Ma idemo još dva napadača dovesti a na sve strane puse

Bolje da cekate Hrustanovica ili nekog iz omladinskog pogona ne Hadzica ... Tolikohugoviana je napisao/la:Vela, Isak, Horić i Fanimo jedini dostojni prvog tima, Hadžića malo sačekati, a ostalo klupa ili što dalje od Mladosti.
Hrustanović i Hadžić nisu ista pozicija, tako da ne isključuju jedan drugog, a u omladinskom pogonu trenutno nema napadača koji je kalibar za prvog tima.Amar124 je napisao/la:br
Bolje da cekate Hrustanovica ili nekog iz omladinskog pogona ne Hadzica ... Tolikohugoviana je napisao/la:Vela, Isak, Horić i Fanimo jedini dostojni prvog tima, Hadžića malo sačekati, a ostalo klupa ili što dalje od Mladosti.
Iskreno i ti nekad malo seres. Da Isak ima ispada, ima, ali da je najslabija karika je glupost teška. Da primimo najviše golova u ligi je isto glupost. Primamo puno istina je ali to ne zavisi samo od jednog igrača. Lik je kapiten i tu je od Federalne lige. Radije ću gledat pet Isaka nego ove menadjerske ublehe.L' Imperator je napisao/la: ↑25 okt 2019, 17:51Minimalno dva dobra veznjaka, oba beka, jedan štoper i špic su potrebni da bi se mogli boriti za opstanak!
Da te najslabija ekipa u ligi onako razvali na domaćem terenu, nevjerovantno! Ulog je bio veliki, razumijem pritisak i sve to, ali oni su bili pod još većim pritiskom, njima je ovo vjerovatno kraj borbe.
Isaković je godinama najslabija karika Mladosti, zamazao vam je oči svojom borbenošću i što je par puta išao glavom na kopačku protivnika. A milion puta što je ispao kao pionir, što vas cijela liga mrzi zbog njegovog izležavanja, a onoliki grmalj. Pipneš ga, valja se pola sata. I gospodin Zildžović je otišao zbog njega iz Mladosti (tako sam čuo), ali neću sad u detalje, nije za foruma. Pa svake godine najviše golova primite u ligi, a on diriguje odbranom još od Prve lige FBiH.
O Veliću ne treba trošiti riječi.., među tri najbolja golmana u ligi 100%
Realno, Isaković je puno puta izvadio Mladost da bi stavljali na vagu njegove kikseve, a svakome se mora desiti loš dan, loša utakmica ili u utakmici prejak igrač protiv kojeg moraš igrati. Meni je najbitnije da on igra srcem koliko može u svakoj utakmici za Mladost. Kamo sreće da ih je još takvih u ekipi. Ovdje Velu ne ubrajam, on nije normalan : ) Ako ostanemo u PL, to če biti njegovom zaslugom iz prošle utakmice.Wolffire je napisao/la: ↑31 okt 2019, 19:00Iskreno i ti nekad malo seres. Da Isak ima ispada, ima, ali da je najslabija karika je glupost teška. Da primimo najviše golova u ligi je isto glupost. Primamo puno istina je ali to ne zavisi samo od jednog igrača. Lik je kapiten i tu je od Federalne lige. Radije ću gledat pet Isaka nego ove menadjerske ublehe.L' Imperator je napisao/la: ↑25 okt 2019, 17:51Minimalno dva dobra veznjaka, oba beka, jedan štoper i špic su potrebni da bi se mogli boriti za opstanak!
Da te najslabija ekipa u ligi onako razvali na domaćem terenu, nevjerovantno! Ulog je bio veliki, razumijem pritisak i sve to, ali oni su bili pod još većim pritiskom, njima je ovo vjerovatno kraj borbe.
Isaković je godinama najslabija karika Mladosti, zamazao vam je oči svojom borbenošću i što je par puta išao glavom na kopačku protivnika. A milion puta što je ispao kao pionir, što vas cijela liga mrzi zbog njegovog izležavanja, a onoliki grmalj. Pipneš ga, valja se pola sata. I gospodin Zildžović je otišao zbog njega iz Mladosti (tako sam čuo), ali neću sad u detalje, nije za foruma. Pa svake godine najviše golova primite u ligi, a on diriguje odbranom još od Prve lige FBiH.
O Veliću ne treba trošiti riječi.., među tri najbolja golmana u ligi 100%
Šest napadača trenutno ima u ekipi sta raditi s njima.
Sredina nam je katastrofa. Mali Bega igra fino i broben je ali fali nam još kvalitete u sredini. Hiros ne može kreirati igru ni na plejki. Istina u zadnje vrijeme igra ok. Bekovi su nam tužna priča. Toliko tužna da i Mišić bi sad izgledao ako dobar bek.
Malo sam iznerviran pisao post, ali većinu sam u pravu htjeli Vi to priznati ili ne, to je moje mišljenje. Da je najslabija karika sam rekao zbog nečega drugog (poslao sam ti poruku pa vidi), a ne zbog njegovog fudbalskog (ne)znanja.Wolffire je napisao/la: ↑31 okt 2019, 19:00Iskreno i ti nekad malo seres. Da Isak ima ispada, ima, ali da je najslabija karika je glupost teška. Da primimo najviše golova u ligi je isto glupost. Primamo puno istina je ali to ne zavisi samo od jednog igrača. Lik je kapiten i tu je od Federalne lige. Radije ću gledat pet Isaka nego ove menadjerske ublehe.
Nezmam pravi razlog ali po meni nikada niije ni trebao biti trener golmana...Keno je bio odlican golman ali je dosao u Mladost jer je negdje morao biti trener golmana da bi upao u repku...uzeo je posao po meni najboljem treneru golmana u BIH Ziri Mujagicu...ja mislim da je u sukobu sa Velom...a kako je Vela stao na gol mi nesto i uzimamao bodova..nadam se da ce se vratiti Ziro.. lp..
Onako. Izgleda kao i Guzina prvi dio sezone. Borben ali nista posebeno.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 13:52Pitanje,valja li ista Crnicki?Znam da smo vam ga dali na posudbu..Zabija li ikada i ima li ikakav potencijal?Ako ima eto njega nazad u rajvosa..
Ako je kao Guzina,neka ostane u MDK..Wolffire je napisao/la: ↑03 nov 2019, 14:16Onako. Izgleda kao i Guzina prvi dio sezone. Borben ali nista posebeno.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 13:52Pitanje,valja li ista Crnicki?Znam da smo vam ga dali na posudbu..Zabija li ikada i ima li ikakav potencijal?Ako ima eto njega nazad u rajvosa..
Bolji je Guzina.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 14:16Ako je kao Guzina,neka ostane u MDK..Wolffire je napisao/la: ↑03 nov 2019, 14:16Onako. Izgleda kao i Guzina prvi dio sezone. Borben ali nista posebeno.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 13:52Pitanje,valja li ista Crnicki?Znam da smo vam ga dali na posudbu..Zabija li ikada i ima li ikakav potencijal?Ako ima eto njega nazad u rajvosa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.