Loši ste, niste gola mogli dati ...
" POBIJEDILI BI VAS I SA 8 IGRAČA "
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
volimliverpool je napisao/la:Milan ce ovo rutinski privesti kraju.Ostaje ovako.
Inter traži gdje on hoče..vi niste u tom položaju da govorite koga če INTER dovesti ili neDylan Dog je napisao/la:Dalje prste od Luciana,rijesenje trazite u nekome drugome,on vec radi velike stvari negdje drugdjeCRC_LJ77 je napisao/la:RAFA OUT...SPALLETTI IN !!!
de ba sudiozakino njih, a Ibra slomio glavu Materazziu, al **** nije bilo namjere, price za laku nocHuska je napisao/la:nakon koliko godina gubimo kod kuce cccc i to od najgoreg moguceg protivnika..."rodjaci" su zasluzeno pobijedili, jos ih sudija ostetio za crvevi, jer i Pandev ga je trebao dobiti, ali eto sta ces....
da su nas nadigrali nisu, ali ljudi su uradili onoliko koliko je bilo potrebno da se pobijedi i to je sve...
sada se nadam da ce Moratti progledati i prmijenit trenera...bolje i Baresi nego ovaj hajvan rumeni
Huska je napisao/la:nakon koliko godina gubimo kod kuce cccc i to od najgoreg moguceg protivnika..."rodjaci" su zasluzeno pobijedili, jos ih sudija ostetio za crvevi, jer i Pandev ga je trebao dobiti, ali eto sta ces....
da su nas nadigrali nisu, ali ljudi su uradili onoliko koliko je bilo potrebno da se pobijedi i to je sve...
sada se nadam da ce Moratti progledati i prmijenit trenera...bolje i Baresi nego ovaj hajvan rumeni
Zakaj se ti javljas vama je Rafa slozio taktiku u kojoj ste primili 5 golova u dvije tekme od prosjecne ekipe LiverpoolaLBJ MVP je napisao/la:Morrati znaš li šta si uradio jebote Rafa 8![]()
![]()
![]()
Inače smiješna igre,ekipe sa smiješnom formacijom sa smiješnim igračima to me dovodi do toga da je trener smiješan.Koji je Rafa konj pa to je neviđeno prvo od Liverpoola inače meni vrlo drage ekipe prije "njega"napravi ****šku ekipu što je najgore ja ih zamrzio zbog njega,sada to isto radi sa Interom.Inter mi uvijek bio najdraža ekipa u Italiji za koju sam gotovo uvijek navijao(osim kada bi igrali protiv Reala)napravi sranje.Što je najgore od evropskog prvaka napravi prosječnu ekipu.Izgubit od Milana i to sudije tebi pomažu
![]()
![]()
![]()
Koji levt
Nije mi jasna politika Intera Baresi bio pomoćni Mou sigurno je nešto od njega naučio umjesto a njega ostave sigurno ne bi mjenjao sistem igre on dovodi dokazanu propalicu kojem je glavna osobina rumenjenje![]()
Sa Liverpoolom u kojem su bili Alonso,Mascherano i ostali nije uzeo premiership šta je on mislio da će moć sa Interom nešto
Čak sam večeras navijao za Milan inače ekipa koju baš ne podnosim Ibra ih bacao ko malu djecu![]()
I jedna stvar nevezana za Inter koji je Guardiola levat gdje će Ibru pustit
Rumeni napolju neće valjda Lazio bit prvak ne vidim nikog drugog ozbiljnog
Pa i mi smo u to vrijeme bili prosječna ekipaVELA je napisao/la:
Zakaj se ti javljas vama je Rafa slozio taktiku u kojoj ste primili 5 golova u dvije tekme od prosjecne ekipe Liverpoola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.