Derdiyok je napisao/la:Sa glavom.
Jbg meni smijesno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Derdiyok je napisao/la:Sa glavom.
Bujrum raja ranom zorom na druzenje pa onda svi zajedno na stadion RodjeniBenkara21 je napisao/la:23.11 svi u Mostar! Bratska tekma.
HDZ ti je sponzor, a Bake generalni sponzor. Sjecas se kada su razbii udrugu Ultras?,T o ih Bake poslao pred izbore. Manijaci i Ultrasi su sluge politike. To je ok, za bih. Truljafa drzava, narod, puk. Jos raspad i stima svima.Unproforumas je napisao/la:jel hdz sponzor velikog rvatskog derbija, svinjski-hrvatske zeljeznice?
Možda ga momak ostavio pa lakija prenijelo xdbelosevic28 je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Sa glavom.to znam, ali ovo ke bas neki klik se desio hahah
Jbg meni smijesno
Zar opet igrate sa Zrinjskim dolje?Benkara21 je napisao/la:23.11 svi u Mostar! Bratska tekma.
Iz Opina na shishu u Midnight, pa na tekmuVolimVelez je napisao/la:Bujrum raja ranom zorom na druzenje pa onda svi zajedno na stadion RodjeniBenkara21 je napisao/la:23.11 svi u Mostar! Bratska tekma.
Nije to samo bilo ovaj put, ali dobro, ta vasa propaganda je takva da ste uvijek upravu. Bilo je situacija kada smo vodili 2:0 pa sudija nas ukopa, sa 2 penala za Sarajevo, pa jos igraci Sarajeva i treci traze.Denchi je napisao/la:Ja se izvinjavam je li to neko iz zenice nesto o SeheruRobijas007 je napisao/la:Ako vec hoces da se smijes, ili bi kao da ispadnes dobar u matematici ili sta li vec...onda bi trebao znati da postoje i prestupne godine. Valjda je to onaj dan kad sljegnes u seher pa se pogubis pa nisi ni svjestan tog dana. I tako svake 4 godine! GLUPANE!Denchi je napisao/la:Ja bi probao brojat do 34....pa onda opet pomnozio to sa 365....I onda dobijes cifru od 12.410 dana nepobjedivosti....i onda procitas postove Zenicana i odvalis se smijat.....
Samo ilustrujem kakva vam je tvrdnja, 34 godine ne znate dobit a ovaj put smo mi odlucili ni manje ni vise unajmit sudiju iz najmrzeg mjesta na svijetu, na sta taj koji nas isto mrzi vise od svega pristaje i svira ocigledan crveni ali neke sitne faule ne i zbog toga ste porazeni ovaj put???
Esmeralda je imala bolje price znaci i to ona kad oslijepi pa progleda pa opet oslijepi je vise logicna....
Kapa dole
samoposteno je napisao/la:Oni se pojacali sa dvojicom sudija a vi sa cetvoricom ima se moze seVanja8 je napisao/la:Ako uporedis zadnje dvije tri sezone, dobijes jednu cudnu sliku trenutno dva vodeca tima...
Sarajevo igra po meni možda i najlosije,vazda su optereceni povredama, uvijek nedostaje 4-5 standarnih igraca najmanje i prvo je na tabeli...
Skretnica, na klupi im "najtrofejniji" trener,platili Boju 60 000 e (bar tako oni tvrde),doveli Štilica,Ahmetspahica,zadržali skoro cijelu ekipu ,dobili Sarajevo u derbiju i opet gledaju u ledja upravo njima...
E kako jbga...
Mentalita Vratnicka “novokomponovana”!dejavu je napisao/la:
selam novokomponovanom. Mentalita kobilja glava i hotonj.
Jok, ona skola sto je psovala Vedrana, bacala kasikare u dvorista gdje se djeca igraju, suzavce po tribinama, medjusobno se rokala, navijaci i igraci na prvim linijama oko Sarajeva na sigurnom bili, vjeciti srpsko-hrvatski klub. Eh ta skola.FoxMulder je napisao/la:radovanova školadejavu je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:Mentalita Vratnicka “novokomponovana”!dejavu je napisao/la:
pa super 34 godine vas neko siluje i vi šutite, znači taj neko vam se sviđa jbgRobijas007 je napisao/la: Nije to samo bilo ovaj put, ali dobro, ta vasa propaganda je takva da ste uvijek upravu. Bilo je situacija kada smo vodili 2:0 pa sudija nas ukopa, sa 2 penala za Sarajevo, pa jos igraci Sarajeva i treci traze.
Pitaj me kada je bilo, vjerovatno se ne sjecas, jer si tada igrao klikera, ako i toTako i ovaj put, ocigledna pljacka, a ti nadjes da pricas o tome koliko godina nismo pobijedili. Evo vec unaprijed vam znam pricu kada se to i desi, tj. kad vas dobijemo na Kosevu, prica ce vam biti, raduju se nakon toliko godina, 34 godine nisu pobjedili, bla bla, i tada ce te naci nacina da skrenete paznju sa bitnih stvari kao i do sada. A ako cemo pobijediti na ovakav nacin kao vi u petak, mene sto se tice ne moramo jos 34
znači, radovanova školaduplakruna46 je napisao/la:Mentalita Vratnicka “novokomponovana”!dejavu je napisao/la:
Jok, ona skola sto je psovala Vedrana, bacala kasikare u dvorista gdje se djeca igraju, suzavce po tribinama, medjusobno se rokala, navijaci i igraci na prvim linijama oko Sarajeva na sigurnom bili, vjeciti srpsko-hrvatski klub. Eh ta skola.FoxMulder je napisao/la:radovanova školadejavu je napisao/la:
PokojnaTekashi je napisao/la:Rahmetli Sloboda
Vjecna pamjatGoodman je napisao/la:PokojnaTekashi je napisao/la:Rahmetli Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.