Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ubijeđen sam da 98,75% ljudi koji koriste izraz crveni kmer, nemaju pojma šta su Kmeri.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nisam bio skonto oko ovoga hajpa za Sarmu, kad vidim lik namješto rezultate na zaje.bancijama 
Sarmelino je napisao/la:Sve je istina, banujte me isprovcirano je ovo. Bit cu razocaran ako ne dobijem ban pozdrav
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I to jos negov tim regularno pobjedio 4 -3 a on sebi namjestio na 5-3.Eto pametisljivo je napisao/la:Nisam bio skonto oko ovoga hajpa za Sarmu, kad vidim lik namješto rezultate na zaje.bancijama
ma ljuti se raja bezveze, namjestio par utakmica odmah vaki nakisljivo je napisao/la:Nisam bio skonto oko ovoga hajpa za Sarmu, kad vidim lik namješto rezultate na zaje.bancijama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad suspenzija, a kad se vrati ko Ivica Osim legenda.harden je napisao/la:ma ljuti se raja bezveze, namjestio par utakmica odmah vaki nakisljivo je napisao/la:Nisam bio skonto oko ovoga hajpa za Sarmu, kad vidim lik namješto rezultate na zaje.bancijama
Nullius in verba
- Sarrifufna
sta dje tacno, pa iz tuzle je, kakav ti hint jos trebaHeller je napisao/la: Đe tačno nudila gangbang.
pocasni precjednik @ FK Formula
- Sarrifufna
sarmin potez je nesebican cin da nas ostale ucini boljim ljudima, zato oprostimo mu, prigrlimo njegovu nesavrsenost i dajmo mu cetvrtu sansu
kao, ne kaznu, vec iskupljenje, predlazem da se otkljuca ogijeva tema, te da iskupljenik dnevno ostavlja 200 postova na istoj
kao, ne kaznu, vec iskupljenje, predlazem da se otkljuca ogijeva tema, te da iskupljenik dnevno ostavlja 200 postova na istoj
pocasni precjednik @ FK Formula
- Fantasista
- Kontakt:
Sarma kralj izgino k'o rasada 
Pa da je tako ja ne bi znao za piće.Sarrifufna je napisao/la:sta dje tacno, pa iz tuzle je, kakav ti hint jos trebaHeller je napisao/la: Đe tačno nudila gangbang.
Nullius in verba
hahah sta ce ovo španci nama uvalit kosti pavelića i luburića jer ih hrvati neće hahaha obzirom da su bosanci jedino logično kad skontas..
Ukopajte ga ispred škole Mustafa Busuladžić.
Nullius in verba
e nek sam i ovo vidio,pravi golman !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sarrifufna je napisao/la:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je tesanjski prevarant? Jel provodi dane spustajuci se niz Dragodol i ispijajuci kafu u Ajsi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.