Kod nas je to proslo , sada smo svi slozni , samo ima ovako par pojedinaca , ali oni ne navijaju za sarajevo nego podjebavaju raju , svi smo mi slozni i znamo ko su grobari FKS !K.R.C je napisao/la:eh da se umijesam i ja iz Zenice, slicnih problema imamo i mi, ne tako velikih kao kod vas.
pa bih vas zamolio da se prestanete dijeliti na ove ili one, kao sto se desilo kod nas pa imamo navijace i na sjeveru i na jugu. Nadam se da se to nece desiti kod vas i da ce nesporazumi koji su se desili u Zenici vrlo brzo biti rijeseni.
Ipak da sve nas podsjetim na jednu stvar koja se desila preije mjesec dana a to su Izbori opsti, to itekao ima veze sa sportskim klubovima sve dok su u drustvenom vlasnistvu. Pa se sada pozicije dijele u sportskim klubovima i daju se primjetiti rezultati, i u ostalim klubovima se cudne stvari desavaju, ali eto i to ce proci podjela funkcija.
Cim se uspostavi vlast, proci ce i ovi problemi, a do tada ostanite HLADNE GLAVE i bez naglih reakcija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Istina ali isti nisu rekli da ce na istoj konferenciji biti Baljak i slicni , tako da ...farek je napisao/la:Najveci je to problem sto su oni tu uletili izmedju dvije vatre i pojavili se na konferenciji sa njima.
@sekac
ako si upucen znas li da li je bilo tog sastanka izmedju nekih igraca i navijaca (prije press-a), gdje je dogovoreno da cemo ih podrzati sta god da odluce, i da cemo vrsiti pritisak da im budu sto prije isplacene pare.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
gledaj koliko je sati pa radel sta ovi padobranci i kraljevi cccccccc sta uradi internet ljudi nemaju zivot i to obavezno su kontra vecine ahahha sreca pa se oni nista ne pitaju .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad si tako pametan, mozes li reci zasto dzemidzic. I vidim da ti ducic fali na popisu.kralj_je_mrtav je napisao/la:Znamo naravno, Baljak, Alihodzic, Merdanovic, Blekic, Dzemidzic... Dirk vidimo se u udruzenju. Laku noc drugovi.Dirk je napisao/la:Kod nas je to proslo , sada smo svi slozni , samo ima ovako par pojedinaca , ali oni ne navijaju za sarajevo nego podjebavaju raju , svi smo mi slozni i znamo ko su grobari FKS !K.R.C je napisao/la:eh da se umijesam i ja iz Zenice, slicnih problema imamo i mi, ne tako velikih kao kod vas.
pa bih vas zamolio da se prestanete dijeliti na ove ili one, kao sto se desilo kod nas pa imamo navijace i na sjeveru i na jugu. Nadam se da se to nece desiti kod vas i da ce nesporazumi koji su se desili u Zenici vrlo brzo biti rijeseni.
Ipak da sve nas podsjetim na jednu stvar koja se desila preije mjesec dana a to su Izbori opsti, to itekao ima veze sa sportskim klubovima sve dok su u drustvenom vlasnistvu. Pa se sada pozicije dijele u sportskim klubovima i daju se primjetiti rezultati, i u ostalim klubovima se cudne stvari desavaju, ali eto i to ce proci podjela funkcija.
Cim se uspostavi vlast, proci ce i ovi problemi, a do tada ostanite HLADNE GLAVE i bez naglih reakcija
...JA SAM SARAJEVO...
Zdravo Robija ne dijelimo se mi ovo su prijatelji ,familija i plačenici čak i pojedini članovi uprave i stručnog štaba protiv kojih je večina i to velika.Igrači su se stavili na stranu dijela uprave koja je protiv navijača i zato su juče imali srdačan doček na stadionu a praštali smo i loše igre i loše rezultate pa kad su od Borca zijanili kući niko im nije riječi rekao ali sad su fakat pretjerali.Znamo mi da oni žive od fudbala ali nisu se trebali svrstati ni najednu stranu i ispali bi Bogovi u očima svih navijača a ovako mi smo razočarani i izdani od strane onih za koje smo i mi bukvalno ginuli i dobijali i batine.K.R.C je napisao/la:eh da se umijesam i ja iz Zenice, slicnih problema imamo i mi, ne tako velikih kao kod vas.
Sarajevo ljubavi moja!
Pročitao na forumu sarajevo x com izgleda da su u udruženju bili Hame,Jahović,Hamzagić i čini mi se Avdić ne zamjeri ne znam napamet kad pročitam skinut ču ti od A do Ž.To je bilo kad se pričalo o famoznom štrajku i dogovor je bio da im se pomogne bar tako piše a info je tačan 1000%,e sad šta je bilo u međuvremenu znaju samo igrači jer niko nije znao ništa i svi smo mislili da če iznijeti pošteno što su i rekli u udruženju UNFKS ali .....Opet napominjem da sam ovo pročitao da ne manipulišem sa nekim ili da ga krivo informišem ne daj Bože pa ako ima iko iz udruge nek potvrdi ili demantuje ovaj citat sa foruma Sarajevo x com.farek je napisao/la:Najveci je to problem sto su oni tu uletili izmedju dvije vatre i pojavili se na konferenciji sa njima.
@sekac
ako si upucen znas li da li je bilo tog sastanka izmedju nekih igraca i navijaca (prije press-a), gdje je dogovoreno da cemo ih podrzati sta god da odluce, i da cemo vrsiti pritisak da im budu sto prije isplacene pare.
Sarajevo ljubavi moja!
Pratio sam i ja od ranije desavanja u klubu, odnosno dolazio na utakmice, ali nesto njegovo ime nisam cuo prije.kralj_je_mrtav je napisao/la:Za Dzemidzica znaju oni koji odranije prate desavanja u klubu, a Ducic je medju ovim tackicama. Sekac, opet mijesas kruske i jabuke. Igraci se nisu stavili niti na jednu stranu, samo su rekli istinu, a to je da su izigrani i tu sva prica zavrsava. Na poripremama na Kupresu, Blekic im je rekao da ce im sva dugovanja biti izmirena do pocetka prvenstva, no, rekao i slagao. I zato te molim da ne lazes ovsje na forumu jer igraci to citaju. Da ponovim, nisu niti na jednoj strani, nego su samo rekli istinu.
...JA SAM SARAJEVO...
Ništa ti ne znaš ti si kontra. Pun si laži, nije on letao oko njih oni su došli poslije on je bio u sastavu uprave kad je rahmetli Resić vodio,tako da nije imao potrebe da leta oko ovih lopova i ne laži više oni su (lopovi)došli kasnije.Adi je čovjek pošten i zna posao ,a ti ko si ti da tako lažeš ljudima u lice ima nas još što nešto znamo nismo svi glupi i napušeni,Fakat si nepopravljiv neču ti više odgovarati na poruke smaraš.kralj_je_mrtav je napisao/la:Dolazio na utakmice, ali nisi pratio desavanja u klubu. Mnogo prije famoznih BP Dzemidzic je obljecao oko Sarajeva, mnogo mnogo prije i tada su mu odgovarali ovi sa kojima je sada na ratnoj nozi, no to se krije, ali ima nas koji na svu srrecu znamo i te stvari.farek je napisao/la:Pratio sam i ja od ranije desavanja u klubu, odnosno dolazio na utakmice, ali nesto njegovo ime nisam cuo prije.kralj_je_mrtav je napisao/la:Za Dzemidzica znaju oni koji odranije prate desavanja u klubu, a Ducic je medju ovim tackicama. Sekac, opet mijesas kruske i jabuke. Igraci se nisu stavili niti na jednu stranu, samo su rekli istinu, a to je da su izigrani i tu sva prica zavrsava. Na poripremama na Kupresu, Blekic im je rekao da ce im sva dugovanja biti izmirena do pocetka prvenstva, no, rekao i slagao. I zato te molim da ne lazes ovsje na forumu jer igraci to citaju. Da ponovim, nisu niti na jednoj strani, nego su samo rekli istinu.
Sarajevo ljubavi moja!
Pozdravljam sve dobronamjerne i prijatelje FK sarajevo i želim vam laku noć! Smorili me ovi režimski odoh spiti a igrači ako ovaj forum prate nek dobro pročitaju šta se piše možda izvuku neke pouke nikad nije kasno da se poprave pogreške a ovi ublehaši i stara uprava predvođena smradom Baljkom i Magaretom( Mirsin brat) Fazlagićem bit če prošlost ako Bog da. 

Sarajevo ljubavi moja!
evo ja sam clan Sarajeva, evo imam i clansku od prosle godine tj polugodisnju kartu za ljeto za sjever i to broj mozes li vjerovat 000001, i da kazem et ni ja ne volim vise Blekica tj nije mi vise drag nakon ovoga i da ne bude, ne volim ni staru upravu ni ove neke nove sto su ko p... otisli... de sad reci da ni ja nisam navijac sarajeva ili da sam ne znam neki padobranac... a sve imam i clansku i godisnju sad i od prosle god...
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
-
- Kontakt:
@casper_kb ...nema svrhe sa pojedincima raspravljati,jer moramo svi razmisljati kao oni i bice sve ok
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
imal iko da nije skontao da BP aktivno rade na propagandi kroz forume jos od prije zvanicnog osnivanja?
smije li se iko javiti na ovaj forum sa drugacijim misljenjem a da nije etiketiran kao strumf, neprijatelj kluba ili glupan? ipak, bilo bi korektno da se dopusti da imamo negativno misljenje o ljudima koji su doveli klub do faze da igraci placu na press konferenciji.
zasto je ugasen forum fksinfo?
sigurno nije zato sto taj forum nikoga ne interesuje. mnogo logicnije bi bilo da interesuje sve ukljucene strane i to toliko da je bolje da nikako ne postoji, ako vec vise nije pod totalnom kontrolom. sad se aktivisti sele ovdje i na sa-x, a mi bismo trebali biti toliko ludi pa da pomislimo da nema forumskih radnika, vec da to samo zaljubljenici pisu.
smije li se iko javiti na ovaj forum sa drugacijim misljenjem a da nije etiketiran kao strumf, neprijatelj kluba ili glupan? ipak, bilo bi korektno da se dopusti da imamo negativno misljenje o ljudima koji su doveli klub do faze da igraci placu na press konferenciji.
zasto je ugasen forum fksinfo?
sigurno nije zato sto taj forum nikoga ne interesuje. mnogo logicnije bi bilo da interesuje sve ukljucene strane i to toliko da je bolje da nikako ne postoji, ako vec vise nije pod totalnom kontrolom. sad se aktivisti sele ovdje i na sa-x, a mi bismo trebali biti toliko ludi pa da pomislimo da nema forumskih radnika, vec da to samo zaljubljenici pisu.
Hoćeš li promjeniti odluku o povlačenju s klupe Sarajeva?
- Kazao sam da odlazim poslije utakmice sa Veležom, ali nisam rekao koje godine! I u drugom dijelu prvenstva imamo utakmicu sa Veležom. Ne povlači se Mirza tako lako, ali preuzimam odgovornost za svoje rezultate i za njih ću uvijek odgovarati - poručio je Mirza na kraju razgovora za naš list.S.BA
- Kazao sam da odlazim poslije utakmice sa Veležom, ali nisam rekao koje godine! I u drugom dijelu prvenstva imamo utakmicu sa Veležom. Ne povlači se Mirza tako lako, ali preuzimam odgovornost za svoje rezultate i za njih ću uvijek odgovarati - poručio je Mirza na kraju razgovora za naš list.S.BA
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Izgleda Mirza misli neko budala , a svi mi znamo da mu Fazlagic nece dati da podnese ostavkuBLU SKY je napisao/la:Hoćeš li promjeniti odluku o povlačenju s klupe Sarajeva?

Misli da je nedodirljiv

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mrtvi kralju, za nekoga ko ne navija za Sarajevo previše si zapjenio. Budi ka i drugi štrumfovi, ujedaj, provociraj... Zaslužili smo to, ali ne predstavljaj se kao neko kome je stalo do FKS!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
sta varesanovic misli da se zahebava sa nama prvo daje ostavku pa sad nesto fol nisam rekao koje godine

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
Varesanovic je najmanji problem sada!
ma pustite mirzu nek radi sta hoce ili nek ostane ili nek ide, treba promjeniti korjen problema. Kada (nadam se) dodju neki drugi ljudi u upravu, oni neka odlucuju o mirzinoj sudbini jer je to njihov posao.
Neka fino sjednu i kazu zadovoljio si ili nisi zadovoljio i zdravo.
Moramo iscupati korjenje(baljak i co.) iz Sarajeva.
Neka fino sjednu i kazu zadovoljio si ili nisi zadovoljio i zdravo.
Moramo iscupati korjenje(baljak i co.) iz Sarajeva.
...JA SAM SARAJEVO...
-
- Kontakt:
Kakvi smo ovo nam i treba,:( @dirk...jeli se kafa popila?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Trenutno korisnika/ca: bvsic, InatSilniBosanski, NazorUso, OsmanhodzicBuco i 48 gostiju.