jestamaji je napisao/la:jaka liga ko beton ove godine
još da dado nije ostavio odbranu na bye ...
Izgleda da nece da igra
Moderator/ica: rio_Ferdy88
jestamaji je napisao/la:jaka liga ko beton ove godine
alemsa je napisao/la:jestamaji je napisao/la:jaka liga ko beton ove godine
Izgleda da nece da igra
Amarinho je napisao/la:CiTerI iGrAjU sAmO pRoTiV lOsiH eKiPa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sala na stranu, nije do ekipa - pa Jetsi dobiju Cowboje ili evo Washington (znam da je padala kisa) namuci 49erse i drzi ih na 3 FG... ali pobjeduju jer je. Buffalo ce 10000% dobit Phillu. Giantsi su solidni i bit ce u trci za PO do samog kraja. Steelersi su prvu tekmi igrali sa Benom, Jujuom, Connerom - u biti ista ekipa kao prije godinu dana samo bez AB-a. Gdje je to lose.
Opet se slazem, da ima jacih ekipa od NE. I to daleko jacih. Rupe u OL sa povredama i nepostojeci running game ce doci na svoje kad tad.
Za sad nakon skoro pola regularne sezone, za mene su ovo glavne ekipe za AFC/NFC finale.
AFC:
1. Ravensi - tesko ih branit, naravno zbog Lamara koji je cetvrti ili peti po rushing-u. Ne QBa vec svih igraca. Solidna odbrana.
2. Coltsi - solidni u svakoj fazi igre. Brisett je Franchise QB bez dileme. Jedino ih povrede mogu zaustavit (a cesto ih imaju)
NFC:
1. Packersi - prava odbrana i Rodjo. Nista im ne treba vise.
2. Saintsi - odprilike kao Coltsi, samo sve za jedno 10% jace osim OL-a. Run Game, Thomas, Brees, odbrana. Sve beton.
blizu njih su 49ersi, gdje bas i nisam siguran za Jimmya ako se bude zagustilo. Seahawski su tu negdje u kombinacij stim da su u zadnjih par godina zesci Chokeri.
work je napisao/la:Protiv kakvih smecarskih ekipa igra ovaj NE cijele sezone, za nepovjerovat. Onaj balone baca cijelu utakmicu.
Maestro^^ je napisao/la:Patriots are trading a second-round pick for Falcons WR Mohamed Sanu, per
@adamschefter.
Mig_Mig je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Patriots are trading a second-round pick for Falcons WR Mohamed Sanu, per
@adamschefter.
Auu. Samo se cekalo koji ce wr bit. Na kraju Sanu, nit smrdi nit mirise. Puno su dali.
MElloo je napisao/la:Fazon sa Lamarom je sto ti ubije odbranu u pojam.3rd na 10 recimo odbrana doigra super, pokrije sve igrace on uzme loptu i istrci 15 yardi.I tako par puta i ujebe ti pishicki odbranu
jestamaji je napisao/la: billy će već nešto smisliti za lamara, isto ko što je u SB zaustavio do tada nezaustavljive ramse. jedino ko mu ukraj može stat je zdrav mahomes jer ovogodišnji patriotsi ne mogu u shootoutu dobiti nikog
Edin TM87 je napisao/la:work je napisao/la:Protiv kakvih smecarskih ekipa igra ovaj NE cijele sezone, za nepovjerovat. Onaj balone baca cijelu utakmicu.
Cijelih 20 godina, zamisli da ti je najbolji QB u diviziji u zadnjih 20 godina Mark Sanchez, to sve govori.
Amarinho je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:work je napisao/la:Protiv kakvih smecarskih ekipa igra ovaj NE cijele sezone, za nepovjerovat. Onaj balone baca cijelu utakmicu.
Cijelih 20 godina, zamisli da ti je najbolji QB u diviziji u zadnjih 20 godina Mark Sanchez, to sve govori.
U tih 20 godina su pobjedili svakog QB, svakog elitnog zadnjih 3 generacija. Uglavom vise puta. Ne znam za Favrea. Izjednaceni Record jedino protiv Peytona.
Ali taj hate je smjesan. Credit where credit is due. Ljudi imaju pobjednicki mentalitet i to je to.
jestamaji je napisao/la:brady-manning je 11:6 a sa favreom je igrao svega par puta, ne znam da li dva ili tri puta, prije da je dva nego tri
p.s. i sa rodgersom je igrao samo dvaput
Amarinho je napisao/la:jestamaji je napisao/la:brady-manning je 11:6 a sa favreom je igrao svega par puta, ne znam da li dva ili tri puta, prije da je dva nego tri
p.s. i sa rodgersom je igrao samo dvaput
Dobro u PO je meni se cini 3:3 ili cak 2:3 za Peytona. Hebo regularnu sezonu.
Ali ne znam zasto se bunim, uz duzno postovanje, Edin ne voli/respektuje ni jednu ekipu sem Coltsa.No offense, bar imas svoj stav
samo sam htio reci da nije sve u (priznajem katastrofalnoj) divizij, gdje obicno dobijo 5 od 6.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.