AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlProfessore
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlProfessore » 20 okt 2019, 22:42

Po sata nešto drobi Piatek Hakanu :rol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 okt 2019, 22:42

Ono kad nemos Lecce kuci pobjediti,o Boze sto meni treba vise da ja ovo gledam

Ovome Rebicu isto kuca bila sto dalja od Milana skupa sa onim sto ga dovede

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 okt 2019, 22:42

Mi smo sami sebi najgori.
Glavni krivac je Leao

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 okt 2019, 22:43

Pa nije ovo više ni fer, stvarno nije.

Yebo te Biglia više u šupak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 20 okt 2019, 22:47

Rebić je kritičan. Čini mi se da je u Firenci nekog srbina natamburo. Nije ni on čist.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 okt 2019, 22:48

Prvi dio je bio nešto, u drugom dijelu je izašla druga ekipa. Na žalost komentar na Areni je 100% istinit, ova ekipa nema pobjednički mentalitet. Nekih pomaka u igri ima, ali čim su počeli da dodaju Susu i čekaju šta će odigrati pali smo. Conti je na žalost igrač manje u odbrani, Bigila je bio jedan od gorih. Ostali od osrednjih do solidnih učinaka. Krunić je na žalost dobar prema naprijed, ali ga u odbrani nema, drugi go je pao zbog nemarkiranja desne strane (Conti, Suso, Krunić). Gorak okus ostaje nakon utakmice. Ovi prosuti bodovi će se na kraju obiti o glavu. Da je bogdom Pioli od početka ekipa bi ličila na nešto. Mada je i on ispod nivoa kluba
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 okt 2019, 22:49

Suso usra i izgubi loptu jer hoce da dribla i melja je, a onda i Bigla zasere i primimo gol, a odigrao je sasvim solidnu tekmu.
Suso mi je najvece zlo ovog Milana, lik je procitana knjiga, zalijepljen za desnu stranu i pokusaj ulaska ujutra, fujj.
Leao je zasrao sa onim promasajima, a mogao je biti king veceras.
Krunic me pozitivno iznenadio, kao i Hakan.

Ali Rebic, hahaha. Rekoh ja par puta da je ono kita od igraca, ono nije vidjelo fudbalera, ko prati fudbal i HR repku vidio je koliko grijesi i kod njih, puno gubi lopte.

I cemu ono guranje Contia na CB u 3pm nek ide Pioli. Umjesto da ga koristis na beku i da ubacuje lopte.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 20 okt 2019, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 20 okt 2019, 22:50

Čovjek je zaustavio doktorski onu kontru gdje je dobio žuti, iz koje smo mogli začas popiti go i još par akcija solidno odigrao.

Šta vi očekujete od njega sa tim godinama i nakon svih povreda, da bude Pirlo u ekipi?
Večeras je bio sasvim pristojan, jedino Theo i Hakan su odigrali kako treba, ostalo sve tu negdje, manje-više!

Vi kad gledate nekoga, samo tražite mane, nikad nijedan dobar potez da vidite!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 okt 2019, 22:57

Doktorski faulirao igrača, zar ćemo i za faulove (do kojeg ne bi došlo da je bio dobro postavljen) uzdizati igrače? :urnebes: :tokralju:

A i blago nama ako mu je to potez utakmice. Čuj, zaustavio kontru faulom. Wow, MOTM.

Mrtvac od igrača, nadam se da je Pioli dovoljno pametan da odstrani Susa i Bigliu iz tima.
Bude mi ga žao, preuzme ekipu u užasnom stanju, uspije od njih napraviti nešto što nijednog momenta nismo vidjeli pod Giampaolom, da bi nas dvije individualne greške koštale pobjede. Mada ima svoje krivice u tome što ih je ostavio na terenu, a izveo druge igrače.

Na zimu neka rode desno krilo ili neka se nađe neka druga solucija.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 20 okt 2019, 23:01

Kessie mora na DM a ne da mi glumi Seedorfa u napadu. Sve dok budu gurali ovakve kao Biglia na DM vezni red će da trpi.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 20 okt 2019, 23:02

rope11 je napisao/la:Doktorski faulirao igrača, zar ćemo i za faulove (do kojeg ne bi došlo da je bio dobro postavljen) uzdizati igrače? :urnebes: :tokralju:

A i blago nama ako mu je to potez utakmice. Čuj, zaustavio kontru faulom. Wow, MOTM.

Mrtvac od igrača, nadam se da je Pioli dovoljno pametan da odstrani Susa i Bigliu iz tima.
Bude mi ga žao, preuzme ekipu u užasnom stanju, uspije od njih napraviti nešto što nijednog momenta nismo vidjeli pod Giampaolom, da bi nas dvije individualne greške koštale pobjede. Mada ima svoje krivice u tome što ih je ostavio na terenu, a izveo druge igrače.

Na zimu neka rode desno krilo ili neka se nađe neka druga solucija.
Halo, kontra je bila i to ne sa njegovog dijela, a lika u punom sprintu niko ni ne prati, niti ga zaustavlja... :crazy:

To se u fudbalu moj Rope zove PAMETNI PREKRŠAJ, jer možda bi popili go iz kontre, znaš znalac, ali tebi nešto objasniti je misaona imenica...

Uostalom, šta se tebi može dokazati, kad si ti lik koji ovdje otkad sam ja na forumu nikad nije priznao svoju grešku, a imao si ih milion, ako treba da ti ih još citiram?! :?:

Odigrao je duplo bolje nego prošle tekme, još je to daleko od dobrog, ali ti se natakneš na Susa i njega a čitava ekipa je isti kardan, ali ne popušta frajer... :nedam:

Koja je sljedeća tvoja solucija i formacija, koga sad da mijenja? :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 okt 2019, 23:10

Kontra je išla kroz sredinu, baš tamo gdje bi on trebao stajati.

Tvoji kontraargumenti, da je odigrao dobru utakmicu JER JE NAPRAVIO FAUL I ZAUSTAVIO KONTRU su tragikomični. :urnebes:

Naravno da ću se nakačiti na njega i Susa jer su najveći kanceri u ekipi. Prvi je mrtvac, drugi smeta i ne učestvuje u defanzivi.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 okt 2019, 23:10

Sve u svemu zanimljiva dopadljiva dinamica utakmica sa realnim rezultatom na kraju, mi smo imali neke sanse, njima nije sviran cist penal igra rukom biglije u sesnestercu nesto slicno kao konti, tako da je to to...
Neko spomenu pobjednicki mentalitet, u decembru istice ugovor tati Ibri neka ga pokusaju dovesti 20 posto ce ekipa skociti, a usput cemo imati i vodju ekipe...
Vidjet cemo, kako cemo proci narednih nekoliko tekmi...
Forza Milan

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 okt 2019, 23:18

Naravno da ću se nakačiti na njega i Susa jer su najveći kanceri u ekipi. Prvi je mrtvac, drugi smeta i ne učestvuje u defanzivi.[/quote]

Nemoj reći da ne učestvuje u odbrani. Učestvovao je i tako smo primili drugi gol.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 okt 2019, 23:25

Kako realnim boktejebo, nisu uradili ništa osim što su dobili penal zbog naše gluposti i što im je ušao jedan šut koji se daje 1 u 100 slučajeva, koji je došao opet nakon naše individualne greške. Mimo toga ništa ozbiljno nisu uradili.
Milan je isključivo sam sebi kriv što ranije nisu riješili utakmicu iz svih onih silnih šansi, ali ne možeš nikako reći da je realan rezultat kad nije.

I kakav crni penal Biglie, jasno se vidjelo da ga je udarilo u rame. Ja majke mi nekad ne znam je li ja gledam neke drugačije utakmice od ostalih ili šta je već u pitanju. :salut:

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 okt 2019, 23:34

rope11 je napisao/la:Kako realnim boktejebo, nisu uradili ništa osim što su dobili penal zbog naše gluposti i što im je ušao jedan šut koji se daje 1 u 100 slučajeva, koji je došao opet nakon naše individualne greške. Mimo toga ništa ozbiljno nisu uradili.
Milan je isključivo sam sebi kriv što ranije nisu riješili utakmicu iz svih onih silnih šansi, ali ne možeš nikako reći da je realan rezultat kad nije.

I kakav crni penal Biglie, jasno se vidjelo da ga je udarilo u rame. Ja majke mi nekad ne znam je li ja gledam neke drugačije utakmice od ostalih ili šta je već u pitanju. :salut:
Rope stvarno nije uredu da psujes Boga ima ljudi ovdje vjernika tako da stvarno nema smisla....ovo je forum i svak iznosi neko svoje vidjenje....
Opet kazem prvo poluvrijeme smo bolji bili a dali 1 gol drugo poluvrijeme izjednacena utakmica na momente lecce bolji to je realno, sudija da nije kontiju svirao penal drugi bi 100 posto svirao...ako se misli neka ekipa pobjediti moraju se 2 ili cak 3 gola dati, jer mi nismo ekipa koja moze jedan gol cak i 2 gola drzati i osjecati se sigurnim....slijedi tezak raspored, sve se bojim da cemo nakon sljedecih nekoliko kola biti u opasnoj zoni za ispadanje, volio bi da se to ne desi al Boga mi tesko....
Forza Milan

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 20 okt 2019, 23:37

"I ugleda tetka svog, ou yebo ga ..." - Đ.B.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 okt 2019, 00:14

Hajmo sad tri stranice rasprave da li je uredu psovati boga na forumu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 okt 2019, 01:21

Šta li je Giampaolo radio sa ovom ekipom na pripremama je fakat misterija. Jedan od problema ekipe je i fizička sprema, do 60 minute kao i mogu, posle toga niko zraka nema. Kod drugog gola smo 5 puta imali loptu u posjedu ali nikako da je iznesemo, na kraju se Suso odlučio za solo varijantu izgubio loptu i lik nam ga uvali.
I stvarno je više nego očito da su Suso i Biglia kanceri ove ekipe. Biglia mrtav u sredini, Suso na krilu, s time da Suso bljesne ponekad.
Dalje i Kesia treba klupirati ili dati da igra samo defanzivno, Krunić je odigrao bolje prema naprijed za ovih pola sata nego kesiu svim tekmama ove sezone.
Kako bi ekipa progirala sa 442, Leao i Pjontek u spicu.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 21 okt 2019, 02:35

Po svemu vidjenom treba dati pioliju vremena jer napokon nakon dugo vremena se vidjela bilo kakva promjena u igri.. Za ovu igru sto on preferira mislim da je najbolja formacija 4-4-2 sa rombom u sredini (kessie dmf, benasser i paketa cmf, hakan amf) te pjontekom i leaom u napadu..
Nazalost i konti se pokazao kao promasaj, mnogo je momak grohno i trenutno desni bek predstavlja rak ranu jer i calabrija nije kalibar za milan..
Vidjet cemo, ima tu mnogo posla. Po meni najveci problem ove ekipe jeste sama psiha.. Da su svi odigrali 90 min veceras kao hakan prvih 45 min, pobjeda ne bih dosla u pitanje (tu najvise mislim na zelju borbu i samopouzdanje).
Sloboda Tuzla !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, muxa i 4 gosta.