E yebigabelosevic28 je napisao/la:Dalko i ekipa.
Avdo, Meho, Dalko... Prva dva se penjali i skidali robu, a Dalko posto je debeo on nosio robu, nije se mogao penjati jbg.
Sto je Dalko batalio biznis?
Opet Dalko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
E yebigabelosevic28 je napisao/la:Dalko i ekipa.
Avdo, Meho, Dalko... Prva dva se penjali i skidali robu, a Dalko posto je debeo on nosio robu, nije se mogao penjati jbg.
Sta ti sef kaze na to?svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Ejredbull93 je napisao/la:Sta ti sef kaze na to?svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Hahaha mitomanima vazda neko drugi kriv. Haj dok se sabere eto njega opet, kako kaze on voli da nas prca, a jedini on nove profile pravi.svrakino1921 je napisao/la:Ejredbull93 je napisao/la:Sta ti sef kaze na to?svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Jel na opcenito onaj vas Pasha banuje
Bio moj amidzabelosevic28 je napisao/la:Pa jest jbg, on i ta dva. Nisi mi odg na pitanje?
Punkt; Uglavnom stariji ljudi koji nisu mogli ratovati. Rahmetli Enver, Adem, pa Admir kad su ga ranili... Znas li nekog od poginulih u ratu iz Milank?
Haj'te vi nama recite za koga taj Dalko navija, da rijesimo i tu misteriju...svrakino1921 je napisao/la:E yebigabelosevic28 je napisao/la:Dalko i ekipa.
Opet Dalko
Trening kamp FK Željezničar.HongKong je napisao/la:Sta je toGoodman je napisao/la:
Jel se fakat igraci presvlace u kontejnerimaDenchi je napisao/la:reko im Amaw za jedno 7 godina ćemo bit ko Sarajevo sad
Hvala @Beli, cijelo vrijeme se pitam kojom je bojom Dalko ofarban...belosevic28 je napisao/la:Pa i on je pripadao toj generaciji. Stariji bio i nije mogao na liniju, ali su dali doprinos i na taj nacin.
@vanja, ma za zeljA, znam mu po sinu i kcerki
Gospodar vam je rekao da imate potencijala....HongKong je napisao/la:Jel se fakat igraci presvlace u kontejnerimaDenchi je napisao/la:reko im Amaw za jedno 7 godina ćemo bit ko Sarajevo sad
Jbote,kad citam ovo oko Dalke ko da gledam Otpisane...belosevic28 je napisao/la:Bojom rakije šljive, 41 stepen. Nece @svrakino da mi kaze sto je batalio biznis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.