San Antonio Spurs
-
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
ginobili je ove sezone starter i odmah se vidi da je jedan od najboljih bekova lige
Veceras prvi put ove sezone igramo dvije noci zaredom i bas me zanima kako cemo odigrati, a s obzirom na protivnika, moze se reci da smo na velikom ispitu...
Ali 7-1
Ali 7-1

sreća pa smo protiv Philli igrali pa niko se nije pošteno ni oznojio...raduje Parkerova igra a Manu več od All-stara prošle godine drži visok nivo igre...Spliter za sada nemože doči do izražaja jer igramo jako brzo(skoro run and gun) pa je Blair prvi izbor ali vjerujem da če Pop i to korigirati u toku sezone za sada nema potrebeYaSSaL je napisao/la:Veceras prvi put ove sezone igramo dvije noci zaredom i bas me zanima kako cemo odigrati, a s obzirom na protivnika, moze se reci da smo na velikom ispitu...
Ali 7-1

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Odlično igramo večeras protiv moje druge najdraže ekipe očekujem neizvjesnu tekmu.Durant i Westbrook su najjači dvojac lige nije normalno šta rade da imaju enkog umjesto Krstića sigurno bi bili prvaci,a vako očekujem pobjedu Manu,Tony i Timmy će to riješit 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
oklahoma cijelo vrijeme vodi ... parker vec 16 poena a jos nije gotovo prvo poluvrijeme

Duncan loš mora to bolje.Prebrzo igramo valjda će tokom sezone Greg riješit to.Parker dobar,Manu i RJ OK
Bonner nikad mi nije bilo jasno kako on pogađa
Bonner nikad mi nije bilo jasno kako on pogađa

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Opet ogroman broj poena,poceli smo igrati run and gun kosarku izgleda,Popovich je izdao svoje principe ove godine 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ovaj Bonner nenormalan veceras...7-7 za 3 poena 

- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma rasturamo dobro je 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Bonner 7/7 za 3,0/3 za 2
Pobjeda sto je najbitnije,104-117,najefikasniji Parker 24,Ginobili i Bonner 21,Jefferson 18,Duncan ispod svog prosjeka samo 6 p i 4 skoka,ponovno mizerna minutaza za Splitera,ali nekako sam uvjeren da ce on biti sve bolji i bolji do play offa,ocekujem od njega uskoro vec nekom da utrpa 10 p i 5 skokova
U prvom poluvremenu smo primili 66 koseva,u drugom samo 38,eh da je sada tu bio Bowen,nebi nam dali preko 80
Kod Oklahome Durant 23 p,7 s,4 a, i Westbrook sa 19 koseva i 8 asistencija najbolji...
Imamo 8-1,sledeca protiv Chicaga,slutim 9 -1

Pobjeda sto je najbitnije,104-117,najefikasniji Parker 24,Ginobili i Bonner 21,Jefferson 18,Duncan ispod svog prosjeka samo 6 p i 4 skoka,ponovno mizerna minutaza za Splitera,ali nekako sam uvjeren da ce on biti sve bolji i bolji do play offa,ocekujem od njega uskoro vec nekom da utrpa 10 p i 5 skokova

U prvom poluvremenu smo primili 66 koseva,u drugom samo 38,eh da je sada tu bio Bowen,nebi nam dali preko 80

Kod Oklahome Durant 23 p,7 s,4 a, i Westbrook sa 19 koseva i 8 asistencija najbolji...

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Da je tu Bowen nebi vi dali preko 100 nikad.Inace mi se tesko naviknut da je SAS medu najefikasnijim ekipama u ligi uvest ovakvu promjenu u ekipu pod stare dane nije nimalo lako ali Greg je stari majstor.SAS djeluje ozbiljno ali morat ce bit bolja odbrana za velike stvari.Neparna je godina poznato je da su oni tad opasni,svakako sad za sad prvi protivnik LAL na zapadu.Dylan Dog je napisao/la:Bonner 7/7 za 3,0/3 za 2![]()
Pobjeda sto je najbitnije,104-117,najefikasniji Parker 24,Ginobili i Bonner 21,Jefferson 18,Duncan ispod svog prosjeka samo 6 p i 4 skoka,ponovno mizerna minutaza za Splitera,ali nekako sam uvjeren da ce on biti sve bolji i bolji do play offa,ocekujem od njega uskoro vec nekom da utrpa 10 p i 5 skokova![]()
U prvom poluvremenu smo primili 66 koseva,u drugom samo 38,eh da je sada tu bio Bowen,nebi nam dali preko 80![]()
Bonner kad god osuta, ja se nasekiram
... Ali ovaj put, kapa dole...
Ispit polozen, 8-1
...

Ispit polozen, 8-1

Najjači smo
meni ovaj raspored nikad neće biti jasan neko odigra 9 utakmica a neka ekipa 15
nisu taj raspored nikako uredili, ali oni hoće da svaki dan ima utakmica da bi zarađivali na tv pravima
bez obzira ko igra i kako igra
Mislim da bez problema ove sezone možemo biti u finalu zapada

Mislim da bez problema ove sezone možemo biti u finalu zapada

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Kako se sistem zna i kad smo bili -11 nastavili smo sa svojom igrom dok Oklahomi nije stao šut...pomogao je i Boner
Parker pokazuje da kad je zdrav nema puno boljih igrača od njega..Manu rutinski to dozira...Duncan 20 minuta dosta..Jeferson pogađa svoje šuteve iz kornera...sjajno...jedino malo pokvari ova povreda sjajnog rukia Andersona koji bi trebao oko 3 mjeseca izbivati van terena....da ponovim prošle sezone smo imal 8-7 a sada več 8-1...sljedeči Chikago kod kuce...ne vidim kako nas mogu zaustaviti

Bonner
Kako ubada lik inače dobra tekma prvo poluvrijeme 66 primili u drugom Greg uzobiljio to malo
Izgledada hoće da usavrši run and gun košarku,ali sa jakom odbranom to nikom dosad nije uspjelo

Kako ubada lik inače dobra tekma prvo poluvrijeme 66 primili u drugom Greg uzobiljio to malo

Izgledada hoće da usavrši run and gun košarku,ali sa jakom odbranom to nikom dosad nije uspjelo

9-1
sjajna odbrana u drugom poluvremenu...na kraju prvog djela bili smo na -10(37-47) ali 3/4 smo dobili 37-12
na kraju je Chikago čak malo i popravio rezultat...
Timi konačno prava utakmica 16 poena,17 skokova...Manu 20,Parker 21 uz veoma dobre procente šuta...Hill sa klupe je dodao 14...a i Boner je nastavio seriju 2/2 za tri poena
kod Chikaga životnija Derik Rose 33 poena...
konačno i dobra odbrana i protivnik ispod 100 poena....
sljedeča utakmica kod Utah,bit če teško ali ako tu pobjedimo slijede 2 domace utakmice pa gostovanje Minesoti ali ne treba biti previše pohlepan za sada je i više nego dobro...
sjajna odbrana u drugom poluvremenu...na kraju prvog djela bili smo na -10(37-47) ali 3/4 smo dobili 37-12

Timi konačno prava utakmica 16 poena,17 skokova...Manu 20,Parker 21 uz veoma dobre procente šuta...Hill sa klupe je dodao 14...a i Boner je nastavio seriju 2/2 za tri poena

kod Chikaga životnija Derik Rose 33 poena...
konačno i dobra odbrana i protivnik ispod 100 poena....
sljedeča utakmica kod Utah,bit če teško ali ako tu pobjedimo slijede 2 domace utakmice pa gostovanje Minesoti ali ne treba biti previše pohlepan za sada je i više nego dobro...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga steta za Chicago sto izgubise ovu utkamicu
...prvo poluvrijeme odlicno, dok treci period katastrofalan...u prvom smo odlicno odigrali odbranu i to je razlog zbog kojeg smo imali prednost cak 17p...Nas je poraza kostalo, sto nismo imali raspolozenog Gibsona inace 0p 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad bi CENER bio, da ne bi onih Hornetsa
...
Ali odlicnih 9-1 imamo, da kucnem u drvo. Treca cetvrtina s Bullsima i 37-12, totalno ludilo...
Posto Jazz tek pocinje igrati u drugom poluvremenu, jer nakon prvog obicno imaju dvocifren zaostatak, takva treca cetvrtina ce nam bas protiv njih trebati :ugeek: ...

Ali odlicnih 9-1 imamo, da kucnem u drvo. Treca cetvrtina s Bullsima i 37-12, totalno ludilo...
Posto Jazz tek pocinje igrati u drugom poluvremenu, jer nakon prvog obicno imaju dvocifren zaostatak, takva treca cetvrtina ce nam bas protiv njih trebati :ugeek: ...
Biće zanimljiva tekma i mi i Utah tek u 3. počinjemo igrat 

Poslije prve cetvrtine Utah-San Antonio 14-24
Tri kralja

Jos samo da ovaj momak pocne pokazivati koliko je on zapravo sjajan igrac,vise nam nista i ne treba

Tri kralja

Jos samo da ovaj momak pocne pokazivati koliko je on zapravo sjajan igrac,vise nam nista i ne treba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.