PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ja mislim da je ovo naša prva utakmica gdje nas je sudija ''pomazio'', valjda nam pokusavaju vratiti od sirokog.. mada ono je jači žuti, a blijedi crveni, baš treba imati muda da ono pokazes, a on i kad se bude pravdao imat ce osnovu zasto je dao crveni...
kme kme komsije kme kmee makar nije morao golove ponistavati i svirati svakojake penale, yebem li vam tatu osima usta!
kme kme komsije kme kmee makar nije morao golove ponistavati i svirati svakojake penale, yebem li vam tatu osima usta!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Unproforumas
- Kontakt:
Ne lazem ocju miduplakruna46 je napisao/la:HAHAHAAHHAHHHA...Unproforumas je napisao/la:Crveni karton igracu celika, dosao je Sarajevu kao:
A lazes hahahahahah
Zar jos neko u BiH-a priznaje da je imao sudijski "vjetric" u ledja ?prisonbreak je napisao/la:Ma Beli govorim za opcenito sudjenje, bar priznajte da je ovo teski odron.belosevic28 je napisao/la:Cega prizune brate, jesam li ja sudija? Post se odnosio na awawoce ako nisi skontao. A sta ja mislim o tekmi mozes procitati na nasoj temi
Ovo je vise ko neki savezni pokusaj opravdanja za sve pljacke do sad..
Ono da vidis da je normala, ljudi grijese..
Tako to funkcionise kad lopovi opravdavaju svoje postupke, fol namazano..
Majku im je*em uhljebljenu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
duplakruna46
- Kontakt:
A mrtvog mi Dzonija gdje ces im ovo rec’.Unproforumas je napisao/la:Ne lazem ocju miduplakruna46 je napisao/la:HAHAHAAHHAHHHA...Unproforumas je napisao/la:Crveni karton igracu celika, dosao je Sarajevu kao:
A lazes hahahahahah
Hahahahhaah
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
TofiTofita
- Kontakt:
Unproforumas je napisao/la:Crveni karton igracu celika, dosao je Sarajevu kao:
to papak jedan... mozda mamu svoju budes noso po stanu dok bude pjenila.Unproforumas je napisao/la:Crveni karton igracu celika, dosao je Sarajevu kao:
ŽELJEZNIČAR 1921
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nemaju oni stida samo su za kmečanje dobriprisonbreak je napisao/la:Beli jel te bar malo stidbelosevic28 je napisao/la:Celik gubi na Kosevu, lutvinovce ne mogu utjesiti haha
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
Prizune, ne zeleci da opravdam ovo veceras, sudjenje je odron tokom cijele sezone. Ovo veceras je takodje bilo uzas, ovaj put nama vjetar u ledja, a na vama se kola slomila. Nazalost, sutra ce na nama i tako u krug... Zato im treba yebati mater svima u savezu.
Vama puno srece u nastavku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Torpedo kupuje titulu
- prisonbreak
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Prizune, ne zeleci da opravdam ovo veceras, sudjenje je odron tokom cijele sezone. Ovo veceras je takodje bilo uzas, ovaj put nama vjetar u ledja, a na vama se kola slomila. Nazalost, sutra ce na nama i tako u krug... Zato im treba yebati mater svima u savezu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Najpošteniji su divovi, prvi put u toliko godina da ih je pogurao sudija, prvi put..
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma hajd sta ima veze ima jos jedna utakmica na proljece
kmee kmee komsije koliko ste pokrali od 13 kola? yebem li vam tatu osima usta! kmeee kmeeeeeeeeeeee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- svrakino1921
- Kontakt:
Nermine kaznu ces dobit
Pusti
Pusti
- Unproforumas
- Kontakt:
Lako ti je u usta, kad ih ne moze zatvoritiledesma je napisao/la:kmee kmee komsije koliko ste pokrali od 13 kola? yebem li vam tatu osima usta! kmeee kmeeeeeeeeeeee
Ako si toliki junak da mu mozes podignuti ruku, yebi ga pod pazuh
-
duplakruna46
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAUnproforumas je napisao/la:Lako ti je u usta, kad ih ne moze zatvoritiledesma je napisao/la:kmee kmee komsije koliko ste pokrali od 13 kola? yebem li vam tatu osima usta! kmeee kmeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Ako si toliki junak da mu mozes podignuti ruku, yebi ga pod pazuh![]()
![]()
![]()
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA.
Pisaj po Zeljani!
Bww
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
belosevic28
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
@redbull
Da cujemo tvoj komentar
Da cujemo tvoj komentar
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I još jedna sedmica kako nam Željkan nije prvi. Moj Željo.. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako li cemo mi kad budemo gostovali Sarajevu
Bori se Zeljo
Bori se Zeljo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.