MERSO, MERSO, MERSOOOOOOO HEROOOOJJJ

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Nemoj mi to bgt.Pitaristok je napisao/la:Ja sam Musliman, ne slavim rođendane,
međutim,
nadraži klube,
Sarajevo moje,
volim te i cestitam ti rođendan...
Spreman je 100% e sad je sve do Husrefa.mirzatele je napisao/la:Sto Oremus nije u konkurenciji za nedjelju ?
BordoArmy88 je napisao/la:
MERSO, MERSO, MERSOOOOOOO HEROOOOJJJ![]()
![]()
![]()
BordoArmy88 je napisao/la:
![]()
![]()
Ja sam je prvi vidio....AlfredNobel je napisao/la:Jao Sabrinice med medeni![]()
Ti gledaj, ja ću taslačiti.AngelDiMaria je napisao/la:Ja sam je prvi vidio....AlfredNobel je napisao/la:Jao Sabrinice med medeni![]()
Moze, meni jedna druga uposlenica...AlfredNobel je napisao/la:Ti gledaj, ja ću taslačiti.AngelDiMaria je napisao/la:Ja sam je prvi vidio....AlfredNobel je napisao/la:Jao Sabrinice med medeni![]()
DA Bog da te rumeni docekao, a mene sefica PR amin, na lijepi petakAlfredNobel je napisao/la:Ti možeš samo ekonoma dobiti.
Padaju maskeAngelDiMaria je napisao/la:DA Bog da te rumeni docekao, a mene sefica PR amin, na lijepi petakAlfredNobel je napisao/la:Ti možeš samo ekonoma dobiti.
BordoSarajevo je napisao/la:BordoArmy88 je napisao/la:
![]()
![]()
Na zimu im poslati guzinu i jos nekog na posudbu da ih vadi iz govana, sta faliledesma je napisao/la:Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
Sto da ne, i Kurdica(iskreno ja u njemu vidim pravo dobrog stopera, sportski zivot vodi momak, i znam da moze jos vise dati samo da ima konstantu)AngelDiMaria je napisao/la:Na zimu im poslati guzinu i jos nekog na posudbu da ih vadi iz govana, sta faliledesma je napisao/la:Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
Tako je, neka ga tamo blize skori, a i na kraju krajeva, mogao bi biti novi pidro, koji je procvjetao nakon posudbe u bosnu.ledesma je napisao/la:Sto da ne, i Kurdica(iskreno ja u njemu vidim pravo dobrog stopera, sportski zivot vodi momak, i znam da moze jos vise dati samo da ima konstantu)AngelDiMaria je napisao/la:Na zimu im poslati guzinu i jos nekog na posudbu da ih vadi iz govana, sta faliledesma je napisao/la:Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.