FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pobjeda teška ali zaslužena apsolutno.
Da smo dali gol u prvih 20ak minuta vjerovatno bi to bila neka lagana pobjeda, al' dese se i ovakve utakmice, pobjeda je najbitnija.
Sad u goste Zrinjskom kojem gori, moramo odigrati pametno.
Da smo dali gol u prvih 20ak minuta vjerovatno bi to bila neka lagana pobjeda, al' dese se i ovakve utakmice, pobjeda je najbitnija.
Sad u goste Zrinjskom kojem gori, moramo odigrati pametno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tako je Bojo, u Mostar po tri boda!
Svi u Mostar!
Svi u Mostar!
Tako svaku tekmu treba, BRAVO sjeverirfo je napisao/la:Kad pokaza onaj sudija da je gol aut kod ocitog kornera kako je reagovo sjever

Davore Beljo Konju!
Tako je, jer ti bi volio da ne putujemo i da ne pobjedjujemo..iguita je napisao/la:Nadam se da narednu rep. pauzu cemo iskoristiti da se pripremamo i da necemo putovati kako bi upoznali domovinu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Gdje nas nece klati cim su oni beskucnici osjetili da imaju opet sansu za titulu i za sad jednog konkurenta umjesali su se u pola utakmica. Ostavio im je fening uhodane seme kako se bori protiv korupcije. Drze cijeli savez mater im poganu sto se vidi i na sudjenju.
Nas vezni red ili je najbolji ili najgori. Nemaju nikave sredine. Nesto se i zarotiralo danas, bez Boje smo dosta tanji nazad. Ne znam zasto ga Amar ne vrati na zadnjeg veznog i pored njega rotira Mesu i Dadu? Oni ionako izdahnu na kraju utakmice, pa ko je spremniji nek igra. Ispred njih Stila, na krilima isto rotirati Ermina, Sinana, Veselog i Zajma. Asima ne treba vise pustati da igra. Nije dobar lik. Bogi isto tako. Na pocetku utakmice nekad Dado 4 metra od njega hajvan nabi loptu iz sve snage. Tada je Dado dobio zuti. Sinisa isto tanak u zadnje vrijeme. On bas ima te duboke prenose. Mjesec ponajbolji, mjesec najgori.
Nas vezni red ili je najbolji ili najgori. Nemaju nikave sredine. Nesto se i zarotiralo danas, bez Boje smo dosta tanji nazad. Ne znam zasto ga Amar ne vrati na zadnjeg veznog i pored njega rotira Mesu i Dadu? Oni ionako izdahnu na kraju utakmice, pa ko je spremniji nek igra. Ispred njih Stila, na krilima isto rotirati Ermina, Sinana, Veselog i Zajma. Asima ne treba vise pustati da igra. Nije dobar lik. Bogi isto tako. Na pocetku utakmice nekad Dado 4 metra od njega hajvan nabi loptu iz sve snage. Tada je Dado dobio zuti. Sinisa isto tanak u zadnje vrijeme. On bas ima te duboke prenose. Mjesec ponajbolji, mjesec najgori.
Cuva Bog Zelju svog!
Ooooooooj kako sam se iznervirao na valjanje pojedinih njihovih igraca na 0:1.
Sve u svemu prvo poluvrijeme oni zabili iz jedne sanse prave koje su imali, a mi kao nesto kruzili 40 minuta dzaba. Drugo poluvrijeme publika je dala taj vjetar u ledja apsolutno. Uz onakvu atmosferu svaki put ili ga uvalimo ili preokrenemo zavisi sta nam treba
Da mora bolje od veceras u Mostaru mora, ali razumijem i “pritisak” koji su imali i zbog Borca i rezultata konkurenata. Guraj dalje.
Sve u svemu prvo poluvrijeme oni zabili iz jedne sanse prave koje su imali, a mi kao nesto kruzili 40 minuta dzaba. Drugo poluvrijeme publika je dala taj vjetar u ledja apsolutno. Uz onakvu atmosferu svaki put ili ga uvalimo ili preokrenemo zavisi sta nam treba

Da mora bolje od veceras u Mostaru mora, ali razumijem i “pritisak” koji su imali i zbog Borca i rezultata konkurenata. Guraj dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma moglo je i moralo je ovo bolje, al' najvažnija su 3 boda. Tačno se vidjelo da nam fali po jedan igrač u svakoj liniji, odnosno da Kemo, Bojo i Ermin nisu počeli utakmicu.
U blagom smo padu forme definitivno, ali eto prilike u Mostaru da se ona vrati na nivo kakva je bila u prvih 10 kola. Dado po meni najlošiji danas, nadam se veznom Bojo - Alispahić - Štilić protiv Zrinjskog.
Posjeta bolja nego što sam očekivao.
U blagom smo padu forme definitivno, ali eto prilike u Mostaru da se ona vrati na nivo kakva je bila u prvih 10 kola. Dado po meni najlošiji danas, nadam se veznom Bojo - Alispahić - Štilić protiv Zrinjskog.
Posjeta bolja nego što sam očekivao.

1921
Kad ce slika koliko je igracaka skupljeno??
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ljuuudi, koliko mi je bilo lijepo kad sam vidio koliko momaka, djevojaka i djecice nosi igracke da doniraju. Prelijepe scene 

Jel onaj supak sto pljuje nase na prepucavanjima neki lobotomac?
Nadam se da nece vise uhljup pisati na ovoj temi. Nepozeljan si klosaru.

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Jeli to Mohikanac banovan?HongKong je napisao/la:Jel onaj supak sto pljuje nase na prepucavanjima neki lobotomac?![]()
Vidio sam da je adminu nesto psovaosamoposmatram je napisao/la:Jeli to Mohikanac banovan?HongKong je napisao/la:Jel onaj supak sto pljuje nase na prepucavanjima neki lobotomac?![]()

Tako da je vjerovatno jeste.
Cuva Bog Zelju svog!
Posto tek dodjoh kuci maloprije pa dok mi se sve slegne. Moram da pohvalim onu djecicu na istoku, skole fudbala i slicno. Toliko su simpaticno navijali sve vrijeme i davali podrsku svaka im cast i nadam se da ce opet doci, ali i nova djecica da ce nas posjetiti.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eh sad se ceka 1921.ba izvjestaj 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Imamo tri kola do naredne reprezentativne pauze. Gostujemo Zrinjskom, čekamo Čelik i idemo Slobodi, svaka teška na svoj način. Sumnjam da možemo više od 6 bodova iz ove tri utakmice, s tim da i Sarajevo ima sličan raspored, pa bi moglo biti zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Naveli ga na tanak led. Mrznja prema Zelji je dostigla nivo Dodika kada vidi BiH zastavu na stolu.HongKong je napisao/la:Vidio sam da je adminu nesto psovaosamoposmatram je napisao/la:Jeli to Mohikanac banovan?HongKong je napisao/la:Jel onaj supak sto pljuje nase na prepucavanjima neki lobotomac?![]()
Nadam se da nece vise uhljup pisati na ovoj temi. Nepozeljan si klosaru.![]()
Tako da je vjerovatno jeste.
Pogledajte penal za Lazio u sudačkoj nadoknadi, pa ga uporedite sa našim penalom protiv Tuzla Cityja. Identična situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mnogi pisu da je Amar Osim kamatar,pa me zanima imal za to ikakav moguci dokaz.
Ili to oni samo pisu da zahebavaju navijace zelje
Ili to oni samo pisu da zahebavaju navijace zelje

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.