Idemoooo

Administrator navratio ovdje nedavno a ti malo nestao sa teme reloverašu među menadžerima. Upozorio za trolanje a ti nastavio da "prosipaš" seoske fore ovdje. Revolverašu među menadžerima zaista mi nisi jasan!?Wandelanoite je napisao/la:VU VU VUKOVI!!
Gazimo ka Premiershipu sigurno, jos samo da Mancinija odstranimo iz pobjednickih redova.
Ono što oni tamo pišu ne vjerujem da bi djeca predškolskog uzrasta pisala.Mokroguz je napisao/la:Ma to su samo neki mjesecari isprdili svoje snove. U skupini te velicine je zakon fizike da vidis i budalastinje. Nekad sam tu citao da su lovili Brazilce po Serie A cija je cijena bila preko 5 mil € a oni diskutovali kao "ponudimo 25 000 € obavezno". Tako da..
Mislim da je bio Stojanović.Zukanovic je napisao/la:Ko je bio asist za 2-0 ?
hvala
Ma nema, sve ti znas, 2-0 gubimo ono pravo lopovski.Wandelanoite je napisao/la:Opet sam ugostio ekipu i naravno ide pobjeda ko neki dan u Gradaccu. Momci su na sigurnom neki su se cak udomacili u kladionici imaju duze staza nego neki sto zive uz kladionicu.
Kamatar baš si dosadan. Probaj "uvaliti" Slobodi još kojeg fudbalera.Wandelanoite je napisao/la:Evo me na utakmici ne znam sto ne kupujemo sudije ko i do sada, jer ocigledno je da nam ova ekipa ima kvalitet samo za dno tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.