Ma vise sam ogrocen na ovo g.vno! Pa i deyu krivim sto nije prihvatio. Kazna, prava kazna. Izbacivanje u 3ligu, sve trojicu banovat trajno i uzet sve golove i pehare.legenda reala je napisao/la:jeste, svaki put je sekretar ga nudio kad je bilo slobodno mjesto on nije htio zbog obaveza
i kad je Sarmel uso nuden je deyo on nije htio pa sam ja predlozio Sarmela jer je bio besposlen i vec je radio nesto slicno al eto zajebo nas Sarmel
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Na tvoju preporuku, sta bolje i ocekivatilegenda reala je napisao/la:jeste, svaki put je sekretar ga nudio kad je bilo slobodno mjesto on nije htio zbog obaveza
i kad je Sarmel uso nuden je deyo on nije htio pa sam ja predlozio Sarmela jer je bio besposlen i vec je radio nesto slicno al eto zajebo nas Sarmel
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i mene je sekretar tad nudio, al ja rekoh da je Sarmel najbesposleniji za tu funkcijuPadovan je napisao/la:Na tvoju preporuku, sta bolje i ocekivatilegenda reala je napisao/la:jeste, svaki put je sekretar ga nudio kad je bilo slobodno mjesto on nije htio zbog obaveza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E zato ja legendo predlazem da ti vise ne predlazes hahahh
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja mislim da je on stimao sebi golove kad nisu uticali na ishod. Pa koja je zanimljivost igrati ako znas da ces uzeti? A imamo i poraza i remija u sezoni. Da je stimao dobijali bi sve.legenda reala je napisao/la:bio je penal u zadnjoj minuti ako zabije Velkovski mi osvajamo ako promasi oni i profulio Krste oni uzeliAerials je napisao/la:Ne znam što ga braniš, pa nama titule iz ruku izbijene.legenda reala je napisao/la:Aman kolko frke oko gluposti, čovjeku će sad pojedini staviti na leđa i utakmice i kad nije bio u savezu![]()
Kemo je imo na papiru sve rez i sta kome treba nije namjestano sigurno
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
I ja krivim deyu, rijesio se prevare preko mojih ledjaMig_Mig je napisao/la:Ma vise sam ogrocen na ovo g.vno! Pa i deyu krivim sto nije prihvatio. Kazna, prava kazna. Izbacivanje u 3ligu, sve trojicu banovat trajno i uzet sve golove i pehare.legenda reala je napisao/la:jeste, svaki put je sekretar ga nudio kad je bilo slobodno mjesto on nije htio zbog obaveza
A bez zayenbacije sad, najveca afera lige ikad, mora se izbaciti u najnizi rang i barem uzeti trofeje za proslu sezonu.
Od Sarmela je samo legenda gori
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
belosevic28
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Sad i mi imamo svog konja za utrku u savezu![]()
Cestitam na tituli
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma ugasit ligu skroz, cuj banovati svu trojicuMig_Mig je napisao/la:Ma vise sam ogrocen na ovo g.vno! Pa i deyu krivim sto nije prihvatio. Kazna, prava kazna. Izbacivanje u 3ligu, sve trojicu banovat trajno i uzet sve golove i pehare.legenda reala je napisao/la:jeste, svaki put je sekretar ga nudio kad je bilo slobodno mjesto on nije htio zbog obaveza
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zanimljivo je neke pacenike citati. Sreca pa je sekretar normalan i razuman.harden je napisao/la:Ma ugasit ligu skroz, cuj banovati svu trojicuMig_Mig je napisao/la:Ma vise sam ogrocen na ovo g.vno! Pa i deyu krivim sto nije prihvatio. Kazna, prava kazna. Izbacivanje u 3ligu, sve trojicu banovat trajno i uzet sve golove i pehare.legenda reala je napisao/la:jeste, svaki put je sekretar ga nudio kad je bilo slobodno mjesto on nije htio zbog obaveza
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vidi što ga fata na emocije haha. Lafo niste znali ništa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mi kao Backspace smo kroz sezone prošli od zadnjeg mjesta u trećoj do osvajanja prve lige, mozda nas neki zbog tog opisuju kao mafijaški klub, ali ovaj potez iz krovne kuće je čak nešto u što se ni mi ne bi usudili da uradimo kad bi bili u prilici. Ovo je sramota i neka ide na čast onome ko je uradio, kao i goraždanskoj varalici koja također ima upetljane prste u svemu ovome i u čiju regularnost osvajanja titula duboko sumnjamo. Zahtjeva se istraga!
Jedno je sigurno, sada će svaka ekipa da pravi screenshot nakon završetka tipovanja. Eto dotle je došlo, da Bošnjo nije uspio izdržati ovako jednu finu stvar koja nas drži skupa godinama da ne opogani. Uopšte ne sumnjam u to da je ovo samo jednom bilo, što je još žalosnije.
Jedno je sigurno, sada će svaka ekipa da pravi screenshot nakon završetka tipovanja. Eto dotle je došlo, da Bošnjo nije uspio izdržati ovako jednu finu stvar koja nas drži skupa godinama da ne opogani. Uopšte ne sumnjam u to da je ovo samo jednom bilo, što je još žalosnije.
Ne lupaj bzvz, mozda jest u finalu pobjedio posteno ali do finala nije dosao postenoharden je napisao/la:Coek vas posteno nabio prosle godine, jos niste preboljeli to.Pivopija je napisao/la:Mozes se sepuriti kad nema Sarmelina, sad bi nam masakr pocinio nekim hat-trickomBlancos10 je napisao/la:Kazna od nas trojice iz Delfina izbaceni iz kupa(regularno)
Bolje reci da vi lupate posto nemate nikakve dokaze osim toga da je zabijao golove.Blancos10 je napisao/la:
Ne lupaj bzvz, mozda jest u finalu pobjedio posteno ali do finala nije dosao posteno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa neki dan ti je objavljeno svaka utakmica pobjede po 1 razlike a ona od 5:4 najvise sumljiva bila, finale je bilo regularno jer sam imo na papiru i pratio al tesko da ne znas da je mjenjao jer moras pratit rezultate i od saigracaharden je napisao/la:Bolje reci da vi lupate posto nemate nikakve dokaze osim toga da je zabijao golove.Blancos10 je napisao/la:
Ne lupaj bzvz, mozda jest u finalu pobjedio posteno ali do finala nije dosao posteno
Lika uhvatili da vara, prosle sezone osvojio sve i gdje se vidi da je u utakmicama zabijao pobjedonosne golove, saigraci njegovi znali 100%. Treba ih izbacito u trecu ligu i tjt.
Zasto se trosi vrijeme na varalice.
Ako nije dovoljno da se igra nova tekma onda treba suspendovati tu ekipu do kraja prvenstva te ih u narednoj sezoni poslati da krenu iz trece lige.
Sve titule koje su uzete dok je ovaj sto je varao bio clan ekipe oduzeti i dodijeliti drugoplasiranom.
Mislim da ne moze bolje od ovog..
Ako nije dovoljno da se igra nova tekma onda treba suspendovati tu ekipu do kraja prvenstva te ih u narednoj sezoni poslati da krenu iz trece lige.
Sve titule koje su uzete dok je ovaj sto je varao bio clan ekipe oduzeti i dodijeliti drugoplasiranom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:55, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- CROtorious
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Zasto se trosi vrijeme na varalice.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Nece vam proci jadovi jadni bez dokaza to nista. 
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.