Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Primili smo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naravno, Emery Out
Dzaka glupane
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
emery glupane
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Napišem cim je kreten izbio u korner da cemo primit i eto ga.Ne možemo zakonom brojeva svaki korner izbit.
Neki tamo Sefild, anonimus do anonimusa i ubijaju nas na sredini. Dva pasa nismo u stanju povezati, ali dzaba kad je doktoru na klupi ova postava najbolje sto ima u ekipi.
Ne mozemo mi logikom - ako iskoristimo jednu sansu dobicemo
Igrati protiv yebenog Sefilda, pa nismo Charlton uz duzno postovanje, ovo je sramota iskreno
Igrati protiv yebenog Sefilda, pa nismo Charlton uz duzno postovanje, ovo je sramota iskreno
Mike Dean 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
2 asistencije Kolosinca ne zabiju gol, Pape pa sad ovaj padavicar...
Hahahahahah, pa nije brate penal al cemu zuti karton
Kako ce nas yebat Dean do kraja meca uuu
Kako ce nas yebat Dean do kraja meca uuu
Brat trči Ljumbergu da mu da žuti ko da je 2004a 

Chambers svaki pas kasni uputiti Pepeu, al svaki. U ovom timu apsulutno ništa ne štima...
Koja je pozicija Pepea?
Lik stalno na pola centra dolazi po loptu
Ubijedjen sam da imamo tim za top 4, rutinske pobjede nad ekipama od 10-20 pozicije, ali ovo sto lik radi mi ogadi svaku utakmicu. Barem 5 izmjena bih napravio.
Ko će? Vidi Aube drugi treći put igra desetku. Grijeh je njega vidjeti van protivničkog peterca. Ubi me ako ovi igrači znaju šta rade, i šta se od njih od očekujeRosicky je napisao/la:Koja je pozicija Pepea?
**** majku, ovaj Pepe da igra u Liverpoolu, imo bi do sad 6 golova i 8 asistencija
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mora kad nemaš nikalve koristi od Wilocka i SakeRosicky je napisao/la:Koja je pozicija Pepea?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U Liverpoolu bi zabio za 1:0 sa 5 metara a ovdje ipak ne zna.Harika je napisao/la:**** majku, ovaj Pepe da igra u Liverpoolu, imo bi do sad 6 golova i 8 asistencija
Bitno je da Ozil nije nivo da bude na klupi
Lakazet može igrat tu desetku koju nemamo.
Wilock,Saka i Pepe to ne mogu.
Wilock,Saka i Pepe to ne mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.