FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velez pogurat maksimalno cim got mozemo parom posudbama savjetima bilo cim, jedini kolektiv koji pored nas nesto vrijedi i takmici se sportski..
Hvala rodjenim na cestitkama... HZ I FK SARAJEVO su uz vas..
Sjecal se ko kako nam je pasce ivicino cestitalo duplu krunu cestitamo vam na rezultatu il nesto tako pravo debilski..
Hvala rodjenim na cestitkama... HZ I FK SARAJEVO su uz vas..
Sjecal se ko kako nam je pasce ivicino cestitalo duplu krunu cestitamo vam na rezultatu il nesto tako pravo debilski..
U usta ih yebem zajedno sa atletskom stazom. Kakvi gmazovi. Neka im grad napravi atletski stadion sa montaznom tribinom kao u Zenici i neka se tamo prcaju. Ova na Koševu se ionako sva raspala.Pitar6785 je napisao/la:Sretan 73 rodzendan voljeni klube.
Evo atleticari (sport koji niko nikad u bosni i bivsoj jugi nije pratio) hoce da im oficir ostavi atlesku stazu..kazu imaju 1000 podpisa za peticiju. Glupost teska jeblaim staza mater u picku i njima i SDA i ajndzicu ako to smece ne ogule, jebote tribina 70 m od travnjaka
Stadion napraviti iskljucivo za fudbal i vozdra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da svi trenutni igrači a i bivši kače slike Sarajeva povodom rođendana. Prije su nas bivši tužili i kačili tužbe, sad svi čestitaju rođendan. Aferim. Na dobrom smo putu. Do titule opet.
Idemo mangupe, uskoro si najtrofejniji
Idemo mangupe, uskoro si najtrofejniji
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
73 godine ljubavi, ponosa i radosti
73 godine FK Sarajevo
Sretan ti rođendan najdraži klube !!!

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
73 godine FK Sarajevo
Sretan ti rođendan najdraži klube !!!

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Cestitke povodom rođendana. TOSK prvi, FK Sarajevo drugi klub za koji navijam 

Trinaest trofeja! Plus jedan ove sezone!
Sretan rođendan mangupe
Ja vise ne znam sto nam treba da budemo u toj prici oko Koseva. Nikad necu prezaliti sto nismo na betaniji zapoceli taj svoj stadion kad je bilo to aktuelno, prije tih nekih 15 godina i vise. Danas bi imali kakav takav stadion ali nas i nebi koristili u dnevno politicke svrhe.
Ovako smo taoci, bolje reci zrtve Koseva i nikako da se izvucemo iz te price i imam osjecaj sto duze bude trajalo to ce biti teze izaci iz te price.
Mnoge lokacije po gradu su otisle za badava i propustili smo ih zbog Koseva. Meni licno ne odgovara Butmir i ne svidja mi se ta lokacija(glasao sam na anketi za Otoku) ali za klub Sarajevo je bolje i to nego da ostane taoc Koseva. Stadion Kosevo odnosno njegov vlasnik je toliko unazadio FK Sarajevo da nismo ni svjesni. Toliko lažnih obecanja od razlicitih politickih opcija kao i razlicitih politicki piuna da vise nijedna laz ne ide pod kožu.
Ako se stvarno nesto ozbiljno desava po tom pitanju ok pozdravit cu ali cu i dalje biti pri stavu da cemo ostati zrtva Koseva.
Taj stadion zahtjeva toliko novca za rekonstrukciju da nismo ni svjesni, taj Stadion svojim oblikom ne doprinosi uzitku gledaoca, u isto vrijeme igraci ne dobivaju ni približno energije od navijaca koliko bi bilo da je drugaciji oblik.
Mi cemo u toj prici biti zavaljeni da odrzavamo nesto sto je rupa bez dna. Ukoliko se odlucimo da pokrijemo stadion ovakav kakav jeste samo cemo baciti novac na nesto sto vec sada znamo da nece izgledat kako vecina nas zeli i necemo opet biti blizu igre.
Necemo napraviti ni pribloznu atmosferu kao sto mozemo. A ostacemo vezani i ulaganjem i vise nikad necemo moci otic.
AKO U KLUBU RAZMATRAJU TO I KOJIM SLUCAJEM CITAJU ONDA OBAVEZNO TREBAJU DOVESTI NEKOG STRANCA ZA INFRASTRUKTURU DA PROVJERI STANJE I DA LI VRIJEDI UZETI TAJ STADION DA SE BRINEMO O NJEMU NPR 30 GODINA.
strah me je da nisu namirisali da stadion zahtjeva rekonstrukciju i rusenje i da nam se ne uvaljuje kukavice jaje, jer je takav poduhvat skuplji i duplo od izgradnje novog. A bojim se da nam iste te vlasti sutra mogu zatvoriti neke tribine iz sigurnosnih razloga i primorati nas da ulazemo u nesto u sto oni nisu zeljeli uloziti.
Cak i da nam se pokloni stadion sa pripadajućom parcelom dobro bih razmislio.
Ja vise ne znam sto nam treba da budemo u toj prici oko Koseva. Nikad necu prezaliti sto nismo na betaniji zapoceli taj svoj stadion kad je bilo to aktuelno, prije tih nekih 15 godina i vise. Danas bi imali kakav takav stadion ali nas i nebi koristili u dnevno politicke svrhe.
Ovako smo taoci, bolje reci zrtve Koseva i nikako da se izvucemo iz te price i imam osjecaj sto duze bude trajalo to ce biti teze izaci iz te price.
Mnoge lokacije po gradu su otisle za badava i propustili smo ih zbog Koseva. Meni licno ne odgovara Butmir i ne svidja mi se ta lokacija(glasao sam na anketi za Otoku) ali za klub Sarajevo je bolje i to nego da ostane taoc Koseva. Stadion Kosevo odnosno njegov vlasnik je toliko unazadio FK Sarajevo da nismo ni svjesni. Toliko lažnih obecanja od razlicitih politickih opcija kao i razlicitih politicki piuna da vise nijedna laz ne ide pod kožu.
Ako se stvarno nesto ozbiljno desava po tom pitanju ok pozdravit cu ali cu i dalje biti pri stavu da cemo ostati zrtva Koseva.
Taj stadion zahtjeva toliko novca za rekonstrukciju da nismo ni svjesni, taj Stadion svojim oblikom ne doprinosi uzitku gledaoca, u isto vrijeme igraci ne dobivaju ni približno energije od navijaca koliko bi bilo da je drugaciji oblik.
Mi cemo u toj prici biti zavaljeni da odrzavamo nesto sto je rupa bez dna. Ukoliko se odlucimo da pokrijemo stadion ovakav kakav jeste samo cemo baciti novac na nesto sto vec sada znamo da nece izgledat kako vecina nas zeli i necemo opet biti blizu igre.
Necemo napraviti ni pribloznu atmosferu kao sto mozemo. A ostacemo vezani i ulaganjem i vise nikad necemo moci otic.
AKO U KLUBU RAZMATRAJU TO I KOJIM SLUCAJEM CITAJU ONDA OBAVEZNO TREBAJU DOVESTI NEKOG STRANCA ZA INFRASTRUKTURU DA PROVJERI STANJE I DA LI VRIJEDI UZETI TAJ STADION DA SE BRINEMO O NJEMU NPR 30 GODINA.
strah me je da nisu namirisali da stadion zahtjeva rekonstrukciju i rusenje i da nam se ne uvaljuje kukavice jaje, jer je takav poduhvat skuplji i duplo od izgradnje novog. A bojim se da nam iste te vlasti sutra mogu zatvoriti neke tribine iz sigurnosnih razloga i primorati nas da ulazemo u nesto u sto oni nisu zeljeli uloziti.
Cak i da nam se pokloni stadion sa pripadajućom parcelom dobro bih razmislio.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam Musliman, ne slavim rođendane,
međutim,
nadraži klube,
Sarajevo moje,
volim te i cestitam ti rođendan...
međutim,
nadraži klube,
Sarajevo moje,

Vladan i Besim u stilu Šerifa Konjevića.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko igra, ko ne igra..jel se zna konacno
-
- Kontakt:
Oremus, Djokanovic, Heba, Krste i Pidro jok. Stanoje ne moze citav mec. Gavric, Ahmet najvjetovatnije igraju.Dadox je napisao/la:Ko igra, ko ne igra..jel se zna konacno
Kovacevic
Hodzic Lazic Serbecic Letic
Gavric (Kurdic) Mustafic
Tatar Rahmanovic Milanovic
Ahmetovic (Guzina)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
neka neko kaze dusanu da se ne farba u plavo jer nece izgledati kao sabahudin sasa kovacevic
-
- Kontakt:

MERSO, MERSO, MERSOOOOOOO HEROOOOJJJ

Sto Oremus nije u konkurenciji za nedjelju ?
-
- Kontakt:
kuknjava
Nemoj mi to bgt.Pitaristok je napisao/la:Ja sam Musliman, ne slavim rođendane,
međutim,
nadraži klube,
Sarajevo moje,
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Spreman je 100% e sad je sve do Husrefa.mirzatele je napisao/la:Sto Oremus nije u konkurenciji za nedjelju ?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, benko21, Dave, insimadop, juka55, Lobudaraczapamcenje i 83 gosta.