Sule ACL, dal je ovo realno... svake godine po jedan obavezno. Vracaj Kimmicha nazad a Pavarda na stopera.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Drago mi je da mnogi dolazite sebi i vidite da mu nije trebalo dati jos jednu sansu 
Sule ACL, dal je ovo realno... svake godine po jedan obavezno. Vracaj Kimmicha nazad a Pavarda na stopera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
gdje su oni sto brane kovaca, za ovu prevaru klinsmann je jupp 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta za Sülea ali nije da ga nema ko zamjeniti; Pavard desno, Lucas lijevo, Kimmich desno, Alaba lijevo. Zamjena Boa, plus Javi. Cak se i Mai moze prekomandovati da je tu ako zatreba.
Mene vise brine sto slabo ko prati Lewata u zabijanju, nisam mogao sebi doci kad je onaj zabio za 2:2, sok i nevjerica. A prije toga nonsalantno mase zicere.
Mene vise brine sto slabo ko prati Lewata u zabijanju, nisam mogao sebi doci kad je onaj zabio za 2:2, sok i nevjerica. A prije toga nonsalantno mase zicere.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Evidentno je da propuštamo veliki broj šansi a primamo glupe golove, jučer Muller x2 sam na golmana prije toga Gnarby na tacni poslužio Coutinha a ovaj pravo u golmana sa 2m, pa onda Coman fulio par dobrih prilika.Kad se podese nišanske sprave onda neko teško nastrada kao nedavno Tottenham i prošle sezone Dortmund.
Zasad samo Lewa neumoljivo trpa doduše i on je par puta ima dobre pozicije za šut al' je slabo primio loptu.
Zasad samo Lewa neumoljivo trpa doduše i on je par puta ima dobre pozicije za šut al' je slabo primio loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šteta za našeg diva iz odbrane valjda bude spreman bar za EP za Njemačku. Nadam se da Ajatolah ne bude njegova stalna zamjena.
Niko što prije ode sa klupe to bolje trenutno Bayern je negledljiv.
Niko što prije ode sa klupe to bolje trenutno Bayern je negledljiv.
Gost iznenađenja: prof. dr. Niko Kovač

Vidim mrsko vam zasjest na vrh, a i omililo vam sljedovanje 2 komada po utakmici.
Prije utakmice s Kelnom sam napisao da nam svako može dati 2 gola ako se potrudi, pa smo dobili Keln 4-0 i to nije imalo smila logično, a potom smo poslije toga u svakoj utakmici primili po 2 gola od toga 2 pobjede, 1 neriješen rezultat i 1 poraz, ne mogu ja nikako biti zadovoljan tom pragmatikom Nike Kovača
Niklas Sule je novi Badstuber... mozete ga otpisat za buducnost, jer nikad vise nece moci dostici svoj maksimum... 2 puta potrgat krizne ligamente na istom koljenu, a lik ima blizu 100 kilograma... nadam se sa grijesim, al Sule nece jos dugo clan bayerna, treba dovest novog štopera sljedece ljeto...
Bespotrebno forsiranje Mullera
-
Bundesliga
- Kontakt:
Muller usere pobjedu za vikend i biva nagradjen mjestom u pocetnih 11. Because Pragmaticar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Suvišno je i komentarisati bilo šta. I prije gola.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lucas Hernandez
on štoper
Trese se Niko trese ti se stolica
Trese se Niko trese ti se stolica
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koja letargija
Pragmaticar molim te IDI povedi i Bracu
Pragmaticar molim te IDI povedi i Bracu
Ne igra Muller zato što to Niko želi već zbog toga što cijela Njemačka sedmicama kmeci i zahtjeva da Muller bude u prvih 11
Boga mi da nema Lewe mogli bi samo paprike uzgajati na onoj areni
Gdje ti to iskopa ?cavendish je napisao/la:Ne igra Muller zato što to Niko želi već zbog toga što cijela Njemačka sedmicama kmeci i zahtjeva da Muller bude u prvih 11
VOLIM BAYERN
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle sad i ovaj Lucas
Dokad će se ovaj pragmaticni tolerisati
Dokad će se ovaj pragmaticni tolerisati
-
Bundesliga
- Kontakt:
Za Hernandeza treba j.ebat mater Kovacu, Braci, Hoenessu i Rumenom sto su ga dovodili za J.EBENIH 80 miliona. Lik ima problema sa ligamentima koljena a oni njega nasli dovoditi. Vjerujem da je ovo teza povreda i vjerujem da su opet ligamenti koljena. Idite u pm svi.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.