Zvanicna visina nasih igraca,za sezonu.
Meni je smijesna cinjenica da su ih mjerili bez patika.Pa ne igraju bosi kosarku!

Nista cudno,radio ja na tome cijelo ljeto.Takodje,nikad u karijeri nije imao priliku da nesto duze igra od lopte,sto mu daje priliku da postane bolji spot up suter.Kugla3 je napisao/la:Demar poceo sa tricama![]()
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la:
Melem za oci.![]()
Forbes se razvio u pravu zvijer.Jos jedan u nizu pronalazaka.Clutch je napisao/la:Ljudine, pošto Forbes?![]()
Ili ga planirate produžiti?
Mislim da nece, White bi trebao predvodit second unit.filip13 je napisao/la:white i murray bi ove sezone trebali biti starteri na bekovima?
Sjajan posao i sa jedne i sa druge strane.NEZALAGANJE je napisao/la:San Antonio Spurs guard Dejounte Murray has agreed to a four-year, $64M fully guaranteed contract extension
Kakav posao i kakva privrzenost Murraya!![]()
![]()
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la:San Antonio Spurs guard Dejounte Murray has agreed to a four-year, $64M fully guaranteed contract extension
Kakav posao i kakva privrzenost Murraya!![]()
![]()
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la:Gregg Popovich is starting his 24th straight season as the Spurs' head coach tonight, the new longest tenure in NBA history
![]()
Koliko znam,Sloan.filip13 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Gregg Popovich is starting his 24th straight season as the Spurs' head coach tonight, the new longest tenure in NBA history
![]()
ko je drugi ,iza njega,auerbach?
Vjerovatno ce se nagrada za trenera godine zvati po njemu kada ode u penziju, nije zasluzio nista manje od toga.NEZALAGANJE je napisao/la:Gregg Popovich is starting his 24th straight season as the Spurs' head coach tonight, the new longest tenure in NBA history
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.