FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 15 nov 2010, 10:15

Teško je išta napisati pametno, izuzev čestitati Milanu na zasluženoj pobjedi.

Rafu sam podržavao ( i dok god je na kormilu to ću i raditi ) no sinoć nije bio dorastao zadatku.Unatoč svim problemima koji prate Inter tokom ove sezone sinoć se jednostavno moralo bolje igrati.

Inter nije imao izgledne prilike za gol sinoć a 30 minuta smo imali igrača više (najveći problem, realizacija u napadu, dok Eto'o daje golove ide nekako no kada i njega zatvore nastaju problemi ), postavka igre nejasna , Eto'o i Milto ko duhovi ostavljeni u napadu u prvom poluvremenu.Ne znam šta je bilo sa Cambiassom, trebao je ući umjesto Obija a onda gura Coutinha koji sinoć ništa nije mogao ( trudio se )u duelu sa mnogo fizički jačim igračima na sredini a to je Rafa morao znati.Coutinho je još premekan za talijansku ligu i njegov doprinos je mnogo veći sa krilne pozicije nego li kada igra u sredini.
Ne kontam izmjenu Milito-Pandev kada je jasno da je Pandev totalno van forme i da je povreda koja ga muči ostavila velikoga traga.Biabiany je opet priča za sebe , nikakve koristi od njega, trči i kao nešto zatvara ali efekta nema.Pokušaj sa Cordobom na boku je propao opet, od Obija nema ništa ( možda je dobar za Parmu ili Bolognu ) za Inter, Biabianyja vratiti u Parmu jer dečko nija kalibar za Inter , i ehh Materazzi ( nevjerovatno mi drag igrač ), zašto li je krenuo u meč sa njim a čovjek je bio povređen i nije igrao za Inter od starta blizu 2 godine.

Milan nas je ubio našim najjačim orujem, agresivnošću, čvrstinom na sredini, sinoć smo izgledali kao tetke, niko nije faula pošteno napravio( Gatusso i Ambrosini su ih napravili barem 20 ), prvih 25 minuta smo ispadali u svim linijama.

Opet ponavljam ono što je trenutno najbitnije je ostati u vrhu Serie A i obezbjediti prolaz u osminu finala LP i onda u januaru dovesti pojačanja u svim linijama.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 15 nov 2010, 10:42

ubio me ibrahimovic

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 15 nov 2010, 11:04

sve je do trenera , inter je predhodnih godina bez prave konkurencije osvajao ligu, sada imaju konkurenciju ali kad oni gube bodove na malim ekipama vidi se da je to do rafe.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 nov 2010, 18:17

Huska je napisao/la:Na Curvi Nord napravljen ogromni trasparent sa slikom nosonje i Piquea u romantičnom trenutku ispred Camp Noua, hahahaha... 8-)

Gatuso, Sedorf, Ambrosini :lol: bit ce zajebano protiv ovih super brzih veznih igraca :D

eto vam za transparent odgovor od njega ;)

i tu su te poklopili ti super brzi igraci, sanse niste imali osim slobodnjaka sneidera... ;)

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 15 nov 2010, 20:22

Mister No je napisao/la:Teško je išta napisati pametno, izuzev čestitati Milanu na zasluženoj pobjedi.

Rafu sam podržavao ( i dok god je na kormilu to ću i raditi ) no sinoć nije bio dorastao zadatku.Unatoč svim problemima koji prate Inter tokom ove sezone sinoć se jednostavno moralo bolje igrati.

Inter nije imao izgledne prilike za gol sinoć a 30 minuta smo imali igrača više (najveći problem, realizacija u napadu, dok Eto'o daje golove ide nekako no kada i njega zatvore nastaju problemi ), postavka igre nejasna , Eto'o i Milto ko duhovi ostavljeni u napadu u prvom poluvremenu.Ne znam šta je bilo sa Cambiassom, trebao je ući umjesto Obija a onda gura Coutinha koji sinoć ništa nije mogao ( trudio se )u duelu sa mnogo fizički jačim igračima na sredini a to je Rafa morao znati.Coutinho je još premekan za talijansku ligu i njegov doprinos je mnogo veći sa krilne pozicije nego li kada igra u sredini.
Ne kontam izmjenu Milito-Pandev kada je jasno da je Pandev totalno van forme i da je povreda koja ga muči ostavila velikoga traga.Biabiany je opet priča za sebe , nikakve koristi od njega, trči i kao nešto zatvara ali efekta nema.Pokušaj sa Cordobom na boku je propao opet, od Obija nema ništa ( možda je dobar za Parmu ili Bolognu ) za Inter, Biabianyja vratiti u Parmu jer dečko nija kalibar za Inter , i ehh Materazzi ( nevjerovatno mi drag igrač ), zašto li je krenuo u meč sa njim a čovjek je bio povređen i nije igrao za Inter od starta blizu 2 godine.

Milan nas je ubio našim najjačim orujem, agresivnošću, čvrstinom na sredini, sinoć smo izgledali kao tetke, niko nije faula pošteno napravio( Gatusso i Ambrosini su ih napravili barem 20 ), prvih 25 minuta smo ispadali u svim linijama.

Opet ponavljam ono što je trenutno najbitnije je ostati u vrhu Serie A i obezbjediti prolaz u osminu finala LP i onda u januaru dovesti pojačanja u svim linijama.
P kako je kriv, koga je, po tvom mišljenju trebo stavit umjesto Milita. Kao da Cambi nebi odigrao čitavu da je mogao nego je bio pod povredom, Rafa se odlučio ne riskirati, jer sigurno ne trebamo novu povredu standardnog prvotimca.

I još ne kontam kako ne želiš dati šansu jednom Biabiany-u, igrača za kojim tražimo dosta vremena jer smo na krilnim pozicijama stvarno slabi. Njega vidim kao nekog ko će za 2 godine biti jedan od najboljih krila Italijanske lige, samim tim i Evrope. Za Obija ne znam jer nisam imao prilike gladati ga normalno (nikad mi na TV-u nema prenosa Serie A, pa ligu sam prinuđen gledat preko linka, a kvalitet slike je izuzetno loš - jučer nisam ni primijetio crveni Abate-a :( ). Coutinho je priča za sebe, i on je jedan od većih potencijala Evrope, pa i svijeta, jer ipak samatram da nije malo imati nastup u Ligi Prvaka sa samo 18. godina. Jeste da je nejak, ali što više bude igrao to će više jačati.

Eto, dao sam svoje mišljenje.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 nov 2010, 21:04

Milito ponovo povredzen i nema ga najmanje dvije sedmice,istegnuce tetive koljena kao i obi,sta je ovo,nije to vise normalno nesto se cudno i neobjasnjivo desava u klubu i na treninzima,dali je rafa kriv,mislim da jest,sjetimo se da je i u liverpoolu stalno bilo 4-5 povredzenih glavnih igraca,mislim da rumenkovi divljaci od pomocnika nemaju pojma,a nebi me iznenadilo ni da bavarski (minhenski masoni) svojim sotinistickim ritualima i crnom magijom rade o interovoj i morattiovoj glavi :x 8-) :idea:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 23:34

Na pitanje da li dijeli mišljenje medija da Inter nije napredovao dolaskom Beniteza, Moratti je odgovorio: "Da, i ja tako mislim. Ovo nije pobjednički tim od prije deset godina. To je isti tim koji je prije samo tri mjeseca igrao veoma dobro".

No, Moratti tvrdi da Benitez i dalje ima podršku uprave kluba, odbacivši špekulacije da bi Luciano Spalletti ili Leonardo uskoro mogli da zamijene Beniteza.

"Nemojte se šaliti", izjavio je Moratti.
Ma ovaj će vas uništiti kao i Liverpool... nažalost...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2010, 14:07

Evo,za one sto su spas prizeljkivali u vidu Spaletia i tvrdili da on ne bi mogao odbiti ponudu intera :mrgreen:
Zenit St Petersburg coach Luciano Spalletti has admitted he is extremely happy to be in charge of the Russian side, and harbours no desire to return to Serie A.

Spalletti has guided the team to their second Russian Premier League title with two games to spare.

"No one has been looking for me in Italy, and even if they were, I would remain here until I am seen as surplus to requirements," Spalletti told Ansa.

"I signed a three-year contract, and am very happy here. The club allows me to do whatever is needed, and I have the board at my disposal, allowing me to buy a few players.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 nov 2010, 17:50

polako,samo da rumeni zasere jos koju utakmicu,pa cemo vidjet za Spallettia :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 nov 2010, 19:38

evo jedan vic na naš račun da vas malo nasmijem :mrgreen:
Kaže nosorog:
Ja sam NAJVEĆI na svijetu!
Mrav će na to:
Ja sam NAJMANJI na svijetu!
Slon reče:
A ja imam NAJVEĆI nos na svijetu!
Međutim, to im nije bilo dovoljno pa krenu oni po pismenu potvrdu.
Dolazi nosorog sa potvrdom, dolazi mrav sa potvrdom, a Slon se vrati praznih ruku,sav bijesan:
Pa dobro, ko je taj Zlatan Ibrahimović ?
:mrgreen: :mrgreen: :D :D :roll:
SORRY NA OFF-TOPIC
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 nov 2010, 20:02

Iako Inter niže sve slabije rezultate i pokazuje sve slabiju igru, Rafael Benitez tvrdi da ima potporu vodstva i čeka siječanj kako bi doveo pojačanja.

Poraz u gradskom derbiju od Milana najnoviji je udarac u nizu sve lošijih rezultata europskog prvaka. Inter sada za Milanom zaostaje šest bodova, a i u Ligi prvaka će morati dobro "potegnuti" kako bi osigurao drugi krug.

Predsjednik Massimo Moratti nakon gradskog derbija je izjavio kako će biti "teško ovako nastaviti" i automatski izazvao medijska nagađanja o sudbini Rafaela Beniteza.

"Osjećam predsjednikovo povjerenje. Moja pozicija je čvrsta. Svi smo razočarani zbog poraza u derbiju , ali surađujem s Morattijem i Brancom (sportskim direktorom, op.a.) u pogledu siječanjskog prijelaznog roka", izjavio je španjolski stručnjak za Gazzetta dello Sport.

Mora se priznati i kako Benitezu nije lako uoči sljedećih ogleda s Chievom i Twenteom jer mu nedostaje nekolicina važnih igrača. Walter Samuel će zbog ozljede koljena propustiti ostatak sezone, Diego Milito bit će nedostupan dva tjedna, a do prosinca Benitez će se morati snaći i bez Muntarija, Maicona, Motte i Obija.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 nov 2010, 23:59

Evo ako vas mogu ikako obradovati ... Interovi čelnici kontaktirali Andre Villa Boas - trenera F.C. Porto-a kažu da je drugi Mourinho :lol: haha

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 17 nov 2010, 08:57

amell je napisao/la:Milito ponovo povredzen i nema ga najmanje dvije sedmice,istegnuce tetive koljena kao i obi,sta je ovo,nije to vise normalno nesto se cudno i neobjasnjivo desava u klubu i na treninzima,dali je rafa kriv,mislim da jest,sjetimo se da je i u liverpoolu stalno bilo 4-5 povredzenih glavnih igraca,mislim da rumenkovi divljaci od pomocnika nemaju pojma,a nebi me iznenadilo ni da bavarski (minhenski masoni) svojim sotinistickim ritualima i crnom magijom rade o interovoj i morattiovoj glavi :x 8-) :idea:
Ma bravo, Benitez je kriv zato što su igrači povrijeđeni, ali da je tu Mourinho to bi bila samo loša sreća. Samo se znate okomiti na Beniteza, što to niste radili nakon pobjede nad Werderom 4:0, jel? Onda su bili igrači zaslužni, ali za loše rezultate zaslužan samo Benitez. Ne znam šta vam je, imamo dosta povrijeđenih i sastav se stalno mora rotirati, te je to rezultat loše igre, odnosno nema uigranosti. Pa sjetite se da je Mourinho izveo gotovo isti sastav protiv Chelsea u Londonu i protiv Barce u Milanu, pa čak i u finalu nije bilo mnogo izmjena u odnosu na taj sastav. Čovjek jeste sjajan taktičar, ali kada bi i on imao ovoliko problema, garant nebi mogao postignuti dobre rezultate.

Imate pravo na svoje mišljenje, al' ste malo dosadni s pričom da je uništio Liverpool, vidi se da ne pratite fudbal baš odavno. (Remember 2005.)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 nov 2010, 17:58

Unforgotten je napisao/la:
amell je napisao/la:Milito ponovo povredzen i nema ga najmanje dvije sedmice,istegnuce tetive koljena kao i obi,sta je ovo,nije to vise normalno nesto se cudno i neobjasnjivo desava u klubu i na treninzima,dali je rafa kriv,mislim da jest,sjetimo se da je i u liverpoolu stalno bilo 4-5 povredzenih glavnih igraca,mislim da rumenkovi divljaci od pomocnika nemaju pojma,a nebi me iznenadilo ni da bavarski (minhenski masoni) svojim sotinistickim ritualima i crnom magijom rade o interovoj i morattiovoj glavi :x 8-) :idea:
Ma bravo, Benitez je kriv zato što su igrači povrijeđeni, ali da je tu Mourinho to bi bila samo loša sreća. Samo se znate okomiti na Beniteza, što to niste radili nakon pobjede nad Werderom 4:0, jel? Onda su bili igrači zaslužni, ali za loše rezultate zaslužan samo Benitez. Ne znam šta vam je, imamo dosta povrijeđenih i sastav se stalno mora rotirati, te je to rezultat loše igre, odnosno nema uigranosti. Pa sjetite se da je Mourinho izveo gotovo isti sastav protiv Chelsea u Londonu i protiv Barce u Milanu, pa čak i u finalu nije bilo mnogo izmjena u odnosu na taj sastav. Čovjek jeste sjajan taktičar, ali kada bi i on imao ovoliko problema, garant nebi mogao postignuti dobre rezultate.

Imate pravo na svoje mišljenje, al' ste malo dosadni s pričom da je uništio Liverpool, vidi se da ne pratite fudbal baš odavno. (Remember 2005.)[/qu NEMAS POJMA
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 nov 2010, 19:24

Evo vam Huso ! ;)
slika
a tu je bio i "naš" Ballota :)
slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 nov 2010, 00:45

Balloteli rođeni Milanac :lol: Obučen pravo manekenski dok Huso gospodin u trenerci puma jbg mora sponzora poštovat :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 nov 2010, 01:33

[quote="LBJ MVP"]Balloteli rođeni Milanac :lol: Obučen pravo manekenski dok Huso gospodin u trenerci puma jbg mora sponzora poštovat :mrgreen:[/qu
Huso bi nam pomogao sigurno protiv totenhama,da ganja balea,kupit odmah :D :mrgreen:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 nov 2010, 09:13

Unforgotten je napisao/la:
Mister No je napisao/la: Rafu sam podržavao ( i dok god je na kormilu to ću i raditi ) no sinoć nije bio dorastao zadatku.Unatoč svim problemima koji prate Inter tokom ove sezone sinoć se jednostavno moralo bolje igrati.quote]
P kako je kriv, koga je, po tvom mišljenju trebo stavit umjesto Milita. Kao da Cambi nebi odigrao čitavu da je mogao nego je bio pod povredom, Rafa se odlučio ne riskirati, jer sigurno ne trebamo novu povredu standardnog prvotimca.

I još ne kontam kako ne želiš dati šansu jednom Biabiany-u, igrača za kojim tražimo dosta vremena jer smo na krilnim pozicijama stvarno slabi. Njega vidim kao nekog ko će za 2 godine biti jedan od najboljih krila Italijanske lige, samim tim i Evrope. Za Obija ne znam jer nisam imao prilike gladati ga normalno (nikad mi na TV-u nema prenosa Serie A, pa ligu sam prinuđen gledat preko linka, a kvalitet slike je izuzetno loš - jučer nisam ni primijetio crveni Abate-a :( ). Coutinho je priča za sebe, i on je jedan od većih potencijala Evrope, pa i svijeta, jer ipak samatram da nije malo imati nastup u Ligi Prvaka sa samo 18. godina. Jeste da je nejak, ali što više bude igrao to će više jačati.

Eto, dao sam svoje mišljenje.
Evo da i ja dam mišljenje o tvom mišljenju.

1.Za Milita nisam imao info da je opet povrijedio mišić tako da mi je izmjena Pandev-Milito logična.
2.Biabiany , po mom mišljenju nije igrač za Inter.Brz jeste ali malo koristi od njega za nivo koji Interu treba.prije bih dao šansu Alibecu nego njemu.
3.I Obija ( iako on nije imao toliko prilike za igru kao Bia ) I Biabianyja vidim kao nove: Obinna, Suazo, Mancini, Ze Elias, Kalon.....
4.Za Coutinha sam već napisao da je talenat do neba i da ga treba gurati maximalno.
5.Opet ću ponoviti da dokle je god Rafa trener Intera imaće moju podršku, ali isto tako ću ga kritikovati na ovom forumu i na nekim drugima kada god padnemo bez ispaljenoga metka kao u nedjelju.

I Chivu se sinoć povrijedio.Ima li kraja ovome??!!..

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 nov 2010, 12:49

Samo se dvojica igrača , od početka ove sezone , nisu nikako povrijedili odnosno nisu napuštali igru zbog povrede i to : Eto'o i Coutinho.Ostali igrači su barem jednom napuštali mečeve prije vremena zbog povreda i jedini se Lucio oporavio brzo odnosno bio je u timu naredni meč dok su svi ostali igrači pauzirali barem jednu utakmicu.

Još uvijek nije poznata situacija sa Chivuom odnosno kakve je prirode njegova povreda.

Talijanski mediji su se raspisali kako Rafa ima na raspoalaganju 2 meča ili slijedi otkaz.Moratti to demantira...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 nov 2010, 17:59

Chivu 2 sedmice out,al ovo nije nikakav hendikep,cak naprotiv...

sto se tice iduce utakmice protiv Chieva ako je istina ovo da ce Rafa dobit nogu ako ne dobije naredne 2 utakmice,onda bi najbolje bilo da ne dobijemo ovu utakmicu... :roll:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.