kakva lakrdijasvrakino1921 je napisao/la:Sada vodi Olimpik 3:2rishovski je napisao/la:Cijelo SVrakino uz Bratstvosvrakino1921 je napisao/la:Olimpik gubi od Bratstva 2:0

Fino su se dogovorili na poluvremenu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kakva lakrdijasvrakino1921 je napisao/la:Sada vodi Olimpik 3:2rishovski je napisao/la:Cijelo SVrakino uz Bratstvosvrakino1921 je napisao/la:Olimpik gubi od Bratstva 2:0

Dovoljno je napisati da sudija nije dozvoljavo da utakmica bude drugacijaDenchi je napisao/la:Pa nije u Zenici tekma bila.....samoposteno je napisao/la:Ja ne prigovaram za crveni ni prvi ni posljednji nego za kompletnu utakmicu al kakve koristi od pisanjadelinjo je napisao/la:@samopostoeno burrke da se ne lazemo crveni je cist ko suza....ali mozemo pricati o kriterijumu jer je i Sarajevo trebalo dobiti bar 5,6 kartona jos ...kao i svaku tekmu ...mozemo i o tome da su im bar 20 puta faul navvukli u blizini 16 metara za nikakav kontakt...to se moze i treba prigovarati ali za crveni mislim da ne treba..
Takva taktika bila, Sarajevo drzalo posjed, Celik trazio greske da povuce kontru, e sad zasto nisu zavrsnicu imali i zasto su traljavo faulirali.....dolazimo do kvaliteta pojedinaca.....mozda im ne pase takav stil igre? Ko zna? Nastavit ce se.....

Hajd što propade Švabo al što Peštasvrakino1921 je napisao/la:E forumasi moji
Kakve je nekad Pesta kupleraje imala

Svaka cast igracima na smirenosti. Gasi ligu.redbull93 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.