Mozes li ti meni kao nekome ko se ne razumije u tu temu, objasniti kako Bosnjaci finansijski drze ovu drzavu na ledjima? Je l to implicira da stanovnici RS, ili recimo generalno Srbi i Hrvati, ne ucestvuju u tome? Ne placaju porez? Nemaju akcize? Porez je drugaciji u Federaciji i RS? RS trosi vise od FBiH? RS trosi pare FBiH? Sta stoji iza te teze?Sviuodbranu je napisao/la:Ovu drzavu finansijski na ledjima drze Bosnjaci (i na svaki drugi nacin).ASD je napisao/la:Koji si ti glupan. Kakve ja imam veze sa Dodikom što krade ove po manjem entitetu.Sviuodbranu je napisao/la:Da toliko pljujete po rs, ustasama uzp-u Dodiku i ostalima koji unistavaju ovu drzavu, koliko blatite rahmetli predsjednika, onda bi mogli pricati o pljuvanju sistema, korupcije, i td.
Ovako jedina meta su sda, Alija i Bosnjaci.
Iako ne snose 20 posto krivice za CJELOKUPNO stanje u komplet drzavi. Vise je sranja po drzavu uradio sdp.
Iako su svi ista gofna u globalu, ali hajde.
Oni ga biraju i nek se hebu oni s njim.
Samo dokazujes koliko usko razmisljas .
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 18 okt 2019, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jos niko nikada nije ponudio nikakav DOKAZ usmeni pismeni audio video tih tvrdnji.Saurman je napisao/la:To je taj odbrambeni mehanizam koji oni koriste jer ako kritikuješ SDA i Bakira automatski si protiv Bošnjaka i Bosne.A SDA i Bakir više učinili na raseljavanju ljudi nego Milošević i Karadžić zajedno.Kad se sjetim obećanja borcima od Alije da će jesti zlatnim kašikama.
Cetnicko ustaska ubleha bacena balijama.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Korupcija. Jedan sasvim dovoljan dokaz zašto smo uništeni. Da nije bilo korupcije u ovih 24 godine, a ne bi je bilo da su na vlasti neke patriote, bili bi vrh zemlja.Sviuodbranu je napisao/la:Jos niko nikada nije ponudio nikakav DOKAZ usmeni pismeni audio video tih tvrdnji.Saurman je napisao/la:To je taj odbrambeni mehanizam koji oni koriste jer ako kritikuješ SDA i Bakira automatski si protiv Bošnjaka i Bosne.A SDA i Bakir više učinili na raseljavanju ljudi nego Milošević i Karadžić zajedno.Kad se sjetim obećanja borcima od Alije da će jesti zlatnim kašikama.
Let's talk about SIX baby!
Damn...rio_Ferdy88 je napisao/la:Kud ćeš gore od košpicaraOsim13 je napisao/la:Nek admin cenzuriše "krmojed" i "pitojed", osjećam se ugroženim. Hvala.
Od pite se bar možeš najest
Prijavljen ti je post za vrijeđanje na osnovu ishrane
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Cijelu planetu tresu afere korupcije i kriminala od nastanka, nije je Alija izmislio. To razmisljanje je utopija.Fowl95 je napisao/la:Korupcija. Jedan sasvim dovoljan dokaz zašto smo uništeni. Da nije bilo korupcije u ovih 24 godine, a ne bi je bilo da su na vlasti neke patriote, bili bi vrh zemlja.Sviuodbranu je napisao/la:Jos niko nikada nije ponudio nikakav DOKAZ usmeni pismeni audio video tih tvrdnji.Saurman je napisao/la:To je taj odbrambeni mehanizam koji oni koriste jer ako kritikuješ SDA i Bakira automatski si protiv Bošnjaka i Bosne.A SDA i Bakir više učinili na raseljavanju ljudi nego Milošević i Karadžić zajedno.Kad se sjetim obećanja borcima od Alije da će jesti zlatnim kašikama.
Alagic je heroj, gazija i ostaje u mojim ocima, ali posle rata prvo svoje selo asfaltiro...jbg
Manji sam patriota jer idem od ovih sto su ostali ovdje ?
Doduse, vjerujem da ovi na budzetu vise vole drzavu od mene. Pa imaju i razloga jel.
Doduse, vjerujem da ovi na budzetu vise vole drzavu od mene. Pa imaju i razloga jel.
jel jos neko pored mene ponosan na ovo sto su nam preci ostavili

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Sarrifufna
morel LeverkuzenškaHeller je napisao/la:Uhhh Erdinger, a meza pršuta Njeguška, Livanjac i maslina. Imam erekciju.
https://www.instagram.com/p/B3wgJkVIEHr/
pocasni precjednik @ FK Formula
u jedinstvu je snagaASD je napisao/la:Jest Bakir.delinjo je napisao/la:jel jos neko pored mene ponosan na ovo sto su nam preci ostavili![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tresu cijelu planetu afere korupcije, al se niko koruptivan ne smatra patriotom i perfekcijom.Sviuodbranu je napisao/la:Cijelu planetu tresu afere korupcije i kriminala od nastanka, nije je Alija izmislio. To razmisljanje je utopija.Fowl95 je napisao/la: Korupcija. Jedan sasvim dovoljan dokaz zašto smo uništeni. Da nije bilo korupcije u ovih 24 godine, a ne bi je bilo da su na vlasti neke patriote, bili bi vrh zemlja.
Alagic je heroj, gazija i ostaje u mojim ocima, ali posle rata prvo svoje selo asfaltiro...jbg
Korupcija od SDA je isto da ti neko svaki mjesec uđe u kuću i ukrade neki vrijedan predmet, a ti ga voliš jer je naš.
Let's talk about SIX baby!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ja ih ne volim. Sve te "probosanske"stranke smatram kompromitovanim. Nikada u zivotu nisam glasao, pogotovo ne za sda nikada.Fowl95 je napisao/la:Tresu cijelu planetu afere korupcije, al se niko koruptivan ne smatra patriotom i perfekcijom.Sviuodbranu je napisao/la:Cijelu planetu tresu afere korupcije i kriminala od nastanka, nije je Alija izmislio. To razmisljanje je utopija.Fowl95 je napisao/la: Korupcija. Jedan sasvim dovoljan dokaz zašto smo uništeni. Da nije bilo korupcije u ovih 24 godine, a ne bi je bilo da su na vlasti neke patriote, bili bi vrh zemlja.
Korupcija od SDA je isto da ti neko svaki mjesec uđe u kuću i ukrade neki vrijedan predmet, a ti ga voliš jer je naš.
Iako svi u kuci su sdp. Otac mati brat...
Samo kazem ova tema je drugo, ali politika...Ne mozes osudjivati sda za propast drzave ne uzevsi sve okolnosti u obzir...od rata pa dalje. Alija je bio predsjednik u teskim uslovima.
Sve posle njega podlijeze teskoj kritici
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kratko i jasno .Osim13 je napisao/la:Pa u politici niko nije čist, bukvalno ne postoji.
- ASD
- Kontakt:
Tako je, hebu te koliko im dopustiš.Osim13 je napisao/la:Pa u politici niko nije čist, bukvalno ne postoji.
Mi smo Aliji dopustili da nas hebe i to traje i dan danas, samo što mu sin preuzimao.
Što ste se uplašili

SarkazamOsim13 je napisao/la:Kako možete provoditi čitav dan na forumu tbjrb
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Seru ovi sto ne bi znali upravljati ni mjesnom zajednicom.Sviuodbranu je napisao/la:Sto, zato sto te odvojio od srboslavije, ili zato sto nije vodio narod u rat do istrebljenja protiv dvije drzave, i evropske blokade, znaci tri protivnika...Fantasista je napisao/la:Dabogda mu zemlja kosti izbacila.
Bio je predsjednik u tesko vrijeme, lako je vama sada palamudit trebalo je ovo ili ono.
Najjace su danasnje antife, ne znaju lopatu drzat.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
pa samo sto je napravio takvo kopile zasluzuje da se lose o njemu prica..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- IlProfessore
- Kontakt:
Mašallah, nisam znao da se ovoliko VRS dobrovoljaca nalazi na ovom forumu
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”