FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 18 okt 2019, 14:57

Dva glupana avlami i danin drkadzije na Amara prije 10 god, samo sto ocigledno nemaju obraza i stida.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 okt 2019, 14:59

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 okt 2019, 15:02

https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... eri/39249/

– Zadovoljstvo nam je što smo u prilici predstaviti saradnju na ovakav način. Imtec je domaća IT kompanija koja već 15 godina spaja tehnologiju i ljude, te koja svojim klijentima pruža najbolje usluge. Želimo da klijenti vide pouzdanog partnera kojima ćemo isporučiti najbolja tehnološka rješenja. Imtec će FK Željezničar kreirati poseban softver putem kojeg će svi navijači imati priliku online kupiti ulaznice za domaće susrete. Cilj projekta je digitalizacija procesa kupovine ulaznica, rekao je Adnan Delić, marketing menadžer Imteca.

– Zahvalio bih se kompaniji Imtec koja je prepoznala FK Željezničar kao sigurnog i ozbiljnog partnera. Pored pomenutog softvera za online kupovinu ulaznica, još su u planu dva napredna rješenje koja će poboljšati rad našeg Kluba, istakao je direktor Kluba, Enis Džihanić.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 18 okt 2019, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 okt 2019, 15:02

Bezideja je napisao/la:Dva glupana avlami i danin drkadzije na Amara prije 10 god, samo sto ocigledno nemaju obraza i stida.
najgore sto dosta ima raje koja povjeruje u njhove gluposti ,proslu tekmu pitam druga hocemo li na tekmu ? ma necu Amar i njegovi lopovi isprali mu mozak .Koliko moras biti glup da povjerujes da je Amar dosao da nas sroza ,moze imati milion mana ali ako on nije Zeljeznicar ja ne znam ko je ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2019, 15:03

KANA je napisao/la:proslu tekmu pitam druga hocemo li na tekmu ? ma necu Amar i njegovi lopovi isprali mu mozak
:mrgreen: :mrgreen:

tukneš ;)

drugi put pokušaj malo pametnije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 okt 2019, 15:09

LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... eri/39249/

– Zadovoljstvo nam je što smo u prilici predstaviti saradnju na ovakav način. Imtec je domaća IT kompanija koja već 15 godina spaja tehnologiju i ljude, te koja svojim klijentima pruža najbolje usluge. Želimo da klijenti vide pouzdanog partnera kojima ćemo isporučiti najbolja tehnološka rješenja. Imtec će FK Željezničar kreirati poseban softver putem kojeg će svi navijači imati priliku online kupiti ulaznice za domaće susrete. Cilj projekta je digitalizacija procesa kupovine ulaznica, rekao je Adnan Delić, marketing menadžer Imteca.

– Zahvalio bih se kompaniji Imtec koja je prepoznala FK Željezničar kao sigurnog i ozbiljnog partnera. Pored pomenutog softvera za online kupovinu ulaznica, još su u planu dva napredna rješenje koja će poboljšati rad našeg Kluba, istakao je direktor Kluba, Enis Džihanić.
Top ovo za ulaznice.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 18 okt 2019, 15:12

mohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.

:lol: :lol: :lol: :lol: ili su došli da vide kako smo zarađivali na raskidima ugovora :lol: :lol: :lol:
moSa ljoŽe

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 15:19

LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... eri/39249/

Bravo. :clap:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2019, 15:29

Imtec je posljednja firma za koju sam radio u BiH. :lol: Valjda su im sad plate malo veće. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 15:50

Virtu4l je napisao/la:Imtec je posljednja firma za koju sam radio u BiH. :lol: Valjda su im sad plate malo veće. :mrgreen:
@Irfo i @Osim bas hoce da nas uniste. Svake sedmice sponzor, partner, akcija, najava. Jos promovisu klub po BiH i igraju prijateljske da se neko povrijedi. :puke:

Biće Željo opet Šampion!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 okt 2019, 15:54

Eno kazu @Osim13 pitar :kafa:
Uvijek si mi sumnjiv bio. Svi hejt za Zaima, a ti ga za omiljenog uzeo :kafa: :kafa: :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 okt 2019, 15:55

mohikanac12 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Imtec je posljednja firma za koju sam radio u BiH. :lol: Valjda su im sad plate malo veće. :mrgreen:
@Irfo i @Osim bas hoce da nas uniste. Svake sedmice sponzor, partner, akcija, najava. Jos promovisu klub po BiH i igraju prijateljske da se neko povrijedi. :puke:
Jos generalnog kad dovedemo :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 16:01

irfo je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:
Jos generalnog kad dovedemo :kafa:
Fuj! Sad ces mi jos reci da je vec dogovoren kapitalac za zimski prelazni? Ma idi ba u sto sporazumnih raskida. :evil:

I ovaj @Ljozee me poceo nervirat, jel' sta pozitivno on poleti da objavi. Jos ide na utakmice pored onakve moje tv. :thumbdown:

Biće Željo opet Šampion!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 18 okt 2019, 16:02

Posao adio!
Sutra NAPOKON naš Željkan :opaopa:
Šal,djeca,igračke po njihovoj želji!
Bodreni uvijek od vjernih navijača,za Želju časno,borimo se MI!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 16:04

...Plavo je srce u meni...

slika

Subota 18.00, stadion Grbavica.

Biće Željo opet Šampion!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 okt 2019, 16:34

mohikanac12 je napisao/la:I ovaj @Ljozee me poceo nervirat, jel' sta pozitivno on poleti da objavi. Jos ide na utakmice pored onakve moje tv. :thumbdown:
Evo jos pozitive

https://fkzeljeznicar.ba/prodaja-ulazni ... ene/39240/

Prodaja ulaznica u subotu od 10 sati, besplatan ulaz za djecu i žene

:kafa: :kafa:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 18 okt 2019, 17:00

Cccccc đaba ulaz a mogli smo zaradili. Ciao Željo
moSa ljoŽe

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 okt 2019, 19:40

Bas me zanima hove usref dati izjavu veceras ,jadu budi posten pa se postidi crvenog.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 okt 2019, 20:00

Hoce al u kurcu.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 18 okt 2019, 22:05

Sutra bi trebao biti praznik fudbala na Grbavici, aBd. Ja imam 4,5 havera, svi vode i zene i djecu.

Natrpati ove papke sto skidaju gace gurbetima i vratiti se na pobjednici kolosjek!

Volim te ZELJOOOOOOOOOO!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, Pablo11 i 28 gostiju.