AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@gambler1899: Ma znamo drug ali konačno djeluje da igra Milan protiv Leccea. Jbt braniš se protiv kandidata za opstanak. Ovo već djeluje dosta bolje.
P.S. kao da je briga koja je formacija. Pa Anćeloti je kretao na papiru sa jednom a na terenu je bila druga
P.S. kao da je briga koja je formacija. Pa Anćeloti je kretao na papiru sa jednom a na terenu je bila druga
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ono što je fascinantno da se Suserica uopšte ne koristi 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koga briga za formaciju, sve dok Susara igra to je formacija 
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Majko mila, koje je osvježenje gledati Thea nakon dvije sezone Rodrigeza.
I ne samo njegove dvije sezone nego se uopšte ne sjećam kad smo zadnji put imali poštenog beka. Constant? Vagina? Bochetti? Mesbah? Ščiljo?
I ne samo njegove dvije sezone nego se uopšte ne sjećam kad smo zadnji put imali poštenog beka. Constant? Vagina? Bochetti? Mesbah? Ščiljo?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Theo, hakan i leao za sada najbolji i najopasniji.. Cak i biglia izgleda veoma siguran.. Conti i kessie po meni najlosiji.. Ostali ok
Ne pamtim kad je Milan imao 11 suteva za poluvrijeme.. Za sada pozitivna promjena
Ne pamtim kad je Milan imao 11 suteva za poluvrijeme.. Za sada pozitivna promjena
Sloboda Tuzla !!!
Hakan i Theo igrači utakmice, mada svi izgledaju dobro i rastrčano.
Srećom ide odmah Roma naredno kolo, da vidimo je li samo pozitivni šok u pitanju ili je Pioli stvarno našao odgovarajuću formulu kako od njih napraviti funkcionalan tim.
Ja uvijek velim, ova ekipa itekako ima roster za top 4, samo ih treba fino posložiti na terenu. Zasad je uspio, igra se neka 4141 formacija sa dosta rotacija.
Stoji to da je ovo samo Lecce, ali imao je i Giampaolo Udinese, Bresciu, Veronu, Genou pa svi znamo na šta su te utakmice ličile.
Fali drugi gol, da se izbjegnu neugodna iznenađenja.
Srećom ide odmah Roma naredno kolo, da vidimo je li samo pozitivni šok u pitanju ili je Pioli stvarno našao odgovarajuću formulu kako od njih napraviti funkcionalan tim.
Ja uvijek velim, ova ekipa itekako ima roster za top 4, samo ih treba fino posložiti na terenu. Zasad je uspio, igra se neka 4141 formacija sa dosta rotacija.
Stoji to da je ovo samo Lecce, ali imao je i Giampaolo Udinese, Bresciu, Veronu, Genou pa svi znamo na šta su te utakmice ličile.
Fali drugi gol, da se izbjegnu neugodna iznenađenja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sto neko reče,jest da igramo protiv Leccea ali konacno da i djeluje kao da igramo sa slabim protivnikom. Do sad su nas i slabiji nadigravali.
Nastaviti u istom ritmu,mora se veceras slaviti ubjedjiva pobjeda.
Nastaviti u istom ritmu,mora se veceras slaviti ubjedjiva pobjeda.
prejaki ste :tokralju:
- nextterrain
- Kontakt:
Trebaju dati taj drugi gol da neka frljoka ne uđe. Stvarno dobro izgledaju i konačno liči da igramo protiv slabijeg protivnika. Sviđa mi se presing i napad sa više igrača na terenu i s dosta rotacija. Ima dosta prostora iza, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati sa jačom ekipom od Lecce-a
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da je Giampaolo samo uradio ono što bi svako normalan uradio, a to je pustio najbolje igrače na teren, danas bi možda još uvijek bio na klupi Milana. Milan ima apsolutno tim za top4 i nekoliko visokotalentovanih igrača, koje treba istrpiti, ali pustiti ih da igraju iz sedmice u sedmicu. Leao, Paqueta, Theo, Gigio, Romagnoli, sve su to potencijalno wc igrači. Hakan i Suso isto imaju kvalitet, kao i Beneccer, Kessie, Conti, Rebic, Piatek, Caldara kad se oporavi. Od tiha igrača se apsolutno može napraviti ekipa za top 4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Moram reci da iako gajd igraju ok da tako kazem, Paqueta men i dalje nista ne pokazuje, dobro je Gianpaolo rekao orevise se pravi Brazilac, i vcrs u par navrata vise gleda da prebaci igraca ili provuce kroz noge nego da odigrq jednostavan pas.
Theo, Leao i Hakan deff najbolji i najrastrcaniji, volio bi da Leao da gol prije nego ga izmjeni jer ce sig oko 60min ubaciti Pjonteka
Theo, Leao i Hakan deff najbolji i najrastrcaniji, volio bi da Leao da gol prije nego ga izmjeni jer ce sig oko 60min ubaciti Pjonteka
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakvo poluvrijeme, šta je ovo. Jeste da igramo protiv Lecea, ali ljudi taj Lece je do sada imao 3 boda manje od nas, Bresa i Verona nas ubijale na terenu, tako da je ovo što gledamo premija.
Ma nije stvar ni u igračima, igra i Pioli skoro sa identičnom postavom. Kod Giampaola je generalno sama taktika, strategija i taj famozni sistem bio promašaj, sa skoro pa amaterskim greškama.
O zalaganju da ne pričam, nebo i zemlja.
Eh sad, koliko i da li će uopšte trajati, tek treba da vidimo.
O zalaganju da ne pričam, nebo i zemlja.
Eh sad, koliko i da li će uopšte trajati, tek treba da vidimo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Drugo poluvrijeme isto da gledam milan sa mister xy, nista posebno...
Samo i ovaj Leao moze dosta toga masiti 
Ali on sa svojom brzinom i esplozivnoscu dolazi do sansi, to je ono sto Pjontek ne moze, ali on bi barem dvije situacije pospremio u mrezu
Ali on sa svojom brzinom i esplozivnoscu dolazi do sansi, to je ono sto Pjontek ne moze, ali on bi barem dvije situacije pospremio u mrezu
Penal 100 posto, ruka cccvv
E moj Conti, pa iz nicega ce nam ljudi dati gol, Boze sacuvaj lik ide rukom ko superman
Moramo mi sebi zakomplicirati situaciju, a moglo se minimum tri komada uvaljati dosad.
E al' se brate usrećimo sa Calabrijom i Contijem, ne znaš koji je gori. Kao da se takmiče ko će veće sranje napraviti.
E qurčeve li sreće
E al' se brate usrećimo sa Calabrijom i Contijem, ne znaš koji je gori. Kao da se takmiče ko će veće sranje napraviti.
E qurčeve li sreće
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Vracamo se na staro? 
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.