NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
Smiješno mi je da ra uopšte komentariše robiju i daje si to za pravo, no dobro 

-
- Kontakt:
Apsolutno, zasto komentarisati grupu koja ne moze kakanj odradit u trocifrenom brojuConvicts1988 je napisao/la:Smiješno mi je da ra uopšte komentariše robiju i daje si to za pravo, no dobro
-
- Kontakt:
Ako ti je brojka ključna stavka, onda ok. Svakako da imamo loših izdanja ali brate vi ste tek počeli. Godinu do dvije se stabilni, popravili brojku i tjt, što je i očekivano s obzirom na rezultate i upravu kakvu imate. Nemoj da zajebajete. Dobri ste, ok, ali previše ste se napuhali. Polakodrakensang je napisao/la:Apsolutno, zasto komentarisati grupu koja ne moze kakanj odradit u trocifrenom brojuConvicts1988 je napisao/la:Smiješno mi je da ra uopšte komentariše robiju i daje si to za pravo, no dobro

-
- Kontakt:
Evo jos, mada ih ima...ANTIFA ! je napisao/la: Jos slika kad smo ispadali.![]()

-
- Kontakt:
UltrasZenica je napisao/la:Evo jos, mada ih ima...ANTIFA ! je napisao/la: Jos slika kad smo ispadali.![]()
Sustina je da brojka ne predstavlja kljucnu stavku na osnovu koje bi se zakljucilo da li je grupa ozbiljna ili ne.
To je to, brojka je nebitna. Bitno je odraditi svako gostovanje. E sad kad volis izazove, nadji u proteklih 4 5 godina godina neodradjeno gostovanje Red Armya
Ako cemo preciznije preko 6 godina bez propustenog gostovanja, a Robijasima cu u istom periodu naci 10+ propustenih gostovanja.drakensang je napisao/la:UltrasZenica je napisao/la:Evo jos, mada ih ima...ANTIFA ! je napisao/la: Jos slika kad smo ispadali.![]()
Sustina je da brojka ne predstavlja kljucnu stavku na osnovu koje bi se zakljucilo da li je grupa ozbiljna ili ne.
To je to, brojka je nebitna. Bitno je odraditi svako gostovanje. E sad kad volis izazove, nadji u proteklih 4 5 godina godina neodradjeno gostovanje Red Armya
Samo ozbiljno.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ali trude se, sami sebi repliciraju i neke slike postavljaju.Convicts1988 je napisao/la:Smiješno mi je da ra uopšte komentariše robiju i daje si to za pravo, no dobro

RA (osim Sa grupa više iz milostinje) niko živ ne shvata ozbiljno od rata pa do danas. Čak i sad kad im je klub u par godina došao praktično od gašenja do toga da mogu parirati susjedima tribina im većinom izgleda jadno. Samo protiv susjeda je to bilo kako treba, ostale utakmice tragikomično..
Istina je da imaju dosta simpatizera ala najpoznatiji Nermin Nikšić, ali RA i navijačka grupa..........

-
- Kontakt:
zašto ikako ulaziti u diskusiju sa ovim černobilcima, vidite su im smog i dim popili mozak
,
ljudi kad su ispali prije par godina nisu otisli u kakanj na fudbal zadnje kolo nego odjednom poceli kosarku pratiti , 20minuta gostovanje
,
pricaju samo šta njima paše , eno nedavno protiv sarajeva parolu za ciglane dizu , baš mentalno zaostala "navijacka grupa" koja je puna sebe bez ikakvog valjanog razloga , najveci navijacki uspjesi su im baciti kamen i nekome razbiti prozor dok prolazi pored zenice , godinama propustaju gostovanja gdje su ugrozeni kao naprimjer u septembru 2017te kad je bus RA otisao u Visoko a oni se nisu pojavili pod BB niti su pokusali otici(isti termin) . Ne kazem ja da je RA plafon iako je trenutno svjetlosnu godinu ispred Robije , treba jos tu dosta truda i rada , naravno , ali momci sute i rade dok vi na sva zvona zvonite umjesto da se posvetite sebi , vidimo se u petak

ljudi kad su ispali prije par godina nisu otisli u kakanj na fudbal zadnje kolo nego odjednom poceli kosarku pratiti , 20minuta gostovanje

pricaju samo šta njima paše , eno nedavno protiv sarajeva parolu za ciglane dizu , baš mentalno zaostala "navijacka grupa" koja je puna sebe bez ikakvog valjanog razloga , najveci navijacki uspjesi su im baciti kamen i nekome razbiti prozor dok prolazi pored zenice , godinama propustaju gostovanja gdje su ugrozeni kao naprimjer u septembru 2017te kad je bus RA otisao u Visoko a oni se nisu pojavili pod BB niti su pokusali otici(isti termin) . Ne kazem ja da je RA plafon iako je trenutno svjetlosnu godinu ispred Robije , treba jos tu dosta truda i rada , naravno , ali momci sute i rade dok vi na sva zvona zvonite umjesto da se posvetite sebi , vidimo se u petak

Tako je kako je, ja sam u prvom postu napisao trenutno kako stoji stanje na sceni, oni se nasli uvrijedjeni cast pojedincima koji kontaju pricu.MostarskaKotlina je napisao/la:zašto ikako ulaziti u diskusiju sa ovim černobilcima, vidite su im smog i dim popili mozak,
ljudi kad su ispali prije par godina nisu otisli u kakanj na fudbal zadnje kolo nego odjednom poceli kosarku pratiti , 20minuta gostovanje![]()
,
Drugi je problem sto neko nece da prihvati stvari onakve kakve jesu, ja sam prvi na drugim temama prije 3-4 godine pisao da su tada Ultrasi, Manijaci, Lesinari za nas bili stepenica iznad, ali izgleda da Zenicani cast pojedincima zive u svom filmu...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Prava ste RAja, popravili ste mi dan.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Grupa koja nema postene akcije. Najveca akcija im trans od bracnog para iz Udina i BH fanatikosa
Manijaci im u Zenici oteli veliki udarni trans Robijasi,Ultrasi ih skidaju na turniru u Vitezu,pricaju o nekim simpatizerima a protiv Zelje i Sarajeva ih 1000 pa protiv Tuzle i Mladosti 100,na gostovanjima sa 60-70 spadose na 20. Pricaju o nekim ciframa iz Kaknja Viteza i Zepca koji su nama ko do Blagaja. Da ne spominjemo ona blamiranja sa fantomkama na Hajatu
jos kazu ne igra Celik dobro pa ih zato manje
sami opisali svoj mentalitet
ocekujem kao i obicno vise nas u Zenici nego njih u Mostaru i navijacko pisanje po njima. Sansa da nauce kako izgleda prava grupa i koja je odlika prave grupe ono koliko kuci toliko na strani

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Grobtejebo sabanijada iz Mostara drzi predavanje o ultra svijetu, uzbudili se pred gostovanje u Solun isto Horde i Manijaci.
Ovih drugih od Zenice do Zenice bude vise od 300 u kopu
Ovo je njima kao da mi idemo u gostovanje Riverplejtu
Jeste nas pozelili al neka vas, bolje sa vama smijati nego manciniju i goskgabeli

Ovih drugih od Zenice do Zenice bude vise od 300 u kopu

Ovo je njima kao da mi idemo u gostovanje Riverplejtu

Jeste nas pozelili al neka vas, bolje sa vama smijati nego manciniju i goskgabeli

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mi smo i kod Zvijezde u Ugljeviku ili Tosku u Tesanj isli kao da gostujemo Riveru dok su vama za to potrebni Zeljo i Sarajevo. I sta si se usro dolazi nas fina cifra iako je petak. Vazda nas je bilo u Zenici vise nego vas u Mostaruavenija je napisao/la:Grobtejebo sabanijada iz Mostara drzi predavanje o ultra svijetu, uzbudili se pred gostovanje u Solun isto Horde i Manijaci.![]()
Ovih drugih od Zenice do Zenice bude vise od 300 u kopu![]()
Ovo je njima kao da mi idemo u gostovanje Riverplejtu![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Alaselamet, tobejarabi
-
- Kontakt:
Bibijada 1988 

Završio derbi u polufinalu Cope i Argentinci se odmah vratili.....na forum naravno. Fanatizam, akcije, mentalita! Prva asocijacija crvena armija! 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Rikverc brigatedrakensang je napisao/la:Bibijada 1988
Ja kada vidim šta ti pišeš i neki drugi ne znam da li bi se smijao i plakao. Ne bi Sarajevo mijenjao nizašta kada vidim gdje ljudi sve žive.avenija je napisao/la:Grobtejebo sabanijada iz Mostara drzi predavanje o ultra svijetu, uzbudili se pred gostovanje u Solun isto Horde i Manijaci.![]()
Ovih drugih od Zenice do Zenice bude vise od 300 u kopu![]()
Ovo je njima kao da mi idemo u gostovanje Riverplejtu![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.