Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Nash će se umiroviti u 45god, nećemo mu prije dati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
taman ga stigne sin zamijenitTed Mosby je napisao/la:Nash će se umiroviti u 45god, nećemo mu prije dati

steve nash je daleko najbolji veteran u povjesti. a sto se tice toga 50-40-90, nisam siguran ali mislim da je on igrac sa najvise takvih sezona ikad, ispravite me molim vas ako grijesim.Mandrak je napisao/la:Ljudi moji, Steve Nash ce 07. februara napuniti 37 godina, a igra na prosjeku od 20 koševa i 10 asistencija i to u NBA - ubjedljivoj najjacoj košarkaškoj ligi svijeta![]()
![]()
(gotovo 50% za 2 poena, preko 40% za 3 poena i oko 90% sa slobodnih bacanja)...pa nađite mi takvog košarkaša (i to bilo gdje na svijetu) koji je imao ovakve statistike u 37 godini života...a necete ga naci jer nikad nije ni postojao ovakav fenomen.
Možemo mu samo poželiti da ga zdravlje poluži tamo negdje do 45 godine i da tad ode u zasluženu penziju
on je takodjer vjerovatno igrac koji najvise pazi na svoje tijelo i zdravlje u nba, zato i jest u ovakvoj fizickoj formi u 36. godini.
ma previse je sad to polako sjetite se Jabara ,treba to provjerit ali da je cudo od igraca jestWolverine je napisao/la:steve nash je daleko najbolji veteran u povjesti. a sto se tice toga 50-40-90, nisam siguran ali mislim da je on igrac sa najvise takvih sezona ikad, ispravite me molim vas ako grijesim.Mandrak je napisao/la:Ljudi moji, Steve Nash ce 07. februara napuniti 37 godina, a igra na prosjeku od 20 koševa i 10 asistencija i to u NBA - ubjedljivoj najjacoj košarkaškoj ligi svijeta![]()
![]()
(gotovo 50% za 2 poena, preko 40% za 3 poena i oko 90% sa slobodnih bacanja)...pa nađite mi takvog košarkaša (i to bilo gdje na svijetu) koji je imao ovakve statistike u 37 godini života...a necete ga naci jer nikad nije ni postojao ovakav fenomen.
Možemo mu samo poželiti da ga zdravlje poluži tamo negdje do 45 godine i da tad ode u zasluženu penziju
on je takodjer vjerovatno igrac koji najvise pazi na svoje tijelo i zdravlje u nba, zato i jest u ovakvoj fizickoj formi u 36. godini.
Njegova kumulativna statistika za svih 15 sezona:Wolverine je napisao/la:steve nash je daleko najbolji veteran u povjesti. a sto se tice toga 50-40-90, nisam siguran ali mislim da je on igrac sa najvise takvih sezona ikad, ispravite me molim vas ako grijesim.Mandrak je napisao/la:Ljudi moji, Steve Nash ce 07. februara napuniti 37 godina, a igra na prosjeku od 20 koševa i 10 asistencija i to u NBA - ubjedljivoj najjacoj košarkaškoj ligi svijeta![]()
![]()
šut iz igre (za 2 poena) - 48,9%
šut za 3 poena - 43,2%
slobodna bacanja - 90,3%
[youtube][/youtube]
malo od sinoc
[youtube][/youtube]
malo od sinoc

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Ljudi moji, Steve Nash ce 07. februara napuniti 37 godina, a igra na prosjeku od 20 koševa i 10 asistencija i to u NBA - ubjedljivoj najjacoj košarkaškoj ligi svijeta![]()
![]()
karl malone je sezonu u kojojje napuniop 37 godina života završio sa 25,5 poena-9,5 skokova-3,7 asista-1 osv. loptom-1 blokadom-šut iz igre 51 % i sl. bacanja 80 %
- Blue_He4rt
- Kontakt:
dema je napisao/la:nadam se da je i ova pobjeda uspjeh za tebe,e da su oni imali pristup ko ti.Hedo,Frye,Jason i Nash bombardovali LAL i zasluzeno ih dobili,LAL jos ne igra odbranu.Od 9 utakmica LAL 7 igrao kuci ,ako se ne poprave na gostovanjima bi mogli tesko proc.Blue_He4rt je napisao/la:Mislim da nemamo sta traziti u Staples Center-u,poraz manji od 10 razlike bio bi uspjeh za mene!!
Pregrizao sam jezik vise puta danas zbog onog post-a....Izgleda da i ove sezone ne smije nas niko podcijeniti!!
GO NASH GO
Chelsea F.C.
Napiši ti svaki put da nemamo ništa tražit a mi na kraju pobijedimo
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Napiši ti svaki put da nemamo ništa tražit a mi na kraju pobijedimo
Haman ove sezone bolje igramo u gostima,ostvarili smo trijumf u Los Angelesu,Atlanti i Salt Lake City-u ,sve tri ekipe su trenutno iznad nas trenutno....Lijepo bi bilo pobijediti Nuggetse(imaju isti score kao mi) ,utakmica pocinje za nekih 5-6 minuta, evo link http://atdhe.net/28433/watch-denver-nug ... oenix-suns
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 24 nov 2010, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Pade i Denvercic,gledao sam prvo poluvrijeme koje smo lose odigrali,sve poene smo primili iz reketa,i kada promase sut tu ugrabi neki njihov ofanzivni skok (Williams 8 i Anthony u karijeri rekordnih 22 skoka
)i na odmor smo otisli sa 10 zaostatka...Turkoglu-ov sut iz dvokoraka je nas ponovo doveo u prednost koju smo samo imali tokom prve cetvrtine a na kraju isti igrac postize odlucujucu tricu...Ne smijem zaboravit sjajnog Warricka,bio je vazna karika u ovoj pobjedi (21 poen)....
GO SUNS GO

GO SUNS GO
Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima Islamske vjeroispovijesti!!
Chelsea F.C.
sunsi bi izgleda trebali potpisati earla barona. prosle sezone u knicksima biljezio 11 skokova po utakmici, upravo ono sto sunsima treba.
sa njim ce sunsi dobit i jedan prsten u svlacionici, koji je baron osvojio sa heatom 2006.
sa njim ce sunsi dobit i jedan prsten u svlacionici, koji je baron osvojio sa heatom 2006.
Fali nam skok, protivnici nas ubijaju u tome segmentu igre. Sve čestitke za pobjedu, idemo dalje po još dobrih igara i pobjeda
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Igrač Phoenix Sunsa Jason Richardson na kraju ove sezone postaje slobodan igrač, međutim, ne želi napustiti Phoenixu...
Jason Richardson čeka ljeto kako bi vidio što će se dogoditi s njegovom karijerom. Naime, na ljeto će biti slobodan igrač, a još nije siguran da li će i dalje biti član Phoenix Sunsa.
"Imam želju potpisati novi ugovor. Volio bih sve to srediti na vrijeme da ne bih imao probleme tijekom ljeta. Tome se nadam, ali ne znam što će sve biti", rekao je Richardson.
Međutim, priznao je Richardson da još nisu otvoreni nikakvi pregovori oko novog ugovora: "Nismo još u nikakvim pregovorima. U zadnjoj godini ugovora sve to može utjecati na formu igrača, a ja bih to sve volio izbjeći i srediti na vrijeme".
Sunsi trenutno drže deveto mjesto Zapadne konferencije te imaju šest pobjeda i šest poraza.
Jason Richardson čeka ljeto kako bi vidio što će se dogoditi s njegovom karijerom. Naime, na ljeto će biti slobodan igrač, a još nije siguran da li će i dalje biti član Phoenix Sunsa.
"Imam želju potpisati novi ugovor. Volio bih sve to srediti na vrijeme da ne bih imao probleme tijekom ljeta. Tome se nadam, ali ne znam što će sve biti", rekao je Richardson.
Međutim, priznao je Richardson da još nisu otvoreni nikakvi pregovori oko novog ugovora: "Nismo još u nikakvim pregovorima. U zadnjoj godini ugovora sve to može utjecati na formu igrača, a ja bih to sve volio izbjeći i srediti na vrijeme".
Sunsi trenutno drže deveto mjesto Zapadne konferencije te imaju šest pobjeda i šest poraza.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
nista iznad 8 milja ne dolazi u obzir. tacnije 40 miliona za 5 godina.
puno je to za njegWolverine je napisao/la:nista iznad 8 milja ne dolazi u obzir. tacnije 40 miliona za 5 godina.
nije puno, barem ne relativno. posmatrajuci druge ugovore.
strah me da ce ga pretplatit
strah me da ce ga pretplatit

I mene je strah da će ga pretplatit. Večeras očekujem pobjedu iako smo bez Nasha
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.