Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igraci zrinjskog bacili zastavicu veleza koja se razmjenjuje na pocetku utakmice u wc solju. Toliko o kulturi i europejcima. Samo ne znam kako na ovo sve ove balije sto igraju za njih sute.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ma pisamo svi zajedno zrinku, sve su dokazali i pokazali. Mali klub mali navijaci..redbull93 je napisao/la:Igraci zrinjskog bacili zastavicu veleza koja se razmjenjuje na pocetku utakmice u wc solju. Toliko o kulturi i europejcima. Samo ne znam kako na ovo sve ove balije sto igraju za njih sute.
Ti si naša ljubav jedina!
Ali čuj odeš na gradski derbi i skandiraš ratnom zločincu. Dokaz da i jesu politički klub i politički navijači.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu ni dobili tu zastavicu izgledaredbull93 je napisao/la:Igraci zrinjskog bacili zastavicu veleza koja se razmjenjuje na pocetku utakmice u wc solju. Toliko o kulturi i europejcima. Samo ne znam kako na ovo sve ove balije sto igraju za njih sute.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lazu, ja im nista ne vjerujem. Ne bi me cudilo da su od proslog derbija je cuvali i sad da tako urade.MortemHz je napisao/la:Nisu ni dobili tu zastavicu izgledaredbull93 je napisao/la:Igraci zrinjskog bacili zastavicu veleza koja se razmjenjuje na pocetku utakmice u wc solju. Toliko o kulturi i europejcima. Samo ne znam kako na ovo sve ove balije sto igraju za njih sute.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa valjda ima snimak. Na snimku se vidi, jesu li dobili tu zastavicu.MortemHz je napisao/la:Nisu ni dobili tu zastavicu izgledaredbull93 je napisao/la:Igraci zrinjskog bacili zastavicu veleza koja se razmjenjuje na pocetku utakmice u wc solju. Toliko o kulturi i europejcima. Samo ne znam kako na ovo sve ove balije sto igraju za njih sute.
Moze biti da je dobio neko iz strucnog staba, od uprave...fks74 je napisao/la:Pa valjda ima snimak. Na snimku se vidi, jesu li dobili tu zastavicu.MortemHz je napisao/la:Nisu ni dobili tu zastavicu izgledaredbull93 je napisao/la:Igraci zrinjskog bacili zastavicu veleza koja se razmjenjuje na pocetku utakmice u wc solju. Toliko o kulturi i europejcima. Samo ne znam kako na ovo sve ove balije sto igraju za njih sute.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sta je ovo lopovi opet samo dva detalja sa otimacine na Kosevu.
Znaci potvrdjeno nije bio crveni za Perisica i zuti karton Serbecicu i preksaj na 18 metara za Celik.
Ni ovaj detalj ni 4-5 preksaja Gavrica koji nije dobio karton nisu prikazani
Znaci potvrdjeno nije bio crveni za Perisica i zuti karton Serbecicu i preksaj na 18 metara za Celik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
a kako penal objasni mi ?avenija je napisao/la:Sta je ovo lopovi opet samo dva detalja sa otimacine na Kosevu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Direktor FK Velez :
"Što se tiče zastavice, naš fizioterapeut ju je dao službenom predstavniku, a nakon meča čistačica je istu pronašla u WC šolji i i čak je pitala delegata da li će to staviti u zapisnik. Ne krivim kolektiv, nego pojedinca koji je to uradio. Prepoznat će se i neka mu je na čast. Naša želja je da se što više priča o fudbalu, dakle okrećemo se duelu sa Čelikom sa nadam da ćemo prisustvovati jos jednom velikom derbiju sa našim sportskim prijateljima i da ćemo se u Mostar vratiti s pozitivnim rezultatom".
"Što se tiče zastavice, naš fizioterapeut ju je dao službenom predstavniku, a nakon meča čistačica je istu pronašla u WC šolji i i čak je pitala delegata da li će to staviti u zapisnik. Ne krivim kolektiv, nego pojedinca koji je to uradio. Prepoznat će se i neka mu je na čast. Naša želja je da se što više priča o fudbalu, dakle okrećemo se duelu sa Čelikom sa nadam da ćemo prisustvovati jos jednom velikom derbiju sa našim sportskim prijateljima i da ćemo se u Mostar vratiti s pozitivnim rezultatom".
Preksaj se svira tamo gdje je ostvaren zadnji kontakt. Pogledaj nogu Gavrica kojem je ovo peti prekrsaj.delinjo je napisao/la:a kako penal objasni mi ?avenija je napisao/la:Sta je ovo lopovi opet samo dva detalja sa otimacine na Kosevu.
Sve i da nije penal ovo je opet krupna greska jer nije svirao faul na 16 metara kao i Serbecicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- prisonbreak
- Kontakt:
Cist penal, jer se faul zavrsava u kaznenom.
Od ove sezone vise outa je ponavljano, da je faul tamo gdje je ostvaren zadnji kontakt, sto je jasno u 16m.
Od ove sezone vise outa je ponavljano, da je faul tamo gdje je ostvaren zadnji kontakt, sto je jasno u 16m.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo lud čovjek bi za ovo bacanje svirao penal.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Potvrdio Muamer Bureković, inače vatreni navijač iz Zenice. Valjda je veća potvrda iz Španije, kada je nakon VAR-a pokazan crveni karton za identičan prekršaj.avenija je napisao/la: Znaci potvrdjeno nije bio crveni za Perisica i zuti karton Serbecicu i preksaj na 18 metara za Celik.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Koji to prekršaj iz španije?
Pitanje: Nisam upratio zbog čega su ovi divlji termini utakmica petkom? Od kada je uvedena ta praksa i ima li neki normalan razlog za to?
Pitanje: Nisam upratio zbog čega su ovi divlji termini utakmica petkom? Od kada je uvedena ta praksa i ima li neki normalan razlog za to?
Pravda za flash-a!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
macak_ je napisao/la:Koji to prekršaj iz španije?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ta znaju spanci, nebi VAR uvodili...HordasOdMalena je napisao/la:macak_ je napisao/la:Koji to prekršaj iz španije?
prisonbreak je napisao/la:Cist penal, jer se faul zavrsava u kaznenom.
Rak rana nase lige su sudije i savez, al vi sta zelite predstavitisa ovim je van svake pameti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.