Nije to mjerilo jacine grupe, mozda sam trebao preciznije napisati fali im brojnosti na gostovanjima i vise ljudi sa mentalitetom u samoj grupi.UltrasZenica je napisao/la:Citajuci, reko bi covjek da navedeni imaju u kopu po 3k, a ustvari razlika 100-150 ljudi...ANTIFA ! je napisao/la:Ma Robijasi najiskrenije trenutno solidna grupa, kazem trenutno sad sta ce bit za 4-5 godina ko zna. Bambus je dobar, ali voli u nekim situacijama preuvelicavati neke stvari sad mozda jel to u Zenici normalna pojava ili sta ne znam. Vidi se da Robijasi imaju ekipu koja konta pricu mada nisu masovni na gostovanjima, zato sam i napisao ko zna sta ce biti za 4-5 godina.
Trenutno ne mogu u istu ravan sa Manijacima, Red Army, Lesinarima, Ultrasima fali im brojnosti i vise ljudi sa mentalitetom u samoj grupi.
NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Da djaba ne prskam argentinskog dobermana pastrmku tebi cu odgovorit jer on nije za diskusije,otisao je u lovce na price.ANTIFA ! je napisao/la:Ma Robijasi najiskrenije trenutno solidna grupa, kazem trenutno sad sta ce bit za 4-5 godina ko zna. Bambus je dobar, ali voli u nekim situacijama preuvelicavati neke stvari sad mozda jel to u Zenici normalna pojava ili sta ne znam. Vidi se da Robijasi imaju ekipu koja konta pricu mada nisu masovni na gostovanjima, zato sam i napisao ko zna sta ce biti za 4-5 godina.
Trenutno ne mogu u istu ravan sa Manijacima, Red Army, Lesinarima, Ultrasima fali im brojnosti i vise ljudi sa mentalitetom u samoj grupi.
Ma druze niko ovdje ne pise realno svako doda i nabaci svojoj grupi.Samo ljudi trebaju biti svjesni da to nisu Robijasi od prije 15 godina i da ih ima po 2 hiljade na jugu i po 300+ na gostovanjima ,zavisi kako gdje.Vec da je tu jezgro od 70-100 momaka svaku tekmu i to je to.Pravih momaka koji kontaju fazon i koji guraju tu ultra pricu u moru problema u Zenici.Al da neko puno odskace od nas,ne bi rekao sve je to u 5 deka a sve zavisi od rezultata,koliko god to tesko bilo priznat.
!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Opet mitoman po starom i brojkama. Sam sebe lazeVec da je tu jezgro od 70-100 momaka svaku tekmu i to je to

Ista gostovanja odradjivali i ispisali ih od BL,Ugljevika,Koseva i fino mu ANTIFA govori da ne mogu u istu ravan sa trenutno 5 najboljih grupa u drzavi ali da imaju predispozicije za 4-5 godina i on opet po starom

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Ako gledas na gostovanja opet neces uocit neku drasticnu razliku. Mozda hz i tm malo odskacu sto se tice gostovanja, mada je i to razlika 50-100 ljudi. O mentalitetu navedenih grupa bi se moglo dosta pricat, al sigurno je da je robija trenutno jedna od zdravih prica i nadam se da ce momci koji vode tribinu nastavit tako.ANTIFA ! je napisao/la: Nije to mjerilo jacine grupe, mozda sam trebao preciznije napisati fali im brojnosti na gostovanjima i vise ljudi sa mentalitetom u samoj grupi.

Ode raja vani to je glavni razlog.bambus je napisao/la:Da djaba ne prskam argentinskog dobermana pastrmku tebi cu odgovorit jer on nije za diskusije,otisao je u lovce na price.ANTIFA ! je napisao/la:Ma Robijasi najiskrenije trenutno solidna grupa, kazem trenutno sad sta ce bit za 4-5 godina ko zna. Bambus je dobar, ali voli u nekim situacijama preuvelicavati neke stvari sad mozda jel to u Zenici normalna pojava ili sta ne znam. Vidi se da Robijasi imaju ekipu koja konta pricu mada nisu masovni na gostovanjima, zato sam i napisao ko zna sta ce biti za 4-5 godina.
Ma druze niko ovdje ne pise realno svako doda i nabaci svojoj grupi.Samo ljudi trebaju biti svjesni da to nisu Robijasi od prije 15 godina i da ih ima po 2 hiljade na jugu i po 300+ na gostovanjima ,zavisi kako gdje.Vec da je tu jezgro od 70-100 momaka svaku tekmu i to je to.Pravih momaka koji kontaju fazon i koji guraju tu ultra pricu u moru problema u Zenici.Al da neko puno odskace od nas,ne bi rekao sve je to u 5 deka a sve zavisi od rezultata,koliko god to tesko bilo priznat.
Nije vise to ni los fudbal,ni losa infrastruktura,vec jednostavno nema vise ljudi.Zato nam je BHF prejak ,jer nas ima vise van zemlje koji prate fudbal/nogomet nego u zemlji.Ovdje se raja o belaju zabavila,nema se vremena toliko za razonodu.Ko ide na gostovanje zna o cemu pricam.Putujes 2 sata nbt,jebu te drotovi ko konj,ponizavaju te,maltretiraju.Onda udjes na tekmu i20 toj minuti.Budes smjesten u nekom kavezu ili na nekoj kamenoj ploči.Opet murija te pegla,ne smijes maltene proslaviti gol.Onda izadjes oko 80 te minute ,opet voznja 2 sata peglanje s murijom dodjes kuci mrtav umoran a valjase spremati opet za posao.Da ne govorim da je to raji npr slobodan dan ko kad radimo vecina ko konji i ne vidjas se sa roditeljima,zenom ,djecom itd pa taj slobodan dan hoce covjek malo id a vidi porodicu.Da sjede ,odmori.A da ne kazem da za gostovanje treba platiti prevoz,hranu,kartu itd itd ne moze ispod 40 kermi proci nikako a to su ti kume 2,3 radna dana dana da zaradis kako kome.Kako Ce biti raje?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Robijas007
- Kontakt:
Sto se tice gostovanja...lekcija Otoka... daleko vise Robije na Otoci nego RA... i ne znam po kojem kriterijumu RA svrstavas u neku top 5 grupu, po cemu? Po cemu to ti trpas vas u top 5? I ko si uopste ti da pravis neke grupe? Skontaj se bolan, ti ces nekome govorit gdje je i sta jeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Opet mitoman po starom i brojkama. Sam sebe lazeVec da je tu jezgro od 70-100 momaka svaku tekmu i to je to![]()
Ista gostovanja odradjivali i ispisali ih od BL,Ugljevika,Koseva i fino mu ANTIFA govori da ne mogu u istu ravan sa trenutno 5 najboljih grupa u drzavi ali da imaju predispozicije za 4-5 godina i on opet po starom

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- pravnik1981
- Kontakt:
Ne znam sto se raspravljate s njima, ne ide i gotovo.Covjek spominje Otoku mjerilo...
-
- Kontakt:
I ja evo citam i ne vjerujemNimla_RZ je napisao/la:Jel se vi bola zayebajete?
Ti si naša ljubav jedina!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dzabe ti je brato. Krenu sa mentalitetom i opalis mu tac. Kad skontaju sta mu govoris okrenu na masivnost i opet tac fasuju. Evo mu i Otoka. Bilo je i njih ruku na srce ali gdje ces sa onim nasim usporedjivati. Skoro 4000 nas bilo. Puna velika tribina i van stadiona koji nisu mogli uci. Najbolje pokazuje zadnja slika gdje nas je bilo. Jeb.ote ovi veci mitomani od Zeljepravnik1981 je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate s njima, ne ide i gotovo.Covjek spominje Otoku mjerilo...

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma ne raspravljamo nego komuniciramo , sad svak ima pravo na svoje misljenje. Ja sam napisao u prethodnom postu trenutno, a sad cu navesti par razloga zasto mislim da ne mogu u isti kos trenutno sa navedenim grupama prvenstveno nama.
Kup gostovanje u srijedu kad su na cesti bile gotovo sve grupe je RA odradio sa 65-70 ljudi kao i Ultrasi u istoj brojci sto je odlicna brojka za obe grupe jer je postojala velika mogucnost susreta te dvije grupe, bilo sta je bilo mislim da je tada u Kaknju Robijasa bilo u kopu 70-80 iako sam ocekivao minimalno da ih bude u kopu 150 s obzirom na "blizinu" Zenice i Kaknja...
Za cetiri dana Velez je gostovao u Ugljeviku, a Celik u Mostaru protiv Zrinjskog ja sam prvi ocekivao 50-60 Robijasa u Mostaru s obzirom da smo na cesti bili mi i oni, jedan Ultras je takodjer napisao na drugoj temi da je ocekivao 60-70 Robijasa u Mostaru. Medjutim RA se pojavi u Ugljeviku sa 90+ ljudi iako smo cetiri dana prije imali daleko gostovanje dok Robijasa u Mostaru je bilo 25-30...
Mislim da su to dovoljni razlozi da ponavljam trenutno jedne svrstam po mentalitetu u top grupe BiH, a druge ispod tih top grupa.
Postovanje momcima koji su u jezgru Robijasa sada i kontaju navijacku pricu, mislim da ce kroz par godina ako sve bude kako treba doci na taj nivo ostalih grupa koje sam naveo u prethodnom postu tj.nadam se, a daleko od toga da omalovazavam i podcjenjujem neku navijacku grupu jer kao pojedinac cijenim sve navijacke grupe i navijace koji kontaju pricu.
Kup gostovanje u srijedu kad su na cesti bile gotovo sve grupe je RA odradio sa 65-70 ljudi kao i Ultrasi u istoj brojci sto je odlicna brojka za obe grupe jer je postojala velika mogucnost susreta te dvije grupe, bilo sta je bilo mislim da je tada u Kaknju Robijasa bilo u kopu 70-80 iako sam ocekivao minimalno da ih bude u kopu 150 s obzirom na "blizinu" Zenice i Kaknja...
Za cetiri dana Velez je gostovao u Ugljeviku, a Celik u Mostaru protiv Zrinjskog ja sam prvi ocekivao 50-60 Robijasa u Mostaru s obzirom da smo na cesti bili mi i oni, jedan Ultras je takodjer napisao na drugoj temi da je ocekivao 60-70 Robijasa u Mostaru. Medjutim RA se pojavi u Ugljeviku sa 90+ ljudi iako smo cetiri dana prije imali daleko gostovanje dok Robijasa u Mostaru je bilo 25-30...
Mislim da su to dovoljni razlozi da ponavljam trenutno jedne svrstam po mentalitetu u top grupe BiH, a druge ispod tih top grupa.
Postovanje momcima koji su u jezgru Robijasa sada i kontaju navijacku pricu, mislim da ce kroz par godina ako sve bude kako treba doci na taj nivo ostalih grupa koje sam naveo u prethodnom postu tj.nadam se, a daleko od toga da omalovazavam i podcjenjujem neku navijacku grupu jer kao pojedinac cijenim sve navijacke grupe i navijace koji kontaju pricu.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Igrači Veleža imaju 20000 razloga da pobijede u Zenici,sad su dobili 15000 za pobjedu nad svinjama do njih je sad.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- prisonbreak
- Kontakt:
Mislim da i Celik ima premiju 20 000 ak dobiju.emil02in je napisao/la:Igrači Veleža imaju 20000 razloga da pobijede u Zenici,sad su dobili 15000 za pobjedu nad svinjama do njih je sad.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Jel se isplacuje kad i plata za juli ili odmahprisonbreak je napisao/la:Mislim da i Celik ima premiju 20 000 ak dobiju.emil02in je napisao/la:Igrači Veleža imaju 20000 razloga da pobijede u Zenici,sad su dobili 15000 za pobjedu nad svinjama do njih je sad.

Nema raje na utakmicama, razni razlozi, što zbog odlaska, što zbog drugih obaveza, a najviše zbog smjene generacija.
Razumijem ja taj ultra mentalitet i furanje te furke, ali brate nekadašnji kvanititet zeničkog juga, sarajevskog sjevera i željinog juga je priča za sebe. Kad je grmilo, baš je grmilo. Sad će neko reči da ta raja nije poznavala ultra fazon, tribine izgledale indijanske i bla bla...ali navijalo se, pravile koreografije i što je najbitnije grmilo. Sada sve naše navijačke grupe svele su se na 100-150 momaka koji furaju furku i svaka im čast na tome, ali generalno tanko je to, mislim na cjelokupnu sliku posjeta na stadionima pa i broja navijača u kopu.
Razumijem ja taj ultra mentalitet i furanje te furke, ali brate nekadašnji kvanititet zeničkog juga, sarajevskog sjevera i željinog juga je priča za sebe. Kad je grmilo, baš je grmilo. Sad će neko reči da ta raja nije poznavala ultra fazon, tribine izgledale indijanske i bla bla...ali navijalo se, pravile koreografije i što je najbitnije grmilo. Sada sve naše navijačke grupe svele su se na 100-150 momaka koji furaju furku i svaka im čast na tome, ali generalno tanko je to, mislim na cjelokupnu sliku posjeta na stadionima pa i broja navijača u kopu.
#samoČelik
Robijaši oduvijek katastrofalno odrađuju gostovanja u Hercegovini, ništa novo. Masa ih uvijek bude u Vitezu, Kaknju, Žepču i sličnim pripizdinama.
Izađeš do grada, sve pusto jbt. Nigdje nikog na ulici. Biti će da banda River Platea gostuje ove sedmice. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:Mislim da i Celik ima premiju 20 000 ak dobiju.emil02in je napisao/la:Igrači Veleža imaju 20000 razloga da pobijede u Zenici,sad su dobili 15000 za pobjedu nad svinjama do njih je sad.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- prisonbreak
- Kontakt:
I to za plate, prvi tim ima sasvim redovna primanja, igraci koje igraju manje ili nikako imaju manje, dosta manje, tj duguje im se.drakensang je napisao/la:Jel se isplacuje kad i plata za juli ili odmahprisonbreak je napisao/la:Mislim da i Celik ima premiju 20 000 ak dobiju.emil02in je napisao/la:Igrači Veleža imaju 20000 razloga da pobijede u Zenici,sad su dobili 15000 za pobjedu nad svinjama do njih je sad.
Nevezano za Velez, mislim da svaka pobjeda Celika donosi 20 000 KM, tako su potpisivali ugovore kwko dosao Turcin.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Za vasu brojku na gostovanjima najzasluzniji su simpatizeri, jer vas drzi euforija pa tako da su se i oni aktivirali. I sam si svestan da bez njih kop na gostovanju bi vam bio 50-ak ljudi. To da brojka predstavlja neku ozbiljnost ili kako ti kazes "mentalitet" je nigdje veze. Sad bi se ovdje mogli gadjat slikama i na kraju bi zakljucili da je sve u 5 deka.ANTIFA ! je napisao/la: Za cetiri dana Velez je gostovao u Ugljeviku, a Celik u Mostaru protiv Zrinjskog ja sam prvi ocekivao 50-60 Robijasa u Mostaru s obzirom da smo na cesti bili mi i oni, jedan Ultras je takodjer napisao na drugoj temi da je ocekivao 60-70 Robijasa u Mostaru. Medjutim RA se pojavi u Ugljeviku sa 90+ ljudi iako smo cetiri dana prije imali daleko gostovanje dok Robijasa u Mostaru je bilo 25-30...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.