Da ne razvlačimo sad, dosadićemo ovima sa strane. Znamo i ja i ti ko i kako.FaustinoAsprilla je napisao/la:ne lazem nista . nije niko lud , znamo ko je u pocecima cinio osnovicu ekipe , postojanje torcida mostar itd , sve ljude , niko ne bjezi od toga jer je bilo kako je bilo . bio sam svjedok . ali ti ljudi nisu ovaj avg .Baader je napisao/la:Sad već baš lažeš i nema smisla da nastavljamo pričati o ovoj temi. Eto ti slika iz Širokog, Ljubuškog, Orašja tih godina pa vidi ko vam čini osnovicu ekipe. Btw. kako ste se zvali tada?FaustinoAsprilla je napisao/la: moja je generacija i nemam se sta raspitivat . brkaš zato ste se radi o ljudima iz istih naselja . ti na koje ciljaš nikad nisu bili 'pod ' zastavom avg nego pod jednom drugom . kao torcida mostar su dolazili na domace utakmice to je cinjenica . i to do sredine tamo 96 ili '97 mozda ali nisu gonili nigdje ( dolazili na domace utakmice
AVG kao pojam neke 'raje ' koju je obuhvatao dio grada odvoji od navijacke podgrupe jer se ta 'raja ' razdvojila na vise navijackih ekipa , fazona da ne duzim vise .
kad si toliko upucen slobodno pitaj , imas te starije raje dosta aktivne po drustvenim mrezama ako nista drugo
@ MMM , ipak je to za razliku od HŠKZ klub cijelog grada : S
Nego, ne reče gore ranije pod kojom drugom zastavom je "prava" avenija bila
Pa haj, pokaži ljudima, čisto onako radi "kolorita" i tematike