Stavio sam, pitaj mamu.Denchi je napisao/la:
pichka ako ne staviš
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
Stavi mu ga prisone vidis da te covjek fino moli

Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
Cuva Bog Zelju svog!
- prisonbreak
- Kontakt:
Pristavljenosamoposteno je napisao/la:Stavi mu ga prisone vidis da te covjek fino moli![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Kupuje cuke po evropi i prodaje kuci tako je bar poceoHongKong je napisao/la:Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
Pa to je stari radio preko feninga i ibraka. Kodni naziv borba protiv korupcije u bh fudbalu. Do tad samo Zeljine titule brojali. Od tad ih krenulo nesto a nema koga nisu pokralisamoposteno je napisao/la:SudijamaHongKong je napisao/la:Cime se bavi ovaj novi gazda pitara?![]()
Cuva Bog Zelju svog!
Je.bo Čak Norisa kad fk sarajevo pravi milionske transfere a niđe para.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ma ima posla sa ovim uplatnicama,ne diže covjek glave...HongKong je napisao/la:Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
idi ba dijete kiflu cuclajprisonbreak je napisao/la:Stavio sam, pitaj mamu.Denchi je napisao/la:
pichka ako ne staviš
sputavaju vas 34 godine, svaki put ste zamalo pobjedili....
niste 5 komada fasovali ko zadnji put pa kontate bili bare-bare...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Unproforumas
- Kontakt:
realno da savez nije ovakav, celik bi se borio za vrh tabele. bio bi sigurno u top 6 ekipa
- samoposteno
- Kontakt:
Tako brate nije od sapuna nece se izlizatprisonbreak je napisao/la:Pristavljenosamoposteno je napisao/la:Stavi mu ga prisone vidis da te covjek fino moli![]()
Zato Željkan podiže milionske kredite...Jos da je leglo od Evrope gdje bi vam bio kraj...Goodman je napisao/la:Je.bo Čak Norisa kad fk sarajevo pravi milionske transfere a niđe para.
- prisonbreak
- Kontakt:
Pitaj mamu jesam li dijete.Denchi je napisao/la:idi ba dijete kiflu cuclajprisonbreak je napisao/la:Stavio sam, pitaj mamu.Denchi je napisao/la:
pichka ako ne staviš
sputavaju vas 34 godine, svaki put ste zamalo pobjedili....
niste 5 komada fasovali ko zadnji put pa kontate bili bare-bare...
Cudi me da tebe nije kupio..samoposteno je napisao/la:Kupuje cuke po evropi i prodaje kuci tako je bar poceoHongKong je napisao/la:Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Unproforumas
- Kontakt:

Jer tako smo u mogucnosti
- samoposteno
- Kontakt:
Ovaj je malo jaci ide direkt preko Bakira razmisljaju da pomjene ime SDA SarajevoHongKong je napisao/la:Pa to je stari radio preko feninga i ibraka. Kodni naziv borba protiv korupcije u bh fudbalu. Do tad samo Zeljine titule brojali. Od tad ih krenulo nesto a nema koga nisu pokralisamoposteno je napisao/la:SudijamaHongKong je napisao/la:Cime se bavi ovaj novi gazda pitara?![]()
Znal mu mati da vas je kupio?Vanja8 je napisao/la:Ma ima posla sa ovim uplatnicama,ne diže covjek glave...HongKong je napisao/la:Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
Cuva Bog Zelju svog!
Kažu Zeničaci ukradena im pobjeda, a ni gola dali nisu.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- samoposteno
- Kontakt:
Samo avlijanere kupuje kaze ukusni pravo znas ti pojeo ti pola rodbinesimidobar je napisao/la:Cudi me da tebe nije kupio..samoposteno je napisao/la:Kupuje cuke po evropi i prodaje kuci tako je bar poceoHongKong je napisao/la:Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
Ma zna...Rekla mu trebao si im konama popuniti uplatnicu onako badje,da vide i oni Evropu ove godine,ali hajde možda dogodine ...HongKong je napisao/la:Znal mu mati da vas je kupio?Vanja8 je napisao/la:Ma ima posla sa ovim uplatnicama,ne diže covjek glave...HongKong je napisao/la:Sta je rec? Valjda je covjek ima neki poso. Nije valjda s biroa kupio divove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.