FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li su rjeseni dugovi kluba prema vama?GOAT je napisao/la:
Amar:nisu valjda ce se rijesit nekad
Kakav kralj svaka mu cast

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro jutro.kerimatomic1921 je napisao/la:Sutra bi trebao biti praznik fudbala na Grbavici, aBd. Ja imam 4,5 havera, svi vode i zene i djecu.
Natrpati ove papke sto skidaju gace gurbetima i vratiti se na pobjednici kolosjek!
Volim te ZELJOOOOOOOOOO!!

Isti slucaj, pola mahale djecaka i djevojcica danas na utakmici. Ide vlak.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Moram ovo za karte posebno da pohvalim nisam jucer 
Nesto mi palo na pamet mozda bi bilo dobro, ako klub je u mogucnosti, da na proljece uvede “Porodicni mjesec” po uzoru na ovaj “Porodican dan”. Npr. lupam u martu da na svakoj domacoj bude slobodan ulaz za djecu i eto sa zene da majke mogu doci sa djecom i muzevima. Moze se to iskombinovati da se djeci podijele karte i da se izvlace oni brojevi kao sto je nekoliko puta i npr. 4-5 malisana da dobije neki poklon iz Fan Shopa. Moze biti neka lopta, majicica nebitno.

Nesto mi palo na pamet mozda bi bilo dobro, ako klub je u mogucnosti, da na proljece uvede “Porodicni mjesec” po uzoru na ovaj “Porodican dan”. Npr. lupam u martu da na svakoj domacoj bude slobodan ulaz za djecu i eto sa zene da majke mogu doci sa djecom i muzevima. Moze se to iskombinovati da se djeci podijele karte i da se izvlace oni brojevi kao sto je nekoliko puta i npr. 4-5 malisana da dobije neki poklon iz Fan Shopa. Moze biti neka lopta, majicica nebitno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Braco vidimo se u 18 u Dolini.
Umri stoko!KANA je napisao/la:Bas me zanima hove usref dati izjavu veceras ,jadu budi posten pa se postidi crvenog.
"Imamo bar 500 hiljada navijača i simpatizera. Pola Sarajeva, Breza, Konjic, Kakanj, Doboj, Živinice, Lukavac, Foča, Lukavica... Svugdje imamo naše navijače. Ima li u BiH političara za kojeg je glasalo pola miliona ljudi!? Ni blizu. To je ogroman broj ljudi kojih se tiče ono što radite. Srcu im znači. Ljudi to jednostavno vole" kaže Amar osim za Start BiH.
Jesi to meni rekao ili?GangEvil je napisao/la:Umri stoko!KANA je napisao/la:Bas me zanima hove usref dati izjavu veceras ,jadu budi posten pa se postidi crvenog.
- kontrasviju
- Kontakt:
Na Grbavici smo protiv Mladosti odigrali 7 zvaničnih utakmica.
Svih 7 utakmica smo pobjedili, uz gol-razliku 18:5.
Svih 7 utakmica smo pobjedili, uz gol-razliku 18:5.

1921
- mohikanac12
- Kontakt:
Sta ovo ti i @Admir mutite?braco je napisao/la:"Imamo bar 500 hiljada navijača i simpatizera. Pola Sarajeva, Breza, Konjic, Kakanj, Doboj, Živinice, Lukavac, Foča, Lukavica... Svugdje imamo naše navijače. Ima li u BiH političara za kojeg je glasalo pola miliona ljudi!? Ni blizu. To je ogroman broj ljudi kojih se tiče ono što radite. Srcu im znači. Ljudi to jednostavno vole" kaže Amar osim za Start BiH.
Admir74 je napisao/la:Braco vidimo se u 18 u Dolini.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Hajmo realno,evo i da kone pitam..Ako ono nije za crveni ja stvarno ne znam..Vidim ima nekih zeljovaca koji su tako nerealni da je to nevjerovatno..isto nekad i nasi navijaci..
- mohikanac12
- Kontakt:
Jesi to svega ti dosao traziti da vas podrzimo u onoj krađi sinoc?Sarajlijaaa46 je napisao/la:Hajmo realno,evo i da kone pitam..Ako ono nije za crveni ja stvarno ne znam..Vidim ima nekih zeljovaca koji su tako nerealni da je to nevjerovatno..isto nekad i nasi navijaci..
Ne mozes to raditi stari.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
e svastamohikanac12 je napisao/la:Jesi to svega ti dosao traziti da vas podrzimo u onoj krađi sinoc?Sarajlijaaa46 je napisao/la:Hajmo realno,evo i da kone pitam..Ako ono nije za crveni ja stvarno ne znam..Vidim ima nekih zeljovaca koji su tako nerealni da je to nevjerovatno..isto nekad i nasi navijaci..
Ne mozes to raditi stari.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vjeruješ da ni ja ne znam, primjetio sam da me spominju u skroz nejasnim kontekstima na ovoj temimohikanac12 je napisao/la:Sta ovo ti i @Admir mutite?braco je napisao/la:"Imamo bar 500 hiljada navijača i simpatizera. Pola Sarajeva, Breza, Konjic, Kakanj, Doboj, Živinice, Lukavac, Foča, Lukavica... Svugdje imamo naše navijače. Ima li u BiH političara za kojeg je glasalo pola miliona ljudi!? Ni blizu. To je ogroman broj ljudi kojih se tiče ono što radite. Srcu im znači. Ljudi to jednostavno vole" kaže Amar osim za Start BiH.
Admir74 je napisao/la:Braco vidimo se u 18 u Dolini.

Nekad mi se u ženskom rodu obraćaju ili samo meni bajram čestitaju na temi pa mi neugodno zbog drugih
desnibocni je napisao/la:A sto izj...smo ljude, braco draga.
Mujke1921 je napisao/la:Dobro jutro plava braco ..
Kako je lijepo biti navijac Želje, iako sam u PET zaspao.. naspavao sam se
Zenzo je napisao/la:Plava braco sve najbolje za Bajram.
LjoZee je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun plava braco.
I često me persirajuLjoZee je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun braco
Nije mi jasna furka nikakoLjoZee je napisao/la:Dobro jutro, braco. Bacite peticu
- mohikanac12
- Kontakt:
Zamijenili te sa @Irfom i @Osimom. Bacaju zetone.
Hoce tal kada se bude klub prodavao.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Danas igra Zeljeznicar
kako covjek pozeli dolinu cupova

Vidim ja mene nešto žuljamohikanac12 je napisao/la:Zamijenili te sa @Irfom i @Osimom. Bacaju zetone.![]()

Kažu da ide prodaja čim klub napuni 100 godina, da se dobije na cijeni. Irfo kvislinže.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bablaz1, Lewy21, Lokomotifa, MaroonBjelave, MrkiMedo, supervizor, WeekendOffender, zlatandr i 260 gostiju.