Ma smiješno vise Bogami, znaci kad nam je to najveci problem, onda ovo ostalo je sve savrseno i tereni i sudije i prenosi... Ne znam sta bi vise reko na tu temu o savezu.bordobijeli je napisao/la:Nosili maice Vedran Puljic zbog tog kazna. Fujj sta rade, treba biti pametan ocito da smo mi poligon savezu da na nama strogocu treniraju. Ne treba nasjedati na provokacije samo derat na terenu pobjedjivat, igraci samo o igri da misle.ledesma je napisao/la:Evo opet zbog kodeksa oblacenja stizu kazne za strucni stab hahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jel to sad znaci da ce stadion Kosevo biti naš ili samo u najam? 

12. igrač kluba iz Titove 38b
- ThrillerHz
- Kontakt:
Znaci da su izbori do godineHztesanj je napisao/la:Jel to sad znaci da ce stadion Kosevo biti naš ili samo u najam?

1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I da ima dovoljno glupih ljudi koji vjeruju da bi opština dozvolila da CSR nema posla putem kojih se izvlače pare tenderima zvanim 10%ThrillerHz je napisao/la:Znaci da su izbori do godineHztesanj je napisao/la:Jel to sad znaci da ce stadion Kosevo biti naš ili samo u najam?

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
naćemo im hanumice za papira, igrat će za repku, zvat će ih Robi daćemo mu konjakledesma je napisao/la:Pa samo 4 stranca mogu biti u zapisniku.Zeko87 je napisao/la:Quế Ngọc Hải -
Bùi Tiến Dũng, Đoàn Văn Hậu, Nguyễn Hữu Tuấn, HEBIBOVIĆ, -
VELKOSKI, Trần Văn Kiên, Phạm Xuân Mạn, Sông Lam Nghệ An, -
Vũ Văn Thanh
Sa ovim sastavom uzimamo DK za tri godine

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
šta je torcida uradila hns-u...ledesma je napisao/la:Ma smiješno vise Bogami, znaci kad nam je to najveci problem, onda ovo ostalo je sve savrseno i tereni i sudije i prenosi... Ne znam sta bi vise reko na tu temu o savezu.bordobijeli je napisao/la:Nosili maice Vedran Puljic zbog tog kazna. Fujj sta rade, treba biti pametan ocito da smo mi poligon savezu da na nama strogocu treniraju. Ne treba nasjedati na provokacije samo derat na terenu pobjedjivat, igraci samo o igri da misle.ledesma je napisao/la:Evo opet zbog kodeksa oblacenja stizu kazne za strucni stab hahaha
ili odeš na tekmu sa ovim našim piromanima pa nek se ižive ko ljudi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Suarez zvanično u Mladosti DK
Hadžić potpisao ugovor, pravo nastupa ima već protiv FK Zvijezda 09
Nedim Hadžić (20) danas je kao slobodan fudbaler potpisao ugovor sa našim klubom do juna 2022. godine.
Hadžić je ranije prošao omladinske selekcije FK Sarajevo. Rođen je 19. marta 1999. godine.
#NedimHadžić #MDK
Nedim Hadžić (20) danas je kao slobodan fudbaler potpisao ugovor sa našim klubom do juna 2022. godine.
Hadžić je ranije prošao omladinske selekcije FK Sarajevo. Rođen je 19. marta 1999. godine.
#NedimHadžić #MDK
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ide Fanimo

- ElCartel11
- Kontakt:
Nesto imam osjecaj, da cemo u Tuzli biti zakinuti od strane sudija, jer se digla hajka protiv nas, zbog jedne utakmice u kojoj je sudija imao greske na stetu protivnika, kao sto su nedosudjeni prekrsaji oko ruba 16m ili ti sto nije pokazao koji zuti karton vise FKS.
Dok ostali dobijaju smjesne penale, daju golove iz ofsajda, ponistavaju protivnicima ciste golove, ali se ne dize ovolika hajka.
Dok ostali dobijaju smjesne penale, daju golove iz ofsajda, ponistavaju protivnicima ciste golove, ali se ne dize ovolika hajka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Klub preuzeo troskove dzenaze za rahmetli Kuku!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
revolt je napisao/la:Klub preuzeo troskove dzenaze za rahmetli Kuku!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Aferimrevolt je napisao/la:Klub preuzeo troskove dzenaze za rahmetli Kuku!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mi da smo vodili prtiv celika, oni nebi pola rijeci rekli, vec je njima problem sto su imali taj pozitivan rezultat za njih (remi) al to je dokaz malog kluba..
Drugo ono je cist crveni karton intenzitet faula kontra 1 na 1 lopta je bila ok 4-5 metara od igraca kad je kreno start, start sa leda, otvoren dzon i dodatni potez pri startu gdje igrac malo i povlaci nogu da bi sto jace udario igraca.. ako ovo nije za crveni nek mi neko objasni kakav faul treba da bude da bi bio za crveni. Posto u onajvim situacijama bilo koji faul da je bio je zuti karton...
Al ovo se vise radi da bi se stvorio pritisak na sudije da nas na kosevu pocnu tretirat ko na gostivanju jer smo 7-0 na domacem terenu.. jer malo je ona lakrdija protiv borca u 4 minuti cist penal covjek okaresterisa sa zutijem kartonom...
Dok tuzlu (sviro njima penal gdje bilo puno manje materijala za penal) dok nama nista
Crveni karton za psovku sudi koji je bio 25 metara, gdje su tribine brujale on cuo sta all grac suje..
Onaj tip sto je bio na emisi komentariso sudenje je teski kriminalac i neznalica..
Ako Ajndzic nebude prepiso kosevo na nas prije izbora ja bi pravio stadion u butmiru..i bez obzira prepiso ne prepiso za **** netreba glasat..
Btw: Nisam upucen za one led reklame ok travnjaka a evo citavo vrijeme su tuj, znam da smo to rentali kad je evropa u pitanju sad i u pl su tu. Znam da je ono skupa igracka za kupit..
Drugo ono je cist crveni karton intenzitet faula kontra 1 na 1 lopta je bila ok 4-5 metara od igraca kad je kreno start, start sa leda, otvoren dzon i dodatni potez pri startu gdje igrac malo i povlaci nogu da bi sto jace udario igraca.. ako ovo nije za crveni nek mi neko objasni kakav faul treba da bude da bi bio za crveni. Posto u onajvim situacijama bilo koji faul da je bio je zuti karton...
Al ovo se vise radi da bi se stvorio pritisak na sudije da nas na kosevu pocnu tretirat ko na gostivanju jer smo 7-0 na domacem terenu.. jer malo je ona lakrdija protiv borca u 4 minuti cist penal covjek okaresterisa sa zutijem kartonom...
Dok tuzlu (sviro njima penal gdje bilo puno manje materijala za penal) dok nama nista
Crveni karton za psovku sudi koji je bio 25 metara, gdje su tribine brujale on cuo sta all grac suje..
Onaj tip sto je bio na emisi komentariso sudenje je teski kriminalac i neznalica..
Ako Ajndzic nebude prepiso kosevo na nas prije izbora ja bi pravio stadion u butmiru..i bez obzira prepiso ne prepiso za **** netreba glasat..
Btw: Nisam upucen za one led reklame ok travnjaka a evo citavo vrijeme su tuj, znam da smo to rentali kad je evropa u pitanju sad i u pl su tu. Znam da je ono skupa igracka za kupit..
ovo sa Zeničanima je pokušaj saveza da nas utiša za Široki, i zato su postavili onog zeničkog kera da komentariše situaciju da nije crveni....
kao eto vidite i na vašoj tekmi je neko oštećen suđenjem, pa ne dižite frku...
kao eto vidite i na vašoj tekmi je neko oštećen suđenjem, pa ne dižite frku...
Hoće li se vraćatDenchi je napisao/la:ide Fanimo![]()

Aferimrevolt je napisao/la:Klub preuzeo troskove dzenaze za rahmetli Kuku!

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svaka čast, aferim.revolt je napisao/la:Klub preuzeo troskove dzenaze za rahmetli Kuku!
FK Sarajevo
revolt je napisao/la:Klub preuzeo troskove dzenaze za rahmetli Kuku!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Njeg je najvise u karijeri sjebao onaj primorac sto je bio na temiBordoSarajevo je napisao/la:Suarez zvanično u Mladosti DK
#NedimHadžić #MDK

Ako neko zna kad i gdje je dženaza neka napiše i naravno ko moze nek ispostuje covjeka.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Kad se @primorac sad ukaze na temi MDK.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, keli, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon, rimljanin90 i 54 gosta.