Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Niko vam nije kriv sto je Zrinjski znao bolje stimati utakmice. U toj sezoni je 5 sudija dobilo suspenziju, kad su sudile vase utakmice i greske isle vama u korist.
Sad recite, da je to samo slucajnost...
Sad recite, da je to samo slucajnost...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To je panika. Koliko puta im se samo Amar posrao u zivot.delinjo je napisao/la:zasto se ti brines za nas,ne razumijem taj dio...ako je tacno to sto mislis treba da ti bude drago....ali nesto ne vidim da ti je drago...**** je Amar sta ces
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Znaju oni da Amar nikad ne staje na jednoj....Blagoje je napisao/la:To je panika. Koliko puta im se samo Amar posrao u zivot.delinjo je napisao/la:zasto se ti brines za nas,ne razumijem taj dio...ako je tacno to sto mislis treba da ti bude drago....ali nesto ne vidim da ti je drago...**** je Amar sta ces
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
vidjeste li koliko je vlast u Srbiji u periodu od pet godina inkasirala u vječite (košarka+fudbal)....... u FK Crvena Zvzeda 16M eura braco moj
i čudiš se odakle ovi rezultati......
Naši svi klubovi komplet nisu toliko od rata na ovamo od države dobili
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Panika kad predsjednik kluba otvoreno kaze da je ovaj krao,da je kupovao titule ,da je dosao u klub tako sto je pola godine huskao ljude i navijace ,zarad povrata na klupu koji mu je najveci uspjeh u karijeri ili zarad 400 hiljada ,pa ima li igdje u svijetu da ti se trener pita u klubu da dovodi svoje ljude u upravu kluba da salje pare na svoj racun i da utekne kad zagusti,samo ne znam hocete li preziviti sljedece bjezanje tuljana i minus koji ce napraviti .Blagoje je napisao/la:To je panika. Koliko puta im se samo Amar posrao u zivot.delinjo je napisao/la:zasto se ti brines za nas,ne razumijem taj dio...ako je tacno to sto mislis treba da ti bude drago....ali nesto ne vidim da ti je drago...**** je Amar sta ces
- Robijas007
- Kontakt:
Pa rece meni lik na temi PL prepucavanja, da smo trebali dobit jos jedan crveni i jos najmanje 4-5 zutih, kaze pogurao nas sudijaS-Y-L-A-R je napisao/la:Po vašem objektivnom viđenju, vi ste i u petak zakinuti. Stoga bih uzeo s rezervom sve te vaše prethodne žalbe i situacije.
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
To uopste nije pozitivan primjer,kod nas jeste da je fudbal na nizem nivou ali je posteniji ovdje se desavaju tek sitni marifetluci,ono u Srbiji je kriminal vecih razmjera.Prvo,zasto je drzavi drazi jedan klub od ostalih koji takodje igraju u istoj toj drzavi?a i da im daju neku sumu,to je prevelika suma s obzirom na siromastvo u Srbiji.FoSte95 je napisao/la:vidjeste li koliko je vlast u Srbiji u periodu od pet godina inkasirala u vječite (košarka+fudbal)....... u FK Crvena Zvzeda 16M eura braco moji čudiš se odakle ovi rezultati......
" "!
1926
1926
s jedne strane jesi upravu, a sa druge strane nijedan naš klub se ne može probiti (koliko-toliko) bez podrške državeDemi je napisao/la:To uopste nije pozitivan primjer,kod nas jeste da je fudbal na nizem nivou ali je posteniji ovdje se desavaju tek sitni marifetluci,ono u Srbiji je kriminal vecih razmjera.Prvo,zasto je drzavi drazi jedan klub od ostalih koji takodje igraju u istoj toj drzavi?a i da im daju neku sumu,to je prevelika suma s obzirom na siromastvo u Srbiji.FoSte95 je napisao/la:vidjeste li koliko je vlast u Srbiji u periodu od pet godina inkasirala u vječite (košarka+fudbal)....... u FK Crvena Zvzeda 16M eura braco moji čudiš se odakle ovi rezultati......
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al cuj da oni nisu stimali, imali bi bar tri titule vise.. A MRS
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- IlProfessore
- Kontakt:
A zanimljivo je pogledati im i dugove koje gomilaju i šta im sve otpisuje država.FoSte95 je napisao/la:s jedne strane jesi upravu, a sa druge strane nijedan naš klub se ne može probiti (koliko-toliko) bez podrške državeDemi je napisao/la:To uopste nije pozitivan primjer,kod nas jeste da je fudbal na nizem nivou ali je posteniji ovdje se desavaju tek sitni marifetluci,ono u Srbiji je kriminal vecih razmjera.Prvo,zasto je drzavi drazi jedan klub od ostalih koji takodje igraju u istoj toj drzavi?a i da im daju neku sumu,to je prevelika suma s obzirom na siromastvo u Srbiji.FoSte95 je napisao/la:vidjeste li koliko je vlast u Srbiji u periodu od pet godina inkasirala u vječite (košarka+fudbal)....... u FK Crvena Zvzeda 16M eura braco moji čudiš se odakle ovi rezultati......
U pravu je FoSte95, bez uplitanja države u naš fudbal, klubovi baš nikada neće stati na noge i praviti iskorake u Evropi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Unproforumas
- Kontakt:
tuzla ce za 2-3 godine napraviti iskorak, bez pomoci drzave.
Nazalost ovakvo drustvo i drzava kakva smo jedino privatni klubovi koji krenu od nule i imaju nekog tajkuna da pumpa pare mogu dobro proci,plodno smo tlo za takve klubove.Jeste da to bude kratkog daha,tajkunima dojadi ulagati pare u takav tip zabave i toga smo svjedoci ali isto tako smo svjedoci da zadnjih godina uvijek bude nekoliko talvih plastika u ligi i cak dobre rezultate prave. Nekadasnji sistem u kom su funlcionisali velikani,klubovi iz gradova sa navijacima,dusom,istorijom ljudima koji ce ga pratiti danas sluze kao grbaca na ciji teret ce se natakarit ko god moze da se izmuze sto vise a nema ko da kontrolise ko ce ulaziti u klub i ocesati se o isti za razliku od privatnih prcija koji imaju jednog covjeka koji se pita za sve.
Veliki stari klubovi imaju u teoriji svoju bazu navijaca koja bi bila neki korektor ko dobro radi,koga otjerati,ko da dodje,ali to je samo teorija i imamo to sto imamo.Velikane koji u punom smislu rijeci trpe to sto su veliki.
Veliki stari klubovi imaju u teoriji svoju bazu navijaca koja bi bila neki korektor ko dobro radi,koga otjerati,ko da dodje,ali to je samo teorija i imamo to sto imamo.Velikane koji u punom smislu rijeci trpe to sto su veliki.
" "!
1926
1926
- Unproforumas
- Kontakt:
Sve bi to bilo drugcije da celika sudije ne zakidaju
Jes vala,sta kmece kad i tako nece (ne mogu/ne smiju) ispasti 
" "!
1926
1926
Sacekajmo par kola, pa cemo cuti i vase kmecanje. Isto tako govore i ovi zeljini, pa kad ih klepi po usima pizde.
Vidi se da isti zrak udisete
Vidi se da isti zrak udisete
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Očekujem remi u Zenici i DK.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- mohikanac12
- Kontakt:
"Stručni štab" FK 5arajevo.

Zar niste pričali protiv saveza prije par sedmica?

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dokle je stigla tuzba protiv savezamohikanac12 je napisao/la:"Stručni štab" FK 5arajevo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- mohikanac12
- Kontakt:
Pitaj ovoga u sredini što nam je prijetio a onda ovoga desno što se izvinjavao.Pantelija je napisao/la:Dokle je stigla tuzba protiv savezamohikanac12 je napisao/la:"Stručni štab" FK 5arajevo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.