofna u globalu, ali hajde.
Oni ga biraju i nek se hebu oni s njim.
Nek admin cenzuriše "krmojed" i "pitojed", osjećam se ugroženim. Hvala.
Igraci Slobode.Fantasista je napisao/la:A šta je sa onima koji nemaju šta jest i što im je prazan stomak? Šta su oni
Zadnja izmjena: harden, dana/u 18 okt 2019, 15:09, ukupno mijenjano 3 puta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To je taj odbrambeni mehanizam koji oni koriste jer ako kritikuješ SDA i Bakira automatski si protiv Bošnjaka i Bosne.
A SDA i Bakir više učinili na raseljavanju ljudi nego Milošević i Karadžić zajedno.Kad se sjetim obećanja borcima od Alije da će jesti zlatnim kašikama. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kud ćeš gore od košpicaraOsim13 je napisao/la:Nek admin cenzuriše "krmojed" i "pitojed", osjećam se ugroženim. Hvala.
Od pite se bar možeš najest
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ti dečko imaš 100% četničku priču. Jedina ti je razlika što nisi Srbin, već Bošnjak. Da se kojim slučajem zoveš Milorad, pisao bi kako je Dodik naš vođa i ko kaže šta protiv njega izdajnik, svi smo mi Srbi i te šeme.IlProfessore je napisao/la: .
@Donnie Kako misliš jel smiješ? Moraš. (Al ne po licu, nisi divljak)
Btw. Svi vi koji se pozivate na neke pretke od prije 500-600 godina shvatite da nemate skoro pa nikakve genetske jednakosti s tim ljudima, a broj ljudi iz tog doba koji su vam direktni preci može biti i preko 100 hiljada.
Let's talk about SIX baby!
- Fantasista
- Kontakt:
Pljujem SDA i PDA jer su zaposlili gdje god su koga mogli po državnim institucijama. Pa kako neko može biti dijete šehida a 98-o godište grob te ne yebo. Dodik zavija RS u crno i za to me zaboli, pljujem one koji nas ukopavaju. Opština, direkcija rudnika, fakulteti, biro, socijalno, tu radi kamara ljudi koje ja lično poznajem i zaposleni su preko dvije gore pomenute stranke. I kako da ne psujem i ne nerviram se.
Koliko ti mora biti jadan nacionalni identitet da ga gledaš kroz prizmu da li neko jede neku vrstu mesa.
Let's talk about SIX baby!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ovu drzavu finansijski na ledjima drze Bosnjaci (i na svaki drugi nacin).ASD je napisao/la:Koji si ti glupan. Kakve ja imam veze sa Dodikom što krade ove po manjem entitetu.Sviuodbranu je napisao/la:Da toliko pljujete po rs, ustasama uzp-u Dodiku i ostalima koji unistavaju ovu drzavu, koliko blatite rahmetli predsjednika, onda bi mogli pricati o pljuvanju sistema, korupcije, i td.
Ovako jedina meta su sda, Alija i Bosnjaci.
Iako ne snose 20 posto krivice za CJELOKUPNO stanje u komplet drzavi. Vise je sranja po drzavu uradio sdp.
Iako su svi ista gofna u globalu, ali hajde.
Oni ga biraju i nek se hebu oni s njim.
Samo dokazujes koliko usko razmisljas .
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Nas nacionali identitet je utkan od onog momenta kada je Kulin izdao povelju o slobodi trgovine.
To ko ne moze shvatiti knjige u ruke i par mjeseci konstantnog citanja.
To ko ne moze shvatiti knjige u ruke i par mjeseci konstantnog citanja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.