FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pasodzigera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pasodzigera » 14 nov 2010, 18:02

Najbolji poslijeratni trener bez imalo sumnje je HUSREF MUSEMIC! drugog nema,osvajo titule sa Sarajevom,dovdio ga do samog ulaska u sampion lige,izbacivan kad je Sarajevo bilo u vrhu i uvjek se vracao svojoj pravoj ljubavi bez obzira kako su ga izbacivali. Publika ga voli,igraci ga respektuju. Nije sto mi je zemljak,al Sarajevo je uvjek najbolji fudbal sa njim pokazivalo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 nov 2010, 18:37

auuu pa moraju se malo angazovat ovi nasi u nogometnom savezu u vezi ovih hercegovaca pa ovdje samo nije budali jasna namjestaljka iz dvice u keca ccccccc velike pare se obrcu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 14 nov 2010, 18:43

Može li nešto pozitivno na ovoj temi ???

PREMIJER LIGA BIH ZA OMLADINCE

Kadeti :
Sarajevo : Željezničar 6 - 0
Juniori :
Sarajevo : Željezničar 4 - 1

makar malo dobrih informacija nije na odmet

:mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 nov 2010, 19:08

brazzo7 je napisao/la:Može li nešto pozitivno na ovoj temi ???

PREMIJER LIGA BIH ZA OMLADINCE

Kadeti :
Sarajevo : Željezničar 6 - 0
Juniori :
Sarajevo : Željezničar 4 - 1

makar malo dobrih informacija nije na odmet

:mrgreen:
mora kad nam je Oruc trener u omladinskom

HORDAŠ-SAQQ
Kontakt:

Post Postao/la HORDAŠ-SAQQ » 14 nov 2010, 20:03

Juce sam vidio da su pojedinci sa sjevera potplaceni od strane Blekica,pa ako su psovali ovim parazitima sto su ostali,i sto treba da odu ODMAH,sto su psovali igracima sto traze plate koje im je obecao Blekic,pa sto onda nis prozivali i Blekica i njegovu kompaniju koji su otisli bez ispaljenog metka i tek tada rekli sta se desava,sto se nisu borili svim dozvoljenim sredstvima da ih istjeraju.Ma ne lakse je reci odosmo mi imamo iza sebe placenike koji ce se boriti da se mi vratimo.Ma stvarno sramota.

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 14 nov 2010, 20:13

blekić potplatio pola tribine pljuju na sve samo ne na njega koji je pobjegao i kao sto rece momak nije se borio svim sredstvima
lopov je on kakvog majka ne radja

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 14 nov 2010, 20:27

Ja bio na Istoku na zalost tamo nista i mi smo prozivali Baljka i kompaniju ali para nigdje ;) !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:29

kada je skupstina ako je uopste i zakazana ???
kaze jedan igrac danas na moje napadanje (da su ckepi)..."otislo je ovo predaleko ali kaze, vjeruj da sam sad duzan 1500 i veze nemam kako da vratim lovu ni kad...rekoh : javi se baljku pa od njega posudi i vrati dug pa kad te on zaganja ti fino uzmi od Merdanovica pa vrati zvaljku...pa tako u krug jarane dok ih sve ne ispucas i onda se rokni jer si capi u dusi
ma htio sam jos svasta reci al ode levat i bi mi ga kasnije i zao jer i sam znam kad dugujes (kako je) a pojma nemas kad ces i kako skupiri lovu da vratis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 nov 2010, 20:30

FCS-FCS je napisao/la:kada je skupstina ako je uopste i zakazana ???
kaze jedan igrac danas na moje napadanje (da su ckepi)..."otislo je ovo predaleko ali kaze, vjeruj da sam sad duzan 1500 i veze nemam kako da vratim lovu ni kad...rekoh : javi se baljku pa od njega posudi i vrati dug pa kad te on zaganja ti fino uzmi od Merdanovica pa vrati zvaljku...pa tako u krug jarane dok ih sve ne ispucas i onda se rokni jer si capi u dusi
ma htio sam jos svasta reci al ode levat i bi mi ga kasnije i zao jer i sam znam kad dugujes (kako je) a pojma nemas kad ces i kako skupiri lovu da vratis
:oops:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 20:33

HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:Juce sam vidio da su pojedinci sa sjevera potplaceni od strane Blekica,pa ako su psovali ovim parazitima sto su ostali,i sto treba da odu ODMAH,sto su psovali igracima sto traze plate koje im je obecao Blekic,pa sto onda nis prozivali i Blekica i njegovu kompaniju koji su otisli bez ispaljenog metka i tek tada rekli sta se desava,sto se nisu borili svim dozvoljenim sredstvima da ih istjeraju.Ma ne lakse je reci odosmo mi imamo iza sebe placenike koji ce se boriti da se mi vratimo.Ma stvarno sramota.
A prije godinu dana nije bilo Blekica pa je sjever prozivao iste ljude kao na utakmici protiv Drine , tada se pricalo da sjever potplacuje Gracic , vidim da pojedince boli to sto ne mogu doci do izrazaja na sjeveru jer se za razliku od prije zna stav grupe i sabanima poput tebe nije mjesto tamo 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:47

Meni niko ni feninga nije ponudio a da jeste ( i dao mi npr) ja bih na guzi napisao B A LJ A K i onda bi skino tolenpa i sledtio do tartana i svima pokazivo sta je zvaljak i gdje mu je mjesto.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 nov 2010, 21:17

HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:Juce sam vidio da su pojedinci sa sjevera potplaceni od strane Blekica,pa ako su psovali ovim parazitima sto su ostali,i sto treba da odu ODMAH,sto su psovali igracima sto traze plate koje im je obecao Blekic,pa sto onda nis prozivali i Blekica i njegovu kompaniju koji su otisli bez ispaljenog metka i tek tada rekli sta se desava,sto se nisu borili svim dozvoljenim sredstvima da ih istjeraju.Ma ne lakse je reci odosmo mi imamo iza sebe placenike koji ce se boriti da se mi vratimo.Ma stvarno sramota.
Pa gdje sam ja bio kad su se te pare dijelile :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 21:44

FCS-FCS je napisao/la:kada je skupstina ako je uopste i zakazana ???
kako si ti pametan decko,malo je reci :cry: :cry:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 14 nov 2010, 21:56

kad ce forum na fs info opet da radi....dje zapelo

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 22:13

HAHA cuj ovog potplacivo navijace pa nismo mi agentura bivsa koja dodje potplacena i skandira haha e moj sine sta sve rade al dzaba vam je jedinstveni smo vise nego ikad!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 nov 2010, 22:33

ekii je napisao/la:Ja bio na Istoku na zalost tamo nista i mi smo prozivali Baljka i kompaniju ali para nigdje ;) !
Takođe i ja bez para protiv bande na Istoku!
Sarajevo ljubavi moja!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 14 nov 2010, 22:38

Ma ne bi me čudilo da se plaćaju navijači. pa ne bi bilo prvi put. sjećam se kad je onaj smrad Dino Konaković plaćao pojedincima iz Hordi za utakmice KK bosne. to bi mi baš ličilo na blekića. dati pare da pojedincima da urlaju za njega a ne dati dinara u klub. bjezi ba.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 22:47

Identitet je napisao/la:Ma ne bi me čudilo da se plaćaju navijači. pa ne bi bilo prvi put. sjećam se kad je onaj smrad Dino Konaković plaćao pojedincima iz Hordi za utakmice KK bosne. to bi mi baš ličilo na blekića. dati pare da pojedincima da urlaju za njega a ne dati dinara u klub. bjezi ba.
fora je sine sto smo se mi borili protiv takvih i ti isti su skandirali Mirzi toliko o tebi,idi pitaj Blekica da ti posudi koju kintu!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 22:49

Identitet je napisao/la:Ma ne bi me čudilo da se plaćaju navijači. pa ne bi bilo prvi put. sjećam se kad je onaj smrad Dino Konaković plaćao pojedincima iz Hordi za utakmice KK bosne. to bi mi baš ličilo na blekića. dati pare da pojedincima da urlaju za njega a ne dati dinara u klub. bjezi ba.
Upravo sam spomijao tu agenturu Hordi , da je jedina odgovorna za ovu situaciju jer su svi bili na platnoj listi FKS i uzimali pare od Baljka i slicnih i oni su se tako utrpali u FKS da ih je sada tesko istjerati , da su tada vodje Hz uradile pravu stvar i voljele FKS danas ove ljude ne bi gledali u klubu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 22:51

samo sarajevo je napisao/la:
fora je sine sto smo se mi borili protiv takvih i ti isti su skandirali Mirzi toliko o tebi,idi pitaj Blekica da ti posudi koju kintu!
ne mora blekić (fuj, gadi mi se napisati ovo prezime) nikome posudjivati,neka plati sta je obecao pakas obicni... :x :x :x
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, misstianopenaldo i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []