Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuveni tri za tri u Mostaru. Yebes ovu ligu.
spast ce liga na dva slova za koje koolo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Husic ce Milenka je*beno traziti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zeljo ako danas dobije(sto ce 90% uraditi) ostale ekipe sem sarajevskih ce se boriti za 3.mjesto.Radnik nema kapacitet za nesto vise,Azmir osigurao opstanak i prodaje tekme,a maleni hemicari su na -7
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Radnik drugi 
Bravo velez

Bravo velez
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Hahahaaha J**+ Velez,J*** rodjeni....
Deri bulju malom ultrasu
Deri bulju malom ultrasu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast igracima na smirenosti. Gasi ligu.redbull93 je napisao/la:
Sto Radnik preslusa Tuzla City 
Azmir je najvece zlo koje se desilo bh fudbalu...najgore kad procitas ove naslove placenih novinara kao trebao nam je takav covjek bla bla hah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
4 situacije,od toga 2 greske Boze sacuvaj ,2 puta ponavljate istu situaciju iz dva različita ugla da neko misli da je druga situacija. Onaj prvi cist start Rahmanov na loptu a dobili ste faul.Boze sacuvaj vi fkt niste normalni...Eeee 4 situacije i to dvije tacne su oni "razgodlili" na 2 i pol minute.Kaki ste vi ludjaci.redbull93 je napisao/la:
FK SARAJEVO.
Vidim da si stariji forumaš, trebalo bi da si objketivan iole, ne mogu da vjerujem da pokušavaš opravdati onu sinoć lakrdiju od suđenja koje je bilo tendeciozno. Pričamo o nebuloznom suđenju, nemoj to gledati kao atak na FKS.mma_hz je napisao/la:4 situacije,od toga 2 greske Boze sacuvaj ,2 puta ponavljate istu situaciju iz dva različita ugla da neko misli da je druga situacija. Onaj prvi cist start Rahmanov na loptu a dobili ste faul.Boze sacuvaj vi fkt niste normalni...Eeee 4 situacije i to dvije tacne su oni "razgodlili" na 2 i pol minute.Kaki ste vi ludjaci.redbull93 je napisao/la:
#samoČelik
Što gosti uzimaju bodove danas... E moj Baljiću
Borac rutinski...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?Lawer_88 je napisao/la:Vidim da si stariji forumaš, trebalo bi da si objketivan iole, ne mogu da vjerujem da pokušavaš opravdati onu sinoć lakrdiju od suđenja koje je bilo tendeciozno. Pričamo o nebuloznom suđenju, nemoj to gledati kao atak na FKS.mma_hz je napisao/la:4 situacije,od toga 2 greske Boze sacuvaj ,2 puta ponavljate istu situaciju iz dva različita ugla da neko misli da je druga situacija. Onaj prvi cist start Rahmanov na loptu a dobili ste faul.Boze sacuvaj vi fkt niste normalni...Eeee 4 situacije i to dvije tacne su oni "razgodlili" na 2 i pol minute.Kaki ste vi ludjaci.redbull93 je napisao/la:
FK SARAJEVO.
Hahahahaa sta je ba ovo? 3 faula na sredini i jesan pred golom, cist crveni ....redbull93 je napisao/la:https://www.facebook. com/2334838640128227/posts/2484697671808989/
Za gavrica zuti ne moze biti za povlacenje kad je isti igrac ostao s loptom neometan... evo i da jeste, jeste normalni sramotiti se sa ovim hahahahaahhaa
Usput na ovom sazetku Jamak je trebao dobiti 4 zuta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ArtVandelay
- Kontakt:
Cestitke braci Rodenima u Mostaru na uspjesnom slamanju Madara danas.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- samoposteno
- Kontakt:
@mma_hz hoces da kazes da ste protiv Zrinjskog dobili crveni i Zrinjskom se navlacilo zato sto je veci klub od Sarajeva...glupo ti to
[/quote]Vidim da si stariji forumaš, trebalo bi da si objketivan iole, ne mogu da vjerujem da pokušavaš opravdati onu sinoć lakrdiju od suđenja koje je bilo tendeciozno. Pričamo o nebuloznom suđenju, nemoj to gledati kao atak na FKS.[/quote]
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?[/quote]
Crveni koji ste vi dobili protiv Zrinjskog ne opravdava da se vama onda nekad u sljedecoj utakmici, konkretno sinoc protiv Celika, tendeciozno sudi. U tome je poenta. Kada nesto nije uredu, onda nije i to treba priznati raadilo se o mom klubu ili ne.
I jeste, na klipu su prikazane samo neke situaacije. Evo molim te, uzmi samo ovaj zuti karton koji dobija Blazevic nakion starta nad Rahmanovicem, ako je ono start za zuti, onda je Sarajevo trebalo za slične startove dobiti minimalno 5 žutih.
crveni manje više, jest da je sudija imao ujednacen kriterij, ali nije, onda samim time nije smio da ga da za onaj start, kada za slične startove igračima sarajeva ni zute nije davao, a negdje cak ni faul svirao.
Evo citav dan sam pokusavao da budem objektivan ali ovaj klip prijatelju nije normalan.Eto sam pogledaj.Samo 4 situacije o kojima pricamo su fino prikazane, ostalo nesto ispresijecano,isjeckano.Ja sam prvi rekao za star Serbecica i Dupovca da su prekrsaji ko suza i zuti kartoni.Kao i da je gavric davno zasluzio zuti ali dzaba.Ovdje je poenta samo svoju filozofiju gurati kako god.Ja sam rekao ,sinoc je nama bio sudija naklonjen ,sutra Ce neki biti protiv nas i to je to.Tako ova liga funkcionise ,i tako Ce godinama.Da se ne lazemo uvijek se "vecima" gledalo kroz prste...nema to veze s nama ,svugdje je tako u svijetu.Nbt evo STA bi vi da ste dobili crveni kao mi protiv Zrinjskog Hebibovic.Sta onda?[/quote]
Crveni koji ste vi dobili protiv Zrinjskog ne opravdava da se vama onda nekad u sljedecoj utakmici, konkretno sinoc protiv Celika, tendeciozno sudi. U tome je poenta. Kada nesto nije uredu, onda nije i to treba priznati raadilo se o mom klubu ili ne.
I jeste, na klipu su prikazane samo neke situaacije. Evo molim te, uzmi samo ovaj zuti karton koji dobija Blazevic nakion starta nad Rahmanovicem, ako je ono start za zuti, onda je Sarajevo trebalo za slične startove dobiti minimalno 5 žutih.
crveni manje više, jest da je sudija imao ujednacen kriterij, ali nije, onda samim time nije smio da ga da za onaj start, kada za slične startove igračima sarajeva ni zute nije davao, a negdje cak ni faul svirao.
#samoČelik
Fkt ti moram objasniti na sta sam mislio?samoposteno je napisao/la:@mma_hz hoces da kazes da ste protiv Zrinjskog dobili crveni i Zrinjskom se navlacilo zato sto je veci klub od Sarajeva...glupo ti to
Opet kazem,danas se sudilo u Nasu korist,sutra Ce u vasu.Tako funcionise svugdje u svijetu.
Nama igrace zaspu bakljama u Sirokom,nisza igraj dalje...onda jednog u glavu pogode ,opet nista igraj dalje.
Shvatite i mi smo kukali proslo kolo,kukacemo mozda i sljedece.Ali protiv te mafije se ne moze.Da se svi skupimo opet nista ne mozemo ljudi shvatite.
Ono start na Rahmanovicu kao start nije zuti,dal' je on u toku utakmice imao vise prekrsaja Ilije mozda protestvovao kod sudijer ne znam ali ono je bio faul iz razloga jer se nalazio izmedju dva igraca.A prva situacija,Rahmanovic izbija loptu cisto ,vi dobijete prekrsaj je isto greska sudije.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 okt 2019, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.