DUPLA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
SDA prosjaci, tišinaHongKong je napisao/la:Bog zna kakvi su tu lopovluci. Cuj vijetnam jbt mi smo svedska za njih. Kome se kurava nece prodati
Nemoj ihHongKong je napisao/la:Bog zna kakvi su tu lopovluci. Cuj vijetnam jbt mi smo svedska za njih. Kome se kurava nece prodati
Vama sve u glavi misao da se kome prodate. Ponavljam nisu svi poput vas. Ako imas lika koji je u klubu 4 godine, onda dodje drugi bude 3 godine, pa sljedeci 2 godine nisi drustvo jednog lica. Upali malo taj pokusaj od mozgabelosevic28 je napisao/la:Cuj ako se mijenjaju ne mozes biti djl? Hahaah koji bot, znaci imas firmu koja je djl, i vlasnik je proda drugom liku i on nastavi kao djl, to nije drustvo kednog lica haha
Brkino goFno vam mirise, dok vam ga trlja po licu spremajuci se za novi godisnji odmor...
i mi smo ugHongKong je napisao/la:Mi smo udruzenje gradjana, klub svih ljudi koji ga dozivljavaju tako, dok ste vi kurava koja pripada onome ko ponudi vise. Pored svega toga imate jedan kontejner u svom vlasnistvu, pardon u vlasnistvu pasojeda koji moze rizu posaditi umjesto pokusaja akademije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.