FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa kod tržnog centra i kula. 
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Napravit cemo jos stariju Grbavicubraco je napisao/la:Pa to je katastrofa....đe će nam se onda Koldžo slikat pred izbore?mohikanac12 je napisao/la:braco je napisao/la:
Vidim ja mene nešto žulja![]()
Kažu da ide prodaja čim klub napuni 100 godina, da se dobije na cijeni. Irfo kvislinže.
Ljudi nam napravili klub 2015, stadion a njih dva bi da to prodaju. Grozno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zaboravio sam na to, kažu Koldžo reko napravit ćemo veće kule nego Radončić u inat šošonima. Allah ga nagradio.mohikanac12 je napisao/la:Pa kod tržnog centra i kula.
Jel' istina da će ovako izgledat Misket...pardon irfine i osimove kule?
- mohikanac12
- Kontakt:
Identicno. To na vrhu je Mini Mijev penthouse. Pardon, Irfin i Osimov.braco je napisao/la:Zaboravio sam na to, kažu Koldžo reko napravit ćemo veće kule nego Radončić u inat šošonima. Allah ga nagradio.mohikanac12 je napisao/la:Pa kod tržnog centra i kula.![]()
Jel' istina da će ovako izgledat Misket...pardon irfine i osimove kule?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vama dvojici cemo rampu udarit na Grbavici, necete moci ni treninge gledat sa glavne, vratit cemo one kosticeve prekrivace 
- mohikanac12
- Kontakt:
Platite Centrotrans vas dva, onaj dug 60-ak milja sto je Bing ostavio. Nemate za autobusa.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jel' istina da ćeš obnoviti saradnju s ovim čovjekom?irfo je napisao/la:Vama dvojici cemo rampu udarit na Grbavici, necete moci ni treninge gledat sa glavne, vratit cemo one kosticeve prekrivace
https://sportsport.ba/fudbal/cuk-dovode ... ska/220199
Joj komedije sad kad čitam ovaj tekst. Ovo za Kostića mu je najjače:
Mjesec dana poslije ovog intervjua nabili Kostića nogom iz kluba.Na kraju krajeva, vidite da je on sada u jednom klubu, te ligi koja je dosta bolja od naše i sa prosječnom ekipom je u na trećem mjestu, iako ima minus od dva boda. Da li je to puka slučajnost ili rezultat njegovog rada,
Hajde Ž!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Obnovili smo vec saradnju, stize jedan igrac iz 3. kineske ligebraco je napisao/la:Jel' istina da ćeš obnoviti saradnju s ovim čovjekom?irfo je napisao/la:Vama dvojici cemo rampu udarit na Grbavici, necete moci ni treninge gledat sa glavne, vratit cemo one kosticeve prekrivace
https://sportsport.ba/fudbal/cuk-dovode ... ska/220199
Joj komedije sad kad čitam ovaj tekst. Ovo za Kostića mu je najjače:
Mjesec dana poslije ovog intervjua nabili Kostića nogom iz kluba.Na kraju krajeva, vidite da je on sada u jednom klubu, te ligi koja je dosta bolja od naše i sa prosječnom ekipom je u na trećem mjestu, iako ima minus od dva boda. Da li je to puka slučajnost ili rezultat njegovog rada,
- mohikanac12
- Kontakt:
Plod visemjesecnog "skautiranja".Igrače u FK Željezničar dovodi isključivo stručni kadar i nijedan igrač nije nametnut stručnom štabu već su uzete pretpostavke kako bi se taj neko mogao uklopiti u viziju kluba, riječi su Senada Misimovića zvanog Bing.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Stojkic out protiv nas zbog kartona
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za Željezničar će igrati: Erić, Stevanović, Pavić, A. Zec, Krpić, Štilić, Bogićević, Alispahić, Sadiković, Veselinović i Sipović.
Na klupi su ostali: Kršić, Ramović, E. Zec, Stanić, Zajmović, Bojo i Hajdarević.
Odoh sad, sretno naaaaam
Na klupi su ostali: Kršić, Ramović, E. Zec, Stanić, Zajmović, Bojo i Hajdarević.
Odoh sad, sretno naaaaam
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veseli zaspo na terenu.
Najvece ublehe u Zelji su Asim, Ermin, Pavic...katastrofa su.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sad za sad tankoza nervoza slabioza.
Iz tekme u tekmu Alispahic i Sadikovic sve ocajniji.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.