Zna se ko je kome cisto stale i septicke po citluku ili u to doba cifluk tursko imanje tu su turci drzali stoku i zaposljavali lokalne skutoreRatkapa je napisao/la:Jel ti to gazda Ante pričao dok si mu čistio septičku u Jarama?DembaBa21 je napisao/la: Kakve veze imaj Cevljanovici s nama pravim Mostarcima, zna se da su škutori ljubitelji bikova
Gadi ti se miris jer nisi kanibalAlemC85 je napisao/la: Obrisi usta, cuju se na krmetinu.
Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Eto na sto spade, sad ti na tromedju pa ako te povede neko na dnevnicu povede, ako ne na bulevar kod semafora i prosiDembaBa21 je napisao/la:Zna se ko je kome cisto stale i septicke po citluku ili u to doba cifluk tursko imanje tu su turci drzali stoku i zaposljavali lokalne skutoreRatkapa je napisao/la:Jel ti to gazda Ante pričao dok si mu čistio septičku u Jarama?DembaBa21 je napisao/la: Kakve veze imaj Cevljanovici s nama pravim Mostarcima, zna se da su škutori ljubitelji bikova
Gadi ti se miris jer nisi kanibalAlemC85 je napisao/la: Obrisi usta, cuju se na krmetinu.
Eto na sto spade, sad ti na tromedju pa ako te povede neko na dnevnicu povede, ako ne na bulevar kod semafora i prosi[/quote]
Vjeruj mi mogu te kupit
Vjeruj mi mogu te kupit
Vjeruj mi mogu te kupitDembaBa21 je napisao/la:Eto na sto spade, sad ti na tromedju pa ako te povede neko na dnevnicu povede, ako ne na bulevar kod semafora i prosi
Mogu ga i ja kupiti. Plus, imam veliku familiju i puno zemlje. Bujrum, moze kod mene raditi. Ne ujedam.
Ne sumnjam da Čitlučani dobro plaćajuDembaBa21 je napisao/la: Vjeruj mi mogu te kupit
To ti nana.na jednokleku za katmandu pricala?DembaBa21 je napisao/la:Zna se ko je kome cisto stale i septicke po citluku ili u to doba cifluk tursko imanje tu su turci drzali stoku i zaposljavali lokalne skutoreRatkapa je napisao/la:Jel ti to gazda Ante pričao dok si mu čistio septičku u Jarama?DembaBa21 je napisao/la: Kakve veze imaj Cevljanovici s nama pravim Mostarcima, zna se da su škutori ljubitelji bikova
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
To ti nana.na jednokleku za katmandu pricala?[/quote]
Da nana kojoj su kume (kume su skutorke koje su po građevini radile teske poslove) mjesale malter kad je kucu gradila
Da nana kojoj su kume (kume su skutorke koje su po građevini radile teske poslove) mjesale malter kad je kucu gradila
https://m.vecernji.ba/mole-za-posao-kak ... lji-282359
Ovako se i ovi iz Blagaja poredaju i cekaju da se neko smiluje
Ovako se i ovi iz Blagaja poredaju i cekaju da se neko smiluje
Bice vas vise danas, tako je to kad se manji klub nalozi na veci.nekoIzMostara je napisao/la:Puca kako ne puca. Vidices danas, a puva i sirom BiH i sire, mnogo vise nego za vjestacku tvorevinu iz MedugorjaLillard je napisao/la:Seljacine bi da vrijedjaju ljude sa sela. Hvala Bogu da ih ima što navijaju za Zrinjski i bice ih sve vise. A ti se hvataj mitomanije i jugoslavenske romantike, puca nekom **** za velez.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ajmoo rođeni!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dobar post, slazem se!Lillard je napisao/la:Bice vas vise danas, tako je to kad se manji klub nalozi na veci.nekoIzMostara je napisao/la:Puca kako ne puca. Vidices danas, a puva i sirom BiH i sire, mnogo vise nego za vjestacku tvorevinu iz MedugorjaLillard je napisao/la:Seljacine bi da vrijedjaju ljude sa sela. Hvala Bogu da ih ima što navijaju za Zrinjski i bice ih sve vise. A ti se hvataj mitomanije i jugoslavenske romantike, puca nekom **** za velez.
Zrinjski - Borac
Gledalaca: 1800
Zrinjski - Čelik
Gledalaca: 1000
Zrinjski - Široki
Gledalaca: 3500
HŠK ZRINJSKI - FK VELEŽ (0 : 0) 1 : 0
Datum: 28.07.2019 20:00
Stadion: HŠK ZRINJSKI - Mostar
Gledalaca: 8000
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Bayern@heart
- Kontakt:
Rođeni, Rođeni, Velež živi u meni
Mi smo raja iz Mostara sve nas ista ljubav spaja
Velež nam je oka sjaj
Forza Velež do pobjede
Mi smo raja iz Mostara sve nas ista ljubav spaja
Velež nam je oka sjaj
Forza Velež do pobjede
Strašan sastav Zrinjskog. Biće teško Veležu
- UstanikSBII
- Kontakt:
Tko je bolji? (Iskreno nije zajebancija) pratim na rezovima vidim Velež vodio pa ispravka! Čestitke na atmosferi samo nek sve bude u priliku regularno i po pa neka bolji pobijedi!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Pade Aluminij, pade i kvazihrvatski a ustvari hungarizirani Zrinski. 
Nema sumnje da ce to Neo cizma dici.Giljotina je napisao/la:Pade Aluminij, pade i kvazihrvatski a ustvari hungarizirani Zrinski.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Komunistički klubovi su ta nekakva "plastika" a ne Đerzelez koji je stariji klub od većine današnjih klubova.emil02in je napisao/la:Za razliku od vas mi nemamo rezervni tim,i to smo dokazali,a vi po dekretu stranke navijate.Daj utakmicu u terminu Dinama i Hajduka pa da vidimo majstore koliko vas ima?Plastika je plastika,Đerzelez,Olimpik,Metalege, svinjski,Tuzla C....Ratkapa je napisao/la:Zamisli da Turska igra kad je i korida u Svrabčićima, šta bi to bilo....emil02in je napisao/la:Raspravljati sa nekim ko navija za Dinamo i Hajduk u rezervi nema smisla.I onako im je mala posjeta zamisli da igraju u istom terminu kad i Hajduk i Dinamo...Ultrasi koji?Oni što tuku frižidera, žardinjere,kioske? Smiješno ...
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.