PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ako nije bila situacija za gol, nije ga trebao dirati. Ostali bi sa 11 igraca, mi pobijedili 1-0 i nikome nista. Ovako cist crveni, lopta daleko on imao namjeru da povrijedi igraca s ledja i tjt. 
Navikli da to bude okarakterisano kao "milovanje" kad se u Zenici igra....pa cudno sad shvatam ih....fks74 je napisao/la:Ako nije bila situacija za gol, nije ga trebao dirati. Ostali bi sa 11 igraca, mi pobijedili 1-0 i nikome nista. Ovako cist crveni, lopta daleko on imao namjeru da povrijedi igraca s ledja i tjt.
Vidices Tuzlaka i sta je revanje, kad njih uzmemo....
To su prave suze....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Unproforumas
- Kontakt:
Jel te stid?Osim13 je napisao/la:"Javi se"
- samoposteno
- Kontakt:
Mislis onako revanje kao vi u kup utakmici protiv Sirokog kad su vas regularno uzeli uz odlicno sudzenjeDenchi je napisao/la:Navikli da to bude okarakterisano kao "milovanje" kad se u Zenici igra....pa cudno sad shvatam ih....fks74 je napisao/la:Ako nije bila situacija za gol, nije ga trebao dirati. Ostali bi sa 11 igraca, mi pobijedili 1-0 i nikome nista. Ovako cist crveni, lopta daleko on imao namjeru da povrijedi igraca s ledja i tjt.
Vidices Tuzlaka i sta je revanje, kad njih uzmemo....
To su prave suze....
- Unproforumas
- Kontakt:
Sto bi revali? Pa samo su nam tricu uvalili. Zahvalni smo zbog toga nasim legendama usri i krstimiru i ponosni na njih!!!samoposteno je napisao/la: Mislis onako revanje kao vi u kup utakmici protiv Sirokog kad su vas regularno uzeli uz odlicno sudzenje
Zenicki Turci misle da su na Kosovu igrali....pa im cudno cuj porazeni.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- samoposteno
- Kontakt:
Isto ti ga dodje kao na Kosovu svega vise nego SarajlijaDenchi je napisao/la:Zenicki Turci misle da su na Kosovu igrali....pa im cudno cuj porazeni.....
- Unproforumas
- Kontakt:
zeljkanovi tenkistiNikola Nikić, trener domaćeg tima dao je svoje viđenje susreta.
"Sve ste vidjeli. Jedino da sam imao tenk, možda bi pobijedio
- Unproforumas
- Kontakt:
zrinka medjugorska klinka, primila balinka
Husrefov komentar na jučerašnju utakmicu?Unproforumas je napisao/la:zrinka medjugorska klinka, primila balinka
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- Unproforumas
- Kontakt:
Smjenite me!Goodman je napisao/la:Husrefov komentar na jučerašnju utakmicu?Unproforumas je napisao/la:zrinka medjugorska klinka, primila balinka
Unproforumas je napisao/la:zeljkanovi tenkistiNikola Nikić, trener domaćeg tima dao je svoje viđenje susreta.
"Sve ste vidjeli. Jedino da sam imao tenk, možda bi pobijedio
-
belosevic28
- Kontakt:
Hazo hazo necemo te tuci, samo kaHati i za sise vuci
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Halal otpremnina?Unproforumas je napisao/la:Smjenite me!Goodman je napisao/la:Husrefov komentar na jučerašnju utakmicu?Unproforumas je napisao/la:zrinka medjugorska klinka, primila balinka
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Madjari down
Ko nam je ovo 4 na tabeli ? 
Pa ne tamo su dobilisamoposteno je napisao/la:Isto ti ga dodje kao na Kosovu svega vise nego SarajlijaDenchi je napisao/la:Zenicki Turci misle da su na Kosovu igrali....pa im cudno cuj porazeni.....
- ArtVandelay
- Kontakt:
Madjaroni na aparatima.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.