Ermin Zec
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Zec
ma jašta, treba odma Mamića ****. eno i Ibričića u Hajduku zajebavaju lafo sebičan ovo ono, a najjači im igrač. Nego pravac Schalke, Hertha, Hoffenheim, Werder...
Jarane kad vidim onog rahitičnog Kalinića i on lafo vrijedi kolko i naš Džekomone je napisao/la:ma jašta, treba odma Mamića ****. eno i Ibričića u Hajduku zajebavaju lafo sebičan ovo ono, a najjači im igrač. Nego pravac Schalke, Hertha, Hoffenheim, Werder...

pa opšte poznata činjenica je da su igrači iz hrvatske rep. ili lige bez obzira na svoje kvalitete u startu skoro dvostruko, a negdje i trostruko skluplji od naših.Tako da ništa danas ne čudi, a porediti onoga Klainića i Džeku je smiješno (nije što je Džeko naš) i to da imaju skoro istu tržišnu vrijednost je sami pokazatelj ovog što govorim.emchoz je napisao/la:Jarane kad vidim onog rahitičnog Kalinića i on lafo vrijedi kolko i naš Džekomone je napisao/la:ma jašta, treba odma Mamića ****. eno i Ibričića u Hajduku zajebavaju lafo sebičan ovo ono, a najjači im igrač. Nego pravac Schalke, Hertha, Hoffenheim, Werder...I on im je kao najbolji igrač primadona, a kad se ne spominje on u tom kontekstu onda gabrić, e igrali ste bez ibre protiv osijeka čini mi se pa ste zijanili... takav je hljeb i Seji, ma takav je hljeb van domovine...
SAMO ŽELJO
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
A šta fali Ibričiću u Hajduku.
Taj hnl može bit i petorazredna kvaliteta nogometa, ali cinjenica je da konstantno daju igrače u najbolje lige svijeta, i osim toga trenutno samo sada imaju valjda i preko 60 svojih izdanaka u 8-9 najjačih lige...
Pa i u BiH reprezentaciji navjiše ih se afirmiralo upravo u toj kakti šugavoj ligi, Spahić, Nadarević, Pandža, Ibričić, Damjanović i još neki...
Kakav Schalke, kakvi bakrači, premlad je, 20-21 godina, i bolji igrači su čekali duže na odlazak van, a to što on sanjari i mašta je lijepo, ali nema veze s realnoscu, i vi isto koji lajete ste djetinjasti, kao ako su uspjeli Dzeko, Ibišević idr, onda će uspjet bilo tko i bilo kada da ode. malo morgen, dečko ima ego do neba, a vama je to pozitivno, lige petice jedva čekaju da pojedu takve i izgubi im se svaki trag... neka njega još sezonu, dvije u hnl-u, to je najbolje i za njega i za sve ostale.

Taj hnl može bit i petorazredna kvaliteta nogometa, ali cinjenica je da konstantno daju igrače u najbolje lige svijeta, i osim toga trenutno samo sada imaju valjda i preko 60 svojih izdanaka u 8-9 najjačih lige...
Pa i u BiH reprezentaciji navjiše ih se afirmiralo upravo u toj kakti šugavoj ligi, Spahić, Nadarević, Pandža, Ibričić, Damjanović i još neki...
Kakav Schalke, kakvi bakrači, premlad je, 20-21 godina, i bolji igrači su čekali duže na odlazak van, a to što on sanjari i mašta je lijepo, ali nema veze s realnoscu, i vi isto koji lajete ste djetinjasti, kao ako su uspjeli Dzeko, Ibišević idr, onda će uspjet bilo tko i bilo kada da ode. malo morgen, dečko ima ego do neba, a vama je to pozitivno, lige petice jedva čekaju da pojedu takve i izgubi im se svaki trag... neka njega još sezonu, dvije u hnl-u, to je najbolje i za njega i za sve ostale.
Da zato im je pola repke, ujedno i pola tih igrača, redovno iz dijasporskih porodica...
Nema sumnje da je njihova liga jača od naše koja nije napokon, ali ja bih nešto radije da ako već mora pasti u nemilost da padne u Šalkeu nego u Dinamu... Dečko se bori svojim skromnim stavom i radom i ako on napravi takvu odluku onda nek mu je sa srećom... sjećam se još snimaka iz Iskre i njegovog gola škaricama iz vremena kad je trebao preći u Želju... Mislio sam ništa od njega, kao što sam mislio ništa ni od Džeke kad je otišao u Češku, kao i ništa od Vede kad je otišao u Hoffe, ništa od Aganovića kad je prodan u Dender... Vrijeme će najbolje reći a odluka je na onima koji ulažu trud...
Nema sumnje da je njihova liga jača od naše koja nije napokon, ali ja bih nešto radije da ako već mora pasti u nemilost da padne u Šalkeu nego u Dinamu... Dečko se bori svojim skromnim stavom i radom i ako on napravi takvu odluku onda nek mu je sa srećom... sjećam se još snimaka iz Iskre i njegovog gola škaricama iz vremena kad je trebao preći u Želju... Mislio sam ništa od njega, kao što sam mislio ništa ni od Džeke kad je otišao u Češku, kao i ništa od Vede kad je otišao u Hoffe, ništa od Aganovića kad je prodan u Dender... Vrijeme će najbolje reći a odluka je na onima koji ulažu trud...
eduardo - BrazilKralj_Tvrtko je napisao/la:A šta fali Ibričiću u Hajduku.![]()
![]()
Petric - Bosna pa Svica
Rakitic - Bosna pa Svica
Simunic - Bosna/Australija
ima njih jos mrsko mi nabrajati...
PREMA pisanju nizozemski medija jedanaestoplasirana momčad Eredivisie Vitesse vrlo je zainteresiran za dovođenje hrvatsko - bosanskog dvojca Vručina - Zec.
Vitesse ove sezone ima velikih problema sa realizacijom, a u 30 utakmica postigli su jedva 31 gol, što je neznatno više od gola po utakmici. Uslijed ove poražavajuće statistike čelnici kluba sa Gelredoma odlučili su ojačati momčad za sljedeću sezonu u napadačkom dijelu.
Nizozemski klub trenutno raspolaže sa čak pet napadača. Tu su Mads Junker, Julian Jenner, Ricky van Wolfswinkel, Lasse Nilsson i Alexander Büttner, međutim osim talentiranog 20-godišnjeg Nizozemca van Wolfswinkela, nitko drugi gotovo da i ne postiže golova. Drugi najbolji strijelac kluba tako je veznjak Nicky Hofs.
"Trebaju nam kvalitetna rješenja u napadu i to vrlo brzo. Više je no vidljivo da nemamo snage naprijed i to me zaista zabrinjava. Trebamo se dobro pojačati za sljedeću sezonu", rekao je trener Vitessea Theo Bos.
U potrazi za kvalitetnim napadačem, Vitesse se po prvi prvi put okrenuo praktički nepoznatom, hrvatskom tržištu, gdje su im dva igrača zapela za oko, Slavenov Bojan Vručina i Šibenikov Ermin Zec. I Zeca i Vručinu skauti ovog nizozemskog kluba gledali su nekoliko puta, a opisuju ih kao izrazito talentirane i polivalentne, a oba su unatoč mladosti i neiskustvu u vrhu HNL-ove liste strijelaca te uz to i povremeni reprezentativci BiH, odnosno Hrvatske.
Nizozemski mediji ističu kako hrvatski napadači nisu jeftini te da bi se za njih trebalo izdvojiti najmanje milijun i pol do dva milijuna eura. Također se spominje da su ove igrače već zakaparili Dinamo i Hajduk, no Nizozemce to i ne brine baš previše, pronaći će oni način da to sve okrenu u svoju korist. Ipak oni imaju najjači adut, inozemstvo, koje i Zec i Vručina već dugo vremena priželjkuju.
izvor. http://www.--- SPAM ---
Vitesse ove sezone ima velikih problema sa realizacijom, a u 30 utakmica postigli su jedva 31 gol, što je neznatno više od gola po utakmici. Uslijed ove poražavajuće statistike čelnici kluba sa Gelredoma odlučili su ojačati momčad za sljedeću sezonu u napadačkom dijelu.
Nizozemski klub trenutno raspolaže sa čak pet napadača. Tu su Mads Junker, Julian Jenner, Ricky van Wolfswinkel, Lasse Nilsson i Alexander Büttner, međutim osim talentiranog 20-godišnjeg Nizozemca van Wolfswinkela, nitko drugi gotovo da i ne postiže golova. Drugi najbolji strijelac kluba tako je veznjak Nicky Hofs.
"Trebaju nam kvalitetna rješenja u napadu i to vrlo brzo. Više je no vidljivo da nemamo snage naprijed i to me zaista zabrinjava. Trebamo se dobro pojačati za sljedeću sezonu", rekao je trener Vitessea Theo Bos.
U potrazi za kvalitetnim napadačem, Vitesse se po prvi prvi put okrenuo praktički nepoznatom, hrvatskom tržištu, gdje su im dva igrača zapela za oko, Slavenov Bojan Vručina i Šibenikov Ermin Zec. I Zeca i Vručinu skauti ovog nizozemskog kluba gledali su nekoliko puta, a opisuju ih kao izrazito talentirane i polivalentne, a oba su unatoč mladosti i neiskustvu u vrhu HNL-ove liste strijelaca te uz to i povremeni reprezentativci BiH, odnosno Hrvatske.
Nizozemski mediji ističu kako hrvatski napadači nisu jeftini te da bi se za njih trebalo izdvojiti najmanje milijun i pol do dva milijuna eura. Također se spominje da su ove igrače već zakaparili Dinamo i Hajduk, no Nizozemce to i ne brine baš previše, pronaći će oni način da to sve okrenu u svoju korist. Ipak oni imaju najjači adut, inozemstvo, koje i Zec i Vručina već dugo vremena priželjkuju.
izvor. http://www.--- SPAM ---
oce ga dinamo i neki holandski klub a kaze da ima i nekih njemackih klubova koji oce zeca.. 

ajmo u JUZNU AFRIKU 

Ja kao dinamov navijac nebih volio da taj klub dode u Dinamo...
Iz prostog razloga sto mi se nesvida... Imamo Mandzukica bolji od njega 2 puta, imamo talentiranog Sivonjica, jedino ako taj Zec hoce sjediti na klupi i biti Joker s klupe, onda da..
Iz prostog razloga sto mi se nesvida... Imamo Mandzukica bolji od njega 2 puta, imamo talentiranog Sivonjica, jedino ako taj Zec hoce sjediti na klupi i biti Joker s klupe, onda da..
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Da, i?Del Boy je napisao/la:eduardo - BrazilKralj_Tvrtko je napisao/la:A šta fali Ibričiću u Hajduku.![]()
![]()
Petric - Bosna pa Svica
Rakitic - Bosna pa Svica
Simunic - Bosna/Australija
ima njih jos mrsko mi nabrajati...
To ne mjenja činjenicu da im je liga kakva je da je ali da igrači iz nje redovito izlaze spremni za najjače EU lige, čemu najbolje svjedoči broj igrača.
Osim toga nevjerojatno je glupo što si stavio Eduarda na tu listu, ali kada ga već spominješ, upravo je on do 24. godine igrao u hnl-u, pa zatim postao prvotimac Arsenala sve do ozljede, recimo i Olić, Kranjčar, Modrić + mnogi drugi koji nisu prije 23 godine išli iz Hrvatske.
A u prvih 11 hrvatske trenutno igraju samo dvojica auslendera, Šimunić (Australija) i Rakitić (Švicarska), no kakve to veze ima, i da nema njih svejedno bi ta mjesta mogli popunit sa veoma dobrim igračima poniklim u hnl-u, jer imaju dugačku klupu.
Kao što sam rekao, najbolje je za njega da barem još jednu sezonu njegov ego

Ma najbolje bi mu bilo u Hajduk da ode, pa da stvori ime, jer uz pomoc rvacke medijske masinerije napravice od njega novog Ronalda
A poslije lagano neka ide u jednu od liga Petice
A poslije lagano neka ide u jednu od liga Petice
Ermin Zec nije klub...jurek je napisao/la:Ja kao dinamov navijac nebih volio da taj klub dode u Dinamo...
Ni ja ne bih volio da dodje glupi dinamo kad moze u 100x bolji Hajduk sto se tice hnla-a, a moze komotno u bundesligu...
100% sportski i krajnje opušten potpis
sha ce u hajduku koju k...c igrati na livadama pola tekmi...u viteseu ce biti standardan u daleko jacoj ligi u jacoj ekipi igrat ce pred minimum 15 000 ljudi svaku tekmu a svi znamo da je holandska liga savrsena za sazrijevanje mladih igraca...
- antipolitikaa
- Kontakt:
ovaj lik je trebao doci u zrinjski ili zelju a oba kluba ga proglasila viskom i netalentiranim ,cak mislim da je uprava zrinjskog ga smatrala slabasnim i nejakim
a vidi momka sad ,pola se evropskih timova otima za njega...ovi nasi mazlumi nebi ni u ronaldu vidili talenat. 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
To je --- SPAM ---bubooty je napisao/la:sha ce u hajduku koju k...c igrati na livadama pola tekmi...u viteseu ce biti standardan u daleko jacoj ligi u jacoj ekipi igrat ce pred minimum 15 000 ljudi svaku tekmu a svi znamo da je holandska liga savrsena za sazrijevanje mladih igraca...

Pogledajte 3 najskuplje kupovine Vitessea u zadnje dvije sezone, pa zaključite koliko je to realno:

Frank van der Struijk - 500.000€
Haim Magralishvili - 200.000€
Juan Lorca - 150 000€
Taman posla da će Šibenčani pristat na bilo šta ispod milijun €, pogotovo ako samo u hnl-u od Dinama ili Hajduka mogu dobit u najgorem slučaju milijun i pol €.
antipolitikaa je napisao/la:ovaj lik je trebao doci u zrinjski ili zelju a oba kluba ga proglasila viskom i netalentiranim ,cak mislim da je uprava zrinjskog ga smatrala slabasnim i nejakima vidi momka sad ,pola se evropskih timova otima za njega...ovi nasi mazlumi nebi ni u ronaldu vidili talenat.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- The_Target
- Kontakt:
PREMA pisanju francuskih medija napadač Šibenika Ermin Zec na meti je Lillea, Hoffenheima i Šahtara. Ponajbolji strijelac prve HNL tako ima veliki broj interesenata, stoga nije ni čudno što ne razmišlja o Dinamu ili Hajduku.
Zeca opisuju kao mladog, talentiranog napadača, a što je najvažnije i Bosanca, koji su odnedavno u modi. Ako se sjetimo vremena poslije Francuske 1998. godine, kada je i Pero Krpan našao inozemnog poslodavca, nema sumnje da će sada svaki iole kvalitetniji reprezentativac BiH dobiti priliku okušati se u najboljim europskim ligama.
Francuzi također pišu da za Zecom vlada veliki interes, od onog domaćeg Hajduka i Dinama, do onog inozemnog koje predvodi nizozemski Vitesse pa Lille, Hoffenheim, Rubin i Šahtar. Dodajmo kako se prije par dana pojavila informacija da je Zec sve dogovorio s Dinamom, koji je za njega platio dva milijuna eura plus postotak od sljedeće prodaje.
--- SPAM ---
Zeca opisuju kao mladog, talentiranog napadača, a što je najvažnije i Bosanca, koji su odnedavno u modi. Ako se sjetimo vremena poslije Francuske 1998. godine, kada je i Pero Krpan našao inozemnog poslodavca, nema sumnje da će sada svaki iole kvalitetniji reprezentativac BiH dobiti priliku okušati se u najboljim europskim ligama.
Francuzi također pišu da za Zecom vlada veliki interes, od onog domaćeg Hajduka i Dinama, do onog inozemnog koje predvodi nizozemski Vitesse pa Lille, Hoffenheim, Rubin i Šahtar. Dodajmo kako se prije par dana pojavila informacija da je Zec sve dogovorio s Dinamom, koji je za njega platio dva milijuna eura plus postotak od sljedeće prodaje.
--- SPAM ---
Rođeni brato
- FK Sarajevo
- Kontakt:
prodace se zec dobro zaradi ce sibenik
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Kad bi ljudi iz Šibenika malo mućnuli glavom i unovčili našeg Ermina. Mogli bi izbjeći krizu. Ermine samo naprijed tek si počeo pred tobom je blistava karijera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zec gotovo sigurno ide u Bundesligu
Još tijekom prvenstva za brzonogim napadačem “modrih”, Erminom Zecom, počela je prava jagma i domaćih i inozemnih klubova. Sve do prije nekoliko dana bio je vrlo aktualan njegov prelazak i na Poljud i u Maksimir, ali kako sada stvari stoje, od toga neće biti ništa.
U međuvremenu je za najboljeg strijelca Šibenčana, između ostalog, stigla i primamljiva ponuda jednog vrlo poznatog ruskog prvoligaša koji mu je ponudio jako dobre uvjete. Iako nitko službeno nije htio potvrditi o kome se zapravo radi, u javnosti je procurila informacija da je to CSKA iz Moskve.
Ta je opcija navodno još uvijek aktualna, ali gotovo je sigurno da će Zec karijeru ipak nastaviti u nekom od njemačkih bundesligaša. Javna je tajna da su za njega zainteresirani Schalke, Bochum i Borussia iz Dortmunda. Kojem će se carstvu mladi bosanski reprezentativac prikloniti, teško je odgonetnuti, ali iz svih njegovih izjava u posljednjih mjesec dana sasvim je izvjesno da želi otići u zemlju gdje već igraju njegovi poznati sunarodnjaci - Đeko, Misimović i Ibišević.
Pitanje je jedino tko će od tih klubova biti spreman “iskeširati” traženi iznos koji, čini se, uopće nije malen. Do konkretnije informacije nije bilo moguće doći, s obzirom na to da je Zec isključio sve mobitele, što je vrlo znakovito.
Ni na Šubićevcu se ništa ne može doznati jer čelnici “modrih” još nemaju niti jednu službenu ponudu na stolu, osim ako se ne računa ona od Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, čiji iznos očito nije zadovoljio apetite svih zainteresiranih strana u ovom transferu. U svakom slučaju, dvojba o tome gdje Zec nastavlja svoju karijeru bit će vjerojatno razriješena tijekom sljedećih nekoliko dana.
Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 21 gost.