Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ovaj izlazi sa stadiona ponosan majku li ti jbm jel te stid da te Partitan nadigra jbt Molde sve u familiji vraćaj se tamo
Da munje neko rekao da cu ovakvog lika zamrziti rekao bi ti si budala a kad ga vidim klaun obični koji mlati u prazno,igra nepovezana,ko sta igra,sta trenira dajte novinari pitajte majmuna na sta mu igra lici
Da munje neko rekao da cu ovakvog lika zamrziti rekao bi ti si budala a kad ga vidim klaun obični koji mlati u prazno,igra nepovezana,ko sta igra,sta trenira dajte novinari pitajte majmuna na sta mu igra lici
Ali treba biti i realan kakva ce i biti igra kad ti najkreativniju poziciju u klubu igraju Mata i Lingard pa mislim da u zadnje 3 sezone zajedno nemaju vise od 8 asist. i mozda oko 10tak golova sto neki igrac u drugom klubu odradi za par mjeseci
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zamisli ti trenera koji moze spojiti tu dvojicu u isto vrijeme,kakva neznalica ja jos ne vjerujem.
Kontranapad ja bi im majku jbo i familiju i porodici prvi put Jeams trci i ima samog igrača on ulazi u faul,kasnije Rasford nece da se oslobodi lopte 3:1 trče kontru on pegla pa gdje trener da im jbe majke klub ti jbm i ovaj period koji je zadesio klub,da Bog da propali krenuli od nule majku vam Glejzersku u sta ste klub pretvorili i kakve igrače okupili
Kontranapad ja bi im majku jbo i familiju i porodici prvi put Jeams trci i ima samog igrača on ulazi u faul,kasnije Rasford nece da se oslobodi lopte 3:1 trče kontru on pegla pa gdje trener da im jbe majke klub ti jbm i ovaj period koji je zadesio klub,da Bog da propali krenuli od nule majku vam Glejzersku u sta ste klub pretvorili i kakve igrače okupili
Pa da otprilike to hocu da kazem kakav god da imas sistem jednostavno ne vrijedi ovaj roster je toliko igracki siromasan da oni u situacijama npr 3 na 2 u kontra napadu nisu u stanju napraviti priliku i tako vec od pocetka sezone a slicnih situacija je bilo bruka
ne mozes ti igrace uciti osnovama fudbala i nesto sto je jednostavno zdrav razum kako LvG Mourinho tako i Ole a zna se na koje igrace mislim

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Anthony Martial has scored Manchester United's first away goal in all competitions since August 2019.
Manchester United have won a game away from home in all competitions for the first time since March 2019 when they beat PSG 3-1. A run of 12 games finally coming to an end.
Ne računajući Martialov penal, ovo je druga utakmica zaredom u EL da United nije imaš šuta u okvir gola.
Manchester United have won a game away from home in all competitions for the first time since March 2019 when they beat PSG 3-1. A run of 12 games finally coming to an end.
Ne računajući Martialov penal, ovo je druga utakmica zaredom u EL da United nije imaš šuta u okvir gola.
Ma ne mogu jednostavno ne ide mi u glavu da ne vidi kako ova igra nije igra već patnja, pa ja ne znam kad smo spojili rezultat sa igrom da nekog dobiješ i kažeš e jesmo ih pocjepali na sredini u igri općenito, ako pobjedis to je neki slučajni gol prekid, potez pojedinca, nigdje ništa od igre al ništa
Pa da nemaš trenera ako igras toliko utakmica zajedno trebalo bi da se vidi neka uigranost, kod nas kako sezona odmiče igrači se sve manje kontaju
Moram još nešto reći jbni Mctomini da je ne znam koliko dobar u defanzivni da trči 15 kilometar po utakmici za mene je **** kad lik ne zna ništa sa loptom,pa on protiv partizana samo gleda da se lopte oslobodi gura stoperima bilo kome samo da nije kod njega, jel takav igrač treba unitedu,idi onda u West Hem onog crncugu uzmi punog snage nek trči sto ne zna pas duži od 5 metara nema veze
Pa da nemaš trenera ako igras toliko utakmica zajedno trebalo bi da se vidi neka uigranost, kod nas kako sezona odmiče igrači se sve manje kontaju
Moram još nešto reći jbni Mctomini da je ne znam koliko dobar u defanzivni da trči 15 kilometar po utakmici za mene je **** kad lik ne zna ništa sa loptom,pa on protiv partizana samo gleda da se lopte oslobodi gura stoperima bilo kome samo da nije kod njega, jel takav igrač treba unitedu,idi onda u West Hem onog crncugu uzmi punog snage nek trči sto ne zna pas duži od 5 metara nema veze
Strpimo se jos ovu sezonu nek covjek dovede jos igraca. Otjerao je dosta igraca koje je trebalo o koje smo i samo htijeli tjerat tako da idemo naprijed,ja mu vjerujem jer mozda moram ili sta znam .
U procesu smo bit cemo jaki za sezonu dvije ,nije lahko puno smeca su mu ostavili u klubu a ne moze 15 igraca promjenit.
U procesu smo bit cemo jaki za sezonu dvije ,nije lahko puno smeca su mu ostavili u klubu a ne moze 15 igraca promjenit.
Zeljeznicar! 1921 !
Da, pred kraj je imao par uvezanih finih poteza uz aut liniju, dosta se nudi. U jednom trenutku je lijepo uradio give&go sa Matom, osim sto je ovaj potonji ostao cariniti loptu i upropasto sve. Inace, po svemu sudeci, Mata je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom. Ovo je sramotno sto on nudi zadnjih godinu dana. Nikad nije bio atleticar, ali ovaj kornjaca tempo koji on nudi je daleko ispod nivoa ozbiljnog fudbala. Uglavnom, underwhelming performance od maltene sviju, ko ovdje nadje nesto pozitivno je ili zreo za ocnog ljekara ili dobra dijagnozario_Ferdy88 je napisao/la:Inace mali Williams pokazao da ima talenta, moglo bi nesto biti od njega.
Hahah pa pitaj Solskera sta ima pozitivno,lik izlazi sa stadiona kao da je oderao od života partizan,pogledaj presicu puca od srece
opstanak!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ba ovo....ovo Mančester.....ahahahahahahahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
a ne znam sve je gore i gore,nadam se da samo dio ovog procesa nije championship jer ni to nije nerealno ..staragarda je napisao/la:Šta je ba ovo....ovo Mančester.....ahahahahahahahahahaha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ubila je i Barcu Slavija Pragrio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio nas Partizan kao Barca nekad, sramotna igra.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje će bit nerealno kad si 2-3 boda od crte....a igras ko ipsvičdelinjo je napisao/la:a ne znam sve je gore i gore,nadam se da samo dio ovog procesa nije championship jer ni to nije nerealno ..staragarda je napisao/la:Šta je ba ovo....ovo Mančester.....ahahahahahahahahahaha

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Williams dobar, ostali tanko. Odbrana hajde i nekako, ali sve ispred nje ocajno.
Ali od mijenjanja trenera nemamo realno nista. Istrpiti ovu sezonu, dati mu pare da popuni rupe jer je pogodio sa pojacanjima koja je doveo. Napominjem da nemamo trkaca u vezi, nemamo kreativca, nemamo klasicnog spica, drugi stoper je klimav, jedan bek takodjer zbog silnih povreda Shawa... KAKO MOZES BITI NORMALAN I OCEKIVATI NEKE VELIKE POBJEDE?
Skloniti Eda i pustiti Olea da proda Pogbu i popuni ekipu kako je on zamislio.
Od stalnog mijenjanja trenera nema nista i ne donosi dugorocan rezultat.
Ali od mijenjanja trenera nemamo realno nista. Istrpiti ovu sezonu, dati mu pare da popuni rupe jer je pogodio sa pojacanjima koja je doveo. Napominjem da nemamo trkaca u vezi, nemamo kreativca, nemamo klasicnog spica, drugi stoper je klimav, jedan bek takodjer zbog silnih povreda Shawa... KAKO MOZES BITI NORMALAN I OCEKIVATI NEKE VELIKE POBJEDE?
Skloniti Eda i pustiti Olea da proda Pogbu i popuni ekipu kako je on zamislio.
Od stalnog mijenjanja trenera nema nista i ne donosi dugorocan rezultat.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nista on nije zamislio,on da je nešto zamislio do sada bi se vidili nešto,smjernice neke a njega nije nadigrao i nadmudrio samo ko nije htio,tako ne kontam čime on moze zaslužiti da ostane i naredne sezone
Pogodio sa pojačanjima,to argument a nije argument da mu treba jos dva prelazna roka da bi nadigrao Partizan,Astanu,Njukastl,C Palas,west hem,sautempton ...,on partizan treba hladno da ode sa djecom pobjediti il ako ne pobjediti odučiti ih od igre moj bajo
Smjesan cirkusant koji nema nikakav temelj za vjerovati u njegove sposobnosti,da je bar nešto pokazao u igri da vidis rekao bi bice nešto od ovog,nek pogleda utakmice Chelsea sta radi čovjek sa djecom,pa i ako nemaju kvalitet ljudi trkom mnoge stvari nadoknade
Djavolski morao da se brani protiv Partizana,navijaci mogu da budu ponosni na svoj tim,sto su se branili i odbranili protiv partizana to mu izjava a vodi Manchester United,jos ga nije stid to reci ljigavac jeda,nek mu objasni neko ko je Partizan i kolika je njegova snaga i kvalitet jer očito se postavio kao da je ekipa iz top 5 Evropki liga i mozda jos misli da vodi Molde jer bi se i oni ovako branili
Pogodio sa pojačanjima,to argument a nije argument da mu treba jos dva prelazna roka da bi nadigrao Partizan,Astanu,Njukastl,C Palas,west hem,sautempton ...,on partizan treba hladno da ode sa djecom pobjediti il ako ne pobjediti odučiti ih od igre moj bajo
Smjesan cirkusant koji nema nikakav temelj za vjerovati u njegove sposobnosti,da je bar nešto pokazao u igri da vidis rekao bi bice nešto od ovog,nek pogleda utakmice Chelsea sta radi čovjek sa djecom,pa i ako nemaju kvalitet ljudi trkom mnoge stvari nadoknade
Djavolski morao da se brani protiv Partizana,navijaci mogu da budu ponosni na svoj tim,sto su se branili i odbranili protiv partizana to mu izjava a vodi Manchester United,jos ga nije stid to reci ljigavac jeda,nek mu objasni neko ko je Partizan i kolika je njegova snaga i kvalitet jer očito se postavio kao da je ekipa iz top 5 Evropki liga i mozda jos misli da vodi Molde jer bi se i oni ovako branili
Nravo Rooney pametno zboris i treba vjerovat a ne samo laprdat eto ki smo coravi svi pa treba da znamo da je ide dobro. Dosao je u ekipu bez balansa,znaci bez odbrane,Pogba hoce da ide,pun **** povreda. Prodao neke koje je i trebao(ina ih jos dosta),doceo Jamesa,Maguirea i AwB super posao,ali fali jos najmsnje tri igraca a nije kogso 7,8 kupit za kedan rok to ne ide tako.
Spic tipa Werner,jedan btb veznjak Neves il slicno i Sancho desno i to bi bila skroz druga prica.
Spic tipa Werner,jedan btb veznjak Neves il slicno i Sancho desno i to bi bila skroz druga prica.
Zeljeznicar! 1921 !
Hajd da se mi ne lazemo ovo je jedna velika sramota sta rade... Jedinu pozitivnu stvar koju ja vidim je da se radi taj neki rebilding ekipe, dovedena su kvalitetna pojacanja, ali argument pogodio sa pojacanjima je jalov... kad ti 2 igraca platis 130 miliona funti moraju biti **** svemirci, a ne pogodio... Pogodio je i Mourinho sa maltene svim igracima, jedino je zajebo sa Sanchezom, a utiska sam da Henrika nije znao iskoristiti jer je ono vrhunski igrac...
Mislim svima je jasno da nesto oko kluba ne stima (ja vidim svlacionicu kao problem, jer je tu jos uvijek nekih par nezadovoljnih likova, umisljenih zvjezdica (Pogba), a i ovih matorih "igracina" poput Younga koji imaju uticaj kroz svoje iskustvo i staz pa sigurno uveliko seru)...
Pored toga me i nervira letargicno ponasanje Olea, i njegov opusteni stil, on se samo nesto smjeska, dize onaj palac gore i sl, a ekipa igra, mislim ne igra, nikako....nema ni onih obrisa sa pocetka njegovog mandata, kada je stvarno i znao izaci visoko sa ekipom, pa onda se znala ekipa i fino odbraniti i dubinskim pasovima kontre raditi i imati brzinu i ubitacnost, ovo sad nema smisla nikakvog...
Ono sto mi je zapalo za oko je i to da je ekipa fino igrala prva 3 ili 4 kola, i da je prvo malo poljuljana onim promasenim penalom protiv Wolvsa, a onda povredom Martiala i sve je onda krenulo nizbrdo...
Mislim svima je jasno da nesto oko kluba ne stima (ja vidim svlacionicu kao problem, jer je tu jos uvijek nekih par nezadovoljnih likova, umisljenih zvjezdica (Pogba), a i ovih matorih "igracina" poput Younga koji imaju uticaj kroz svoje iskustvo i staz pa sigurno uveliko seru)...
Pored toga me i nervira letargicno ponasanje Olea, i njegov opusteni stil, on se samo nesto smjeska, dize onaj palac gore i sl, a ekipa igra, mislim ne igra, nikako....nema ni onih obrisa sa pocetka njegovog mandata, kada je stvarno i znao izaci visoko sa ekipom, pa onda se znala ekipa i fino odbraniti i dubinskim pasovima kontre raditi i imati brzinu i ubitacnost, ovo sad nema smisla nikakvog...
Ono sto mi je zapalo za oko je i to da je ekipa fino igrala prva 3 ili 4 kola, i da je prvo malo poljuljana onim promasenim penalom protiv Wolvsa, a onda povredom Martiala i sve je onda krenulo nizbrdo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pogba i kad nece da igra,bolji je od svih ovih na terenu.
(Na sredini terena)
A kako covjeku da se igra na sredini terena,uz jednog mct ili freda haha..
Dovest dva dobra vezna,Pogbu malo ofanzivno i jos dobro desno krilo zaha ili sancho..
Trajat ce ovaj proces,al nije mi zao..
Ovo je trebalo odmah uradit cim je otisao fergy..
(Na sredini terena)
Dovest dva dobra vezna,Pogbu malo ofanzivno i jos dobro desno krilo zaha ili sancho..
Daj pusti se djecijih prica o Pogbi molim te. Stavi Scholesa sa Fredom ili bilo kom pa ces vidjeti sta je igrac. On treba njih da boljim pravi on je tu "wc" igrac il pak nije. Hajtde..Anoniman je napisao/la:Pogba i kad nece da igra,bolji je od svih ovih na terenu.
(Na sredini terena)
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.