Belmin6 je napisao/la:Ide li ko u BG?
Na sajam knjiga jel

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Belmin6 je napisao/la:Ide li ko u BG?
rio_Ferdy88 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Ide li ko u BG?
Na sajam knjiga jel
Riziko je napisao/la:Virtu koliko si platio kartu i za koju tribinu?
Meni nudili za 30ojra, al ipak nisam otišao.
al... je napisao/la:Preskocilo se jbg, karta na stolu, smjestaj zavrsen, full program... kad ono zenu prije 7 dana firma posalje na usavrsavanje u inostranstvo na mjesec dana. Epilog, samohrani otac s pivkom pred TV-om dok djeca neometano ruse kucu. Ne da se us...om do potoka
Rooney88 je napisao/la:al... je napisao/la:Preskocilo se jbg, karta na stolu, smjestaj zavrsen, full program... kad ono zenu prije 7 dana firma posalje na usavrsavanje u inostranstvo na mjesec dana. Epilog, samohrani otac s pivkom pred TV-om dok djeca neometano ruse kucu. Ne da se us...om do potoka
Hajde bar je zena otisla.
Virtu4l je napisao/la:Riziko je napisao/la:Virtu koliko si platio kartu i za koju tribinu?
Zapad bočno, 6.000 dinara za United i Astanu, ide u paketu.
Belmin6 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Riziko je napisao/la:Virtu koliko si platio kartu i za koju tribinu?
Zapad bočno, 6.000 dinara za United i Astanu, ide u paketu.
I ti zapad bocno bio.
Koji si ulaz bio?
Sarrifufna je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:al... je napisao/la:Preskocilo se jbg, karta na stolu, smjestaj zavrsen, full program... kad ono zenu prije 7 dana firma posalje na usavrsavanje u inostranstvo na mjesec dana. Epilog, samohrani otac s pivkom pred TV-om dok djeca neometano ruse kucu. Ne da se us...om do potoka
Hajde bar je zena otisla.
open private tab, search business woman on trip
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.