FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 20 okt 2019, 10:15

Halo nama je ponisten cist go.Sta da neuvalismo drugiPljacka teska.Ofsajda nije bilo na mapi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 okt 2019, 10:28

Generalno tokom citave utakmice i jedan i drugi linijski su bili uzasni. Svojom neodlucnoscu stvaraju nervozu. Sinisa je htio od bijesa “pojest” onog kod Juga. Ko kaze prvi: “Nasa” njegov je i aut. Pa nesto mijenja odluke te nase te njihovo. Zbunjen. I onaj u drugom isto. Ocigledan korner za nas znaci ne moze ocigledniji on svira gol aut i ne znam ko mu dobaci da li glavni ili ko vec pa promijeni u korner. Vidjet cu to za ponisten gol, ali i to raja pricala da su im javljali ljudi sto gledaju na TV-u da ofsajda ili bilo cega sumnjivog bilo nije. Sto kaze Alipasino sreca uvalismo onaj drugi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 okt 2019, 11:30

Osim13 je napisao/la:Nema logike da bude smak svijeta
Jesi li vidio zadnje dvije slike Sinise na insta?
Sinisa sa sincicom na Grbavici #familygoals

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2019, 11:34

Sinoc od svih krila i bekova Pavic daleko najbolji, nevjerovatno
Sinisa hodat zaboravio, a ja ne znam sta raja vidi u Veselinovicu, covjek napravi veliki broj driblinga zabavi publiku i na kraju nikad nista od svega toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 okt 2019, 11:39

LjoZee je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Nema logike da bude smak svijeta
Jesi li vidio zadnje dvije slike Sinise na insta?
Sinisa sa sincicom na Grbavici #familygoals
Ma Shorty dominator :mrgreen:
irfo je napisao/la:Sinoc od svih krila i bekova Pavic daleko najbolji, nevjerovatno
Sinisa hodat zaboravio, a ja ne znam sta raja vidi u Veselinovicu, covjek napravi veliki broj driblinga zabavi publiku i na kraju nikad nista od svega toga
Jesam oplako Veselom u prvom kad opali onaj dribling sam sebe izbaci okliznuo se svi se isfurali
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 20 okt 2019, 11:40

irfo je napisao/la:Sinoc od svih krila i bekova Pavic daleko najbolji, nevjerovatno
Pa pogledaj sa druge strane Asima i sve ce ti biti jasno. Veselinovic sto uradi ima nekog smisla i logike. Sve sto se po njegovoj strani odigra nesto se i uradi, kada se prebaci lopta na Asimovu stranu stadion se iznervira.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 okt 2019, 11:41

Veseli sinoc u prvom pogubljen. Stade brat konta u ofsajdu i syeba nam sansu, a nit je bio blizu da bude u ofsajdu nit ista. U drugom se popravio, ali u prvom bas baa izgubljen u vremenu i prostoru.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 20 okt 2019, 11:45

LjoZee je napisao/la:Veseli sinoc u prvom pogubljen. Stade brat konta u ofsajdu i syeba nam sansu, a nit je bio blizu da bude u ofsajdu nit ista. U drugom se popravio, ali u prvom bas baa izgubljen u vremenu i prostoru.
I jos fol tersa sto mu je gurnuo loptu haha, bas bio pogubljen ne samo on nego svi. Trebao bi njih Osim prije svake tekme natjerati da odigraju medjusobno 45min da udju spremni u utakmicu

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2019, 11:47

Mamlaz je napisao/la:
Pa pogledaj sa druge strane Asima i sve ce ti biti jasno. Veselinovic sto uradi ima nekog smisla i logike. Sve sto se po njegovoj strani odigra nesto se i uradi, kada se prebaci lopta na Asimovu stranu stadion se iznervira.
Ma to sto on uradi je fino za oko ali nikad nista od toga, konstantno neki potez viska napravi, Asim katastrofa sinoc(kao i vecinu utakmica) ali bar nekad nesto uradi od koristi, uglavnom statistika govori.
Asim u 74 utakmice za nas klub 18 golova, a Veseli u 42 utakmice 4 gola
Ko sto rekoh, ljepse izgleda to kad je Veseli na terenu za razliku od Asima ali kad pogledas kolko koristi ima i od jednog i od drugog vidi se da nista nije bolji Veselinovic

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 20 okt 2019, 11:50

Ma samo se nadati beku i krilu na zimskom prelaznom. Potrebni su nam kao zrak

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 okt 2019, 11:50

Aliii, ljudi ne do Bog da Bogicevic mora svaku igrati mislim da je prva opcija. Koliko on sam sebi zakomplikuje situaciju. Beze im dade korner jer se nesto vrtio oko naseg 16-erca, a iza njega njihov igrac. Umjesto da izbije on se uzyebo oko one linije.
@Rokoko halali, “ocrnio” sam loma i svog pulena :mrgreen:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 20 okt 2019, 11:53

LjoZee je napisao/la:Aliii, ljudi ne do Bog da Bogicevic mora svaku igrati mislim da je prva opcija. Koliko on sam sebi zakomplikuje situaciju. Beze im dade korner jer se nesto vrtio oko naseg 16-erca, a iza njega njihov igrac. Umjesto da izbije on se uzyebo oko one linije.
Hahahah bas , a primio loptu oko centra vrtio se do kornera hahah, imao je jos par dodavanja dusmanskih sto golmanu sto igracima. Dedo bas lud

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2019, 11:54

LjoZee je napisao/la:Aliii, ljudi ne do Bog da Bogicevic mora svaku igrati mislim da je prva opcija. Koliko on sam sebi zakomplikuje situaciju. Beze im dade korner jer se nesto vrtio oko naseg 16-erca, a iza njega njihov igrac. Umjesto da izbije on se uzyebo oko one linije.
I taj korner mislim da je trebala lopta za nas biti i da je pomocni zajebo koliko sam uspio vidjeti

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2019, 12:07

Joj one situacije kad uhvati Eric loptu poslije kornera i pokusamo krenut u kontru i prekide sudija, mora popravit opremu :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 okt 2019, 12:09

Hahahahahah e jesam mu yebo sve tad. Frajer 2 minute popravlja u nasem 16-ercu ko da nije utakmica u toku. Dobro ga Eric nije stocem razvalio ionako je bio pored. :lol:

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 20 okt 2019, 12:15

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 okt 2019, 12:16

Molim lijepo, kad Bogi igra mi ne gubimo.
5 mečeva, 3 pobjede i 2 remija. :ljepota:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2019, 12:21

1921ba je napisao/la:
Sve bolje i bolje :bow:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 okt 2019, 12:28

slika

Mogo je Mesa zuti dobit za ovaj start sa ledja :lol:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 okt 2019, 12:30

Al akcija Veseli, Pavic i na kraju rutinski onako smekerski iz koljena Stila u drugi ugao..... :D
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.